-
Mobilarena
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
-
ggeleven
őstag
Mint sportolót szerettem nézni, szigorúan a versenyeken nyújtott alakítása nagyon nagy volt!
Mindenki cuccozik, mégsem kerültek elé, szóval valamit csak tudott!
De amit pályán kívül csinált (kivéve az alapítványának való pénzgyűjtést), az már nagyon képmutató volt!
Na meg hogy a kishalak egészen addig csöndben voltak, amíg jött be nekik pénz a sportból...ők sem jobbak!Ebbe a helyzetbe egymást hajszoljuk! Nekünk nézőknek rekordok kellene, soha semmi nem elég! Ők pedig csak segédeszközökkel tudnak nekünk még többet nyújtani. Mi ehhez hozzászokunk és csak azt tesszük sztárra, elismert és jól kereső sportolóvá, aki elöl van...Ez egy csúnya ördögi kör!
-
adrian360
őstag
Hát nálam a szimpatikus ember nem itt kezdődik : évekkel ezelőtt beperelte azokat akik doppingolással vádolták, ő eskü alatt ártatlan boci szemekkel állította hogy soha semmit nem szedett. Most játsza a mártírt és próbál magával rántani mindenki mást is.
Amúgy ha már szó volt a sérülésekről, nagyon nagy szerepe van a doppingoknak is benne, normál esetben az emberi test jelez, hogy teljesítőképessége határán van, a dopping ezeket elnyomja, és jönnek az izomszakadások, ínszalagszakadások stb. -
Integra
titán
én meg nem sajnálom, mert hazudott egy életen át mindenkinek, aztán bebukott és most megy a mártírkodás. ilyen emberben nincsen mit tisztelni, ez az én véleményem.
és különben? akkor most őt is felmentjük? mindenkit? hol kezdődik meg a tisztulás? sehol. mondom én, hogy struccpolitika ez, semmi más. én azt sem mentem fel, aki doppingol és nem bukott le még..
ti csak azt látjátok ezek szerint hogy lebukott, szegény, meg, hogy mindneki cuccozik. én meg azt is figyelem, hogy egy életet élt le úgy, hogy mindenkinek folyamatosan hazudott. -
spammer
veterán
Így van, attól még le kell tekerni azt a 2-3 hetet, napi 120-200 kilométert, sokszor olyan hegymenetben, hogy nézni is rossz
Csúnya dopping, de anélkül senki nem tudná végigcsinálni ezeket, és ezt a szervezők is tudják, a sportbizottságok is, a doppingbizottságok is, és a szponzorok is, akiknek a reklámjai díszelegnek a sportolóikon, akik addig jók, amíg eredményeket hoznak, de ha valaki bukik, akkor egyből megy a mutogatás.
No de részemről ennyi, sok lesz már az offolás
-
kiskaktusz
addikt
Van Bp.-n 1-1 hely, ahol drágábbért is találni hamburgert, de ezek általában össze sem hasonlíthatóak az éjjel-nappal nyitva tartó helyekkel, ahol 500 Ft.-ért kapni hambit. Ezek általában nagyobb és finomabb húspogácsával készülnek, igazi "amerikai hamburger" ízért cserébe. Egyszer érdemes kipróbálni egy drága hambis helyet, ha még nem volt benne részed..
-
rlazol
veterán
lekaparom a falat annyira
az azért feltűnő, hogy az nfl.com-os postok aránytalanul nagy része foglalkozik a JETS-sel.
ebben a percben pl 4 az 50ből, ami 8%, miközben a két SB résztvevőről összesen van 2, a bounty ügy fejleményeiről 5, és 5 a fantasy footballról.... de volt már, hogy az 50ből 14 JETS hír volt.
Hát kiváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +ND/PL szűrők, koffer - ÚJ
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest