Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
én pont nem láttam, háttal ülök a TV-nek fülessel a fejemen, csak néha hátra-hátra nézek hogy miva'

itt se kaja, se pia, csak egy üveg jóféle fos Mizse, abból is mentes, bár a polcomon egy üveg barack, szilva és fűszeres almás Vilmos van, gyorsan elfogyna fél 1-ig

kár hogy nincs Debrecenben olyan ismerősöm akinél lett volna valami kisebbfajta összejövetel ahol nézhettük volna, jobb lenne mint itthon, egyedül

dara... nem, de finomabb

-
pohár
félisten
válasz
spammer
üzenetére
de ő román, nem? legalábbis úgy emlékszem, nem magyar magyar
dara... ők készültek még kedden
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spammer
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
készült valaki hasonloval?
-
-
szab.tam
nagyúr
a foci topicba kezdem írni, nem tudtam hogy van on toic is...

akkor itt is hajháló mindenkinek!

koca nfel néző vagyok
tipp: manning lesérül a 3/4-ben....
de jobban örülnék: pl. a himnusz király lindásan, vagy madonna elesik a nagyszünetben...tudja valaki az itthoni super bowl nézettségi adatokat a sp1-en?
1x hallottam, de valami hatalmas számot mondtak. -
spammer
veterán
Meskó Zoli interjú mekkora jóság
Egész jól beszélt még magyarul 
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
hoffman_
üzenetére
a netük tényleg jó, most hosszabbítottunk hűséget és a 15 megásat kapjuk majd, a TV még Fibernetnél lett kötve, ami már Invitel, és van DigiSport is szerencsére

bár ahogy nézem, a T-Home-nál is van, csak nem HD

Integra... úgyse tudsz majd aludni, lődd be a TV-t és aludj el azon

-
Integra
titán
válasz
hoffman_
üzenetére
most nem, csak a plazmán, úgyis kikapcsolom mindjárt, aludnom kell

jó szurkolást, jó meccset mindenkinek!
ááá, úgy már mindegy, ráadásul semmi időm nem lesz, továbbá reggel az amerikai kollégáimtól csurig lesz az emailem, de mindegy mit kapcsolok be vagy sem, úgyis az első lesz, hogy látom az eredményt.. szóval..

-
Integra
titán
espn america hd-n már megy
-
Integra
titán
de jó, hogy ezeket vasárnapra teszik, hétfőn meg munka....
-
RockHaRD
addikt
mikor kezdődik pontosan a balhé?

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
hitman,
üzenetére
Streamek özöne itt: [link]
Sport1
http://online.livesport.cc/index.php
http://onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=5 -
hitman,
őstag
Sziasztok
Tudtok mondani egy jó netes oldalt ahol tudom nézni a meccset és megbízható is(nem szaggat,közvetít folyamatosan stb stb)
A legjobb ha találnék egyet ahol a sport 1 adását lehet nézni de még olyat ahol közvetít is nem találtam, egyiken se jön be kép...

-
maláj
addikt
úgy tippelem, hogy legközelebb ha felnézek ide lesz ~150 új hsz

4200 körül lesztek a meccs végére![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
leslieke
Jómunkásember
Hosszú éjszakának nézünk elébe!
De megéri! 
-
joey04
titán
oks, akkor lehet belevágok.

-
spammer
veterán
Majd legközelebb szabit veszel ki hétfőre, mint sok más fanatikus
Egyébként élőben nézd, ezt nem szabad kihagyni, 1x van egy évben, a legnagyobb sportesemények egyike. Szerintem fél5 körül vége lesz a meccsnek, max az ünnepséget megnézed felvételről, úgyis a meccs a lényeg 
Amúgy én próbáltam aludni délután, de nem nagyon ment (pörgök nagyon az este miatt), de azért pihentem kicsit... Fú de hosszú lesz ez az éjszaka
-
F-ECT$
titán
0:30 körül lesz a kezdőrúgás, így szerintem legkorábban 4:00 körül lesz vége a meccsnek. Persze ez sok mindentől függ (sérülés, time management, hosszabbítás), én olyan 4:30-ra teszem. Utána még díjátadó, beszédek, szóval 5:00 körül lesz vége a műsornak.
Szerintem nézd meg élőben, felejthetetlen élmény számomra az első SB, pedig már 8 éve volt.
Én is lassan elteszem magam, és kelek 0:00-kor.
-
joey04
titán
Gondolkodok rajta, hogy megnézem én is, nem vagyok nagy rajongó, de 1-2 meccset meg szoktam nézni. Kérdésem az lenne, hogy mikor lesz vége a műsornak? Nem a meccsnek, hanem az egésznek. Gondolom utána is lesz még 20-30 perc értékelés, stb. Csak mert 4:50kor indulnom kéne melózni...

de lehet csak felvételről nézem meg, holnap 18:30tól adják, addigra pont hazaérek. -
F-ECT$
titán
Ez megvan?

-
F-ECT$
titán
Továbbra is a pats az esélyesebb szvsz, meg az lenne igazságos, ha sikerülne visszavágniuk, de Hajrá Giants!
-
Logitech
aktív tag
A nagyszünet alatti műsort szokta adni a sport1?
-
Gergello
addikt
Maga a mérkőzés mikor kezdődik? A felkonferálás, út a döntőig, stb-t inkább átaludnám.
-
leslieke
Jómunkásember
NSO-n lehet szavazni a győztesre, a jelenlegi állás:
Ön szerint melyik csapat nyeri meg a Super Bowlt?
Összes szavazat:4513
Szavazás kezdete: 2012. 01. 07
New England Patriots - 67%
New York Giants - 32% -
maláj
addikt
itthon nézzük vagy ahogy sikerül ébren maradni
-
spammer
veterán
Ki hol nézi a meccset ma? Mi sajnos itthon, pedig én legszívesebben valami vendéglátó helyen néztem volna valami bazi nagy vásznon, de sajnos nem jött össze. Marad a TV

Amúgy a 2 kedvenc csapatom a döntőben, szóval örülök. Ha választani kell, inkább a Giants felé hajlok, de bírom Bradyéket is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- DJI FPV Fly More Combo drón
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- de ilyenkor szokott az a csapat nyerni, akire kevesebben fogadnak.
A Zéé