Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
NB2
aktív tag
válasz
heihachi
üzenetére
Te láttad is a meccset?
Konkrétan a csere cseréjének a cseréjének a cseréje játszott! Ez az SF O teljesen vakon volt, de ha nincs az irányító bénázása az első félidőben akkor is 14-7 lehetett volna a félidő. Hurts nagyon gyenge volt egész meccsen, de most látszott, hogy O nélkül nincs az az D aki megtart bárkit is. Egyszerűen kell idő pihenni.Ez a KC-Bengals meg a támadófalak közti különbségeken fog múlni, sajnos a KC javára eddig nagyon nagy az előny. A Bengals múlt héten sokkal jobban játszott (félidő előtt vagyunk 2 perccel).
-
F-ECT$
titán
válasz
callmeakos
üzenetére
Be kellett volna dobni a challenget az első TD előtt. Akkor Purdy sem sérült volna meg.
-
callmeakos
veterán
Shanahant szerintem elátkozhatta valami banya ott az Alcatraz környékén, mert az nem igaz ami vele történik irányító poszton. Sajnálom, mert nekik drukkoltam.
-
heihachi
addikt
Jo nagy csalodas volt ez a meccs, abbol a szempontbol, hogy azt hitem a 49ers jobban megneheziti az Eagles dolgat. Nem szamitottam arra, hogy a 49ers behuzza ezt a meccset, de ilyen aranyu veresegre sem. Bitang eros csapat ez az Eagles.

Remenykedem benne, hogy ez szorosabb meccs lesz.
-
-
A Zéé
Topikgazda
Már majdnem lefeküdtem, de az, hogy McCaffrey a Playcalling Sheet-et nézi, az érdekes jeleneteket szülhet.
-
NB2
aktív tag
Annyira vártam ezt a rohadt NFC döntőt, erre...

Kb szerintem ez innen el is dőlt. (bár ne lenne igazam) -
A Zéé
Topikgazda
Ugyan nem NFL, de azért érdekes lesz majd az idei évben figyelni az European League of Football-t, ugyanis lesz már magyar szereplője is!
Nagyon komoly, amit az Enthroners lerakott az elmúlt 10 évben. Asszem 2012- ősze volt az az év, amikor azért játszottunk meccset egymás ellen, hogy náluk is, nálunk is legyen valami cél, amiért érdemes lejárni az embereknek edzésre. Akkor ők is, mi is a bajnokságon kívüli, a megszűnés szélén álló csapat voltunk. Nekik utána beindult a szekér, mi meg azóta már az egyesületet is felszámoltuk.
-
Veron
addikt
válasz
f4lcon
üzenetére
mondjuk igy nem tudja mit kell megnézni, de legalább nincs spoiler sem

Wild Card
Madaras csapat at kaliforniai ellen egyoldalú meccs
Másik kaliforniai at Ragadozók ellen KÖTELEZŐ!
Random emlős at Másik random emlős szoros meccs, izgalmas
Emberszabású at Másik emberszabású szoros meccs
Másik madaras at Másik ragadozó szoros meccs, vége izgalmas volt
3. Emberszabású at 4. Emberszabású egyoldalú meccs
Divisional round
Ragadozó at Emberszabású fontos sérüléssel fűszerezett találkozó, szoros meccs
Emberszabású at Madaras csapat tükössima meccs
Ragadozó at Random emlős egyoldalú lett, de legalább esett a hó (rengeteg hiba)
Emberszabású at kaliforniai csapat szoros meccs, vége elég izgalmas volt -
válasz
ggeleven
üzenetére
Divisional round
AFC Div Round 1, YY at Chiefs: fontos sérüléssel fűszerezett találkozó, szoros meccs
NFC Div Round 1, XX at Eagles: tükössima meccs
AFC Div Round 2 egyoldalú lett, de legalább esett a hó (rengeteg hiba)
NFC Div Round 2 szoros meccs, vége elég izgalmas volt
*there I fixed for ya'
-
válasz
tom120514
üzenetére
Így hirtelen ennyit tudtam írni. Próbáltam nem spoilerezni, még a labdabirtokláson belüli megjegyzést is kivettem végül.

Wild Card
Seahawks at 49ers egyoldalú meccs
Chargers at Jaguars KÖTELEZŐ!
Dolphins at Bills szoros meccs, izgalmas
Giants at Vikings szoros meccs
Ravens at Bengals szoros meccs, vége izgalmas volt
Cowboys at Buccaneers egyoldalú meccsDivisional round
Jaguars at Chiefs fontos sérüléssel fűszerezett találkozó, szoros meccs
Giants at Eagles tükössima meccs
Bengals at Bills egyoldalú lett, de legalább esett a hó (rengeteg hiba)
Cowboys at 49ers szoros meccs, vége elég izgalmas volt -
válasz
tom120514
üzenetére
Nagyban függ a meccs élvezete attól, hogy tudod-e már az eredményt.

Név nélkül, de volt nagy fordítás most PO körökben. Az akkor volt igazán izgi, amikor nem tudta az ember, hogy összejön-e vagy nem. Egyébként ha nem zavar az eredmény ismerete, akkor meg kell nézni a 4-5-10 perces összefoglalókat és az alapján már lehet dönteni, hogy melyik lehet a legérdekesebb számodra. Általánosan azok az izgalmas meccsek, ahol pár pont vagy max 1 labdabirtoklási a végeredmény. Ekkor végig (vagy legalább a végén) lehet szorítani a fordításért (vagy ellene).
-
tom120514
őstag
Sziasztok, sajnos idő hiányában év közben nincs meccsnézés, de Super Bowl előtt mindig előjön a dolog.
Lenne javaslat arra, hogy a Wild Card körből, ha mindre nincs időm, melyiket nézzem meg mindenképpen?
Most ugye van még bő két hét, de tuti hogy a döntő előtti 12 meccs nem fog beleférni. Köszi előre is. -
rlazol
veterán
Bill O'Brien lesz a NE OC jövő évben. Patricia vsz távozik a szervezettől. O'Brian 2007-2011 között volt a NE edzőistábjának tagja, végig a támadó oldalon. Bradyvel is jó kapcsolata van, visszatérése erősíti a NE-TB12 reunion pletykákat.
Szerintem ez nonszensz. Ha visszatér és gyűrűt nyernek, BB sose mossa le magáról, hogy csak vele tudott gyűrűt nyerni. -
rlazol
veterán
2008 -ban az AFC konferenciadöntőn Brady is ilyen sérülést szedett össze. Két hét múlva a SBon ez jelentősen rontotta a NE passzjátékát és fontos szerepe volt a vereségben. Persze Mahomes fél lábbal is mobilisabb mint Brady egy scooterrel, illetve nem tudjuk mennyire súlyos, de akkor is.
Amúgy is jobb, egységesebb csapatnak tartom a Bengalst. És vasárnap nekik drukkolok
-
Veron
addikt

-
Veron
addikt
Bokaficammal is játszhat Mahomes vasárnap. Legalábbis ő és Reid is ezt nyilatkozta. Kérdés mennyire jó ötlet ez.
Adam Schefter Twitter -
Az erős védelmek általában nyerik az SB-t. Emiatt nem írnám le én se még a 49ers-t.
-
F-ECT$
titán
válasz
ggeleven
üzenetére
A CIN ezen a héten jobb volt, mint a KC, de Mahomes magic jöhet jövő héten, persze ha meggyógyul.
A PHI elég meggyőző volt most, de azért ilyen teljesítmény után szokott jönni kisebb visszaesés is, és azért a 49ers védelme sem gyenge.
Szerintem jó meccsek lesznek, nehezen tippelnék

-
"Garroppolo-Lance-Purdy trióból ki marad, kinek adják oda a csapatot."
TB12-t is lehet oda kell tenni.
Nagy piac, gyerekkori kedvenc csapat, még az is lehet, hogy rámozdul az öreg, ha nem megy nyögdíjba. "Nagyszerű" mirror uk cikkHeti tippjeim:
CIN@KC
SF@PHI -
A Zéé
Topikgazda
Nem tudom, hogy mennyire komoly Mahomes sérülése, de a hétvégi meccseket megnézve, lehet, hogy a Bengals jobb formában van, mint a Chiefs, mindenesetre az AFC döntő izgalmasnak ígérkezik.
NFC-ben szerintem az Eagles átlépi a friszkót, bár én azt se gondoltam volna, hogy eddig eljutnak Mr. Irrelevant-tal. Ott az offseaon lesz érdekes, hogy a Garroppolo-Lance-Purdy trióból ki marad, kinek adják oda a csapatot. -
F-ECT$
titán
Csak az összefoglalót néztem meg végül, de kemény, védelmek dominálta meccsnek tűnik. 20 éve nézek NFL-t, azóta "szenved" a Dallas, pedig most elég jó alapszakaszuk volt. Mindkét csapat szenvedett a támadással, még jó mezőnypozíció ellenére is alig jutottak előre.
-
szokás szerint Prescott egy tökéletes meccs után lehozott egy sz.rt
csak amíg szezon közben ez sokszor elmegy, mert 12-egytucat csapatok jönnek szembe, addig a playoffban a liga egyik (ha nem A) legkeményebb védelme ellen ez kevés, mint mackósajtban a brummogás. itt nem lehet 2 INT-et dobni, és abban bízni, hogy a védelem majd megoldja... szerencsétlenek a s.ggükön vették a levegőt a végére, és még így is istenes a 19 pont / 1TD amin ezt a 49ers egységet tartották CMC-vel, Deebo-val meg Kittle-el... -
NB2
aktív tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Most fejeztem be a második félidőt és egyetértek, hogy a Dallas jobban játszott, de nem kellett volna a 2 INT és a rugó probléma sem az ő javukat szolgálta.
-
Huh, a vége izgi lett, pont elcsíptem.
-
NB2
aktív tag
A Billsnél az utolsó hetekben már látszott, hogy valami nem klappol. A NE-t megverték 2 kickoff TD-vel, de ott sem voltak már meggyőzők, a csere qb-s Miamit is alig verték meg. De jó ez a Cincy, remélem megint SB-t játszanak.
-
F-ECT$
titán
A nagy kérdés most már csak az, hogy feküdjek és várhatóan egy rohadt jó meccsről maradjak le, vagy holnap nézzek ki embernek... Nehéz döntés lesz.
-
F-ECT$
titán
válasz
rlazol
üzenetére
Jó a meccs, de ez a 3-ik CIN TD (elvétel) eléggé kérdéses. Tudom, hogy ez a szabály, de ha a WR elkapja a labdát, lerakja mindkét lábát, nem esik ki a kezéből a labda, akkor miért is gond, hogy nem kontrollálta végig? Na mindegy, jó a meccs, de szerintem ezzel megfordítja a Bills innen.
-
rlazol
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Szerintem egyik se igazán játszik. A Raidersnél ugyan ott van Josh McDaniels, Devante Adams és kb ennyi. A védelem gyenge, a csoportban ott a KC meg a Chargers. Van kb 20M szabad pénzük, és lesz egy csomó halott pénz Carr után. A Jetsnél a nihil van, miért menne oda? Se az edzők között, se a keretben nincs semmi vonzó, a csoportban ott a Bills és BB.
Brady gyűrűt akar, olyan csapatot, ahova csak egy QB hiányzik a gyűrűhöz. Előny, ha a csoport gyenge. Az egész AFC baromi erős, lehet, hogy valami NFC csapat (Vikings?) vonzóbb lenne neki. Már, ha nem vonul vissza. Egy egynapos szerződés a NE-vel?
Most nézem, hogy benéztem az időt és emberi időben van a Bengals meccs, jó kis parázs találkozó. Igazi havas PO meccs, hajrá cicák!
-
NB2
aktív tag
Sok apró hiba miatt kaptak ki
1. Rengeteg screent hívtak, de legalább volt 10 eset, mikor valaki elfelejtett jól blokkolni, ezáltal nem lett meg a nagy játék, sőt egyszer talán a TD sem.
2. Első félidőben kijátszották magukat a FG távból
3. Mikor beállt Henne, volt egy INT-es eset, azt bizony el kell kapni! Mit ad isten abból TD-t kaptak, képzeld ha az a kapott TD helyett minimum egy rúgott FG
4. Első félidő végén Kirknek azt a labdát el kellett volna kapnia! Az is lehet TD, így csak FG lett
5. Egész meccsen 3x kaptak jó mezőnypozíciót, nem éltek nagyon vele
6. Azért én előbb-utóbb már csakazért is dupláztam volna Kelce-t
7. És igen, ha ezek nem lettek volna, akkor jött a fumble.
Erről beszéltem, hogy ha egy KC meg akarsz verni, ezek így együtt nem férnek bele. -
rlazol
veterán
válasz
ggeleven
üzenetére
Leginkább a CIN@BUF meccs érdekel.
NE drukkerként eleve Bills ellen, mert bármennyire is szimpi a szurkolótábor, a csapat vezetése irritál. Nameg abban bízom, hogy ha idén nem szereznek gyűrűt, akkor a következő 3-5 évben se fognak.
De nem vsz, hogy megnézem, mert brutális időben van, sajnos
Brady kapcsán sok a pletyka. Elköszöntek egymástól a BUCS-val, szabadügynök, meglássuk. Ha a NE visszahozza Bill O'Brian-t, akár még oda is mehet. Bár kizártnak tartom. Inkább Mia? -
válasz
callmeakos
üzenetére
Nagyon durva, hogy pár éve mennyire sz*r volt az NFC (L)East, most meg 3 csapat is ott volt a div roundban. Újabb bizonyíték, hogy milyen jól működik a draft+kompenzációs+fizetési sapka rendszer itt az NFLben. Philly jó ideje SB kontender, ez este megmutatkozott. Giants jól építkezik és pont ott (vagy kicsit előrébb) tart, ahol kell lennie egy ilyen folyamatban. Kíváncsi vagyok Daboll lesz-e az év edzője.
-
callmeakos
veterán
válasz
ggeleven
üzenetére
Nagyon elkalapáltak minket, de sajna ez így volt volt rendjén. Kétszer elvertek már idén minket, nem tudom miért pont most fordult volna a kocka. Pláne hogy az Eagles pihent múlt héten, és a csapatnak egy nappal kevesebb is volt készülni. Ráadásul az az Eagles nem csak Hurtsből áll. Bilibe lógott a keze annak, aki azt gondolta, hogy majd ugyanaz fog megtörténni, mint 2007ben és 11ben. De ezzel nincs is semmi gond. Ez a csapat már azzal túlteljesített, hogy a rájátszásba jutott, holott az utóbbi években az egyik legpudványosabb csapata volt a ligában. Daboll és Shonen tudja mit akar, és azt is hogy hogyan, rendkívül izgatott vagyok, hogy hogyan tovább, mert ha sikerül a kulcsposztokat tehetséges játékosokkal feltölteni, akkor releváns csapata lehetünk a ligának. Hosszú évek óta jövőre lesz tisztességes mennyiségű pénz is költeni, szerintem ilyen edzői stábbal vonzó célpontja lehet a szabadügynököknek, úgyhogy hajrá. Jones is megmutatta, hogy tud ő ha akar (persze ehhez kell fal ami megvédi, és rendes elkapói, hogy ne csak Barkleyra lehessen hagyatkozni).
-
NB2
aktív tag
ez a mai KC bőven verhető lett volna, de amit a Jax leművelt, attól 200 lett a vérnyomásom
ennyi hibával még a féllábó Mahomes-os KC-t sem lehetett verni
pedig Lawrence jól játszott, a többiek kiszúrtak vele -
Heti tippek:
JAX@KC
NYG@PHI
CIN@BUF
DAL@SF
Leginkább a jó meccsekért szorítok, nincs nagy favoritom egyébként. Uncsi lenne, ha mindegyik esélyes továbbjutna. -
NB2
aktív tag
Pénz. Etetni kell az európai közönséget is, ami azért elég szépszámú! 272 meccsből van 6 db (egy van Mexikóban) nem otthon. Ráadásul utána bye-ra mennek a csapatok. Cserébe dollár milliók érkeznek az NFL-hez.
Fociban is nem véletlenül volt Real-Barca délben, mert így akartak kedvezni az ázsiai piacnak.
NBA, NHL sem véletlenül jönnek Euróba, sőt előbbi még Ázsiában is szokott turnézni. -
Közben a Cardinals megtalálta a GM-jét, Monti Ossenfort érkezik a Titans-től.
-
-
válasz
callmeakos
üzenetére
Colts: fogd meg a söröm!
-
callmeakos
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Arians óta ez a Bucs kifulladt. Lehet itt a sérültekkel jönni, de ez akkor is kevés. Brady tényleg jobban teszi ha szögre akasztja a sisakot. Én legalábbis nem látok olyan csapatot, ahol lenne neki hely és azt mondhatná, hogy 40 nemtom hányévesen még van esélye legalabb egy SB-ra.
-
F-ECT$
titán
-
NB2
aktív tag
Ez csúnya volt. TB lehet, hogy utólag megbánja, hogy 2 éve nem vonult vissza.
-
ez a különbség, ötödik kiemeltkét playoff Brady vár rád, hatodikként meg playoff Kuzin....
és ez a legrosszabb forgatókönyv a Dallas szempontjából, mert nincs esély se arra, hogy a Giants esetleg megégesse Brock Purdy-t, hanem megint megy tovább a legkönnyebb úton az Eagles ellen -
NB2
aktív tag
Csak öfo-t láttam, de ez a Cinci-Ravens meccs se volt semmi
Konkrétan oltári mákkal ment tovább a Bengals. -
darvinya
titán
válasz
callmeakos
üzenetére
Ehhez mást nem lehet mondani: Megérdemelték!
Amit Wikings művelt, az valami…béna kacsa este Cusins. -
callmeakos
veterán
És ott vagyunk!
Jones mi meccset hozott le?
-
NB2
aktív tag
Vikes szerencsére a legrosszabbkor fogyott el. Csóri Cousinsbe bele van kódolva a PO vereség.
-
NB2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Konkrétan a csere cseréjének a cseréjének a cseréje játszott! Ez az SF O teljesen vakon volt, de ha nincs az irányító bénázása az első félidőben akkor is 14-7 lehetett volna a félidő. Hurts nagyon gyenge volt egész meccsen, de most látszott, hogy O nélkül nincs az az D aki megtart bárkit is. Egyszerűen kell idő pihenni.

Sem mi, sem a Frsico nem érdemel ilyen meccset.
Csak összehozzuk!