- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
George Pickens egy 2026-os harmadik körért meg egy 2027-es hátsó körös pick-swapért Dallasba költözik
-
válasz
sherlock82 #26304 üzenetére
a Rams-nek az Eagles ellen? most kezd összeállni a passrush, és Quentin Lake skeaky probowl szezont hoz
és bár Matt Ryan volt "Matty Ice", igazából Stafford az igazi kőkemény "jégcsávó" ahogy hűl az idő, úgy javulnak a statjai:
- Matthew Stafford has the highest Passer Rating vs. the blitz among all QBs with 5+ playoff games this century (139.2)
- Matthew Stafford has the Highest EPA per Dropback among all QBs with 300+ DBs in the playoffs since 2000 (+0.24)
- No QB has a higher Win% in the months of December, January or February since Matthew Stafford joined the Rams (.864%) -
csak én tettem a GreenBay-re, be is buktam
-
válasz
ggeleven #26124 üzenetére
a függönnyel vasárnap nem 36-6 lett volna a vége, hanem 36-10, nem mindegy?
Dallasba most elsősorban egy rendes O-fal edző kell, meg még egy első körös prospect LT-be, mert én hajlandó lennék a Guyton experimentről lemondani, és visszatenni a "természetes élőhelyére" azaz RT-be
onnan Steele-től megszabadulnék (post june1 cut, 14 millió szabad hely)
így akkor lenne 3 első körös, egy harmadik körös, meg valaki (RG-ben, mert Martin az is csoda, ha ezt az évet túléli) a falban amire lehet építkezni, Prescott nem fog szellemeket látni, és futójáték is alakulhatna.
ha ez megvan, akkor még kell egy WR2, meg egy b@szó 1-Tech DT ezzel így meg is lenne az első három kör.
depth-be kell cornerback, linebacker, safety és futó de ezeket mindet lehet találni hátsó körökben is -
válasz
callmeakos #26121 üzenetére
komoly harc lesz az 1/1-ért a Cowboys-al, lesz még idén roncsderbi
-
senki nem tette meg a Rams-et a Vikings ellen?
első kör után egyformán mindenkinek nulla pontja van
-
válasz
callmeakos #26093 üzenetére
úgy, hogy mióta itt van, Saleh egy ligaelit védelmet hozott össze, az utóbbi 3 évben:
- 1st in points per drive
- 1st in EPA per play
- 3rd in success rate -
válasz
callmeakos #26090 üzenetére
igen, a riportok alapján Saleh lefokozni (vagy meneszteni) próbálta Rodgers hand picked OC-ját Hackettet, mire Rodgers a vörös vonalon hívta a tulajt azonnal, másnap reggelre meg is volt az eredmény...
Rodgers-ről az a véleményem, hogy minél öregebb, annál kevésbé elfogadható ez a meg nem értett zseni hozzáállás, szerintem nem mindenki hülye és ő helikopter, hanem ő hülye. a saját HOF karrierjét nem értem miért akarja lerombolni.
-
a Dallas meg megcsinálta az új onside kick szabály első sikeres onside kickjét. és kikaptak
-
nem most lesz Bajnokok ligája a Sport1/2-n?
#25993 NB2
🏈Dak Prescott: $60M (2-5)
🏈Joe Burrow: $55M (5-2)
🏈Jordan Love: $55M (1-1)
🏈Trevor Lawrence: $55M (1-1)
🏈Tua Tagovailoa: $53.1M (0-1)
🏈Jared Goff: $53M (5-4)
🏈Justin Herbert: $52.5M (0-1)
🏈Lamar Jackson: $52M (2-4)
🏈Jalen Hurts: $51M (2-3)
mellékeltem a postseason eredményeket is a kedvedért, bár minden rendes szurkoló tudja, hogy "Wins are not a QB stat"
amire rá szerettem volna világítani: 1) ez a piaci ára, sőt még kevesebb is, mint a piaci ára 2) a többiek se tettek többet le az asztalra 3) Mahomes-ből 10 évente egy van -
állítólag jó meccs volt
-
azéer előszezon ide-oda, Caleb Williams jól néz ki NFL irányítóként
-
Aaron Rodgersben se látott senki semmit 2009-ben, amikor kapott egy 10 millió APY szerződést (8%-a az akkori salary cap-nek) ami egyébként a mostani tudásunkkal egy iszonyat bargain volt, de Rodgers alig pár hónapja volt csak kezdő irányító.
igen, padozott már évek óta, de ez nem garancia semmire, lásd Garoppolo -
na, a Steelers gyűjti a sack mágnes QB-kat
(Fields is az övék) -
a Cowboys is belépett az FA piacra
leigazolta a volt punterét, egy évre
way to go! -
válasz
callmeakos #25682 üzenetére
az a baj, hogy olyan alacsony a sample size (évente egy lehetőség) hogy nehéz belőle mintát alkotni
idén is mi volt a nagyobb baj, a top5 védelem összeomlása, mert nem tudtak volna egy orrfolyást sem megállítani, vagy Dak összeomlása, aki egyébként hiába passzolt Lamb-nek a mellkasára, ha az nem kapta el? (nem felmentve a két katasztrofális picksix alól) -
válasz
callmeakos #25577 üzenetére
Daboll miért akart nyerni?
gondolom a draft pozíciója nem javult -
What are Expected Points Added (EPA) in the NFL | nfelo.app (nfeloapp.com)
minden egyes play ennyi pontot eredményezne, ha nem csak 1/2/3/6 pontot lehetne szerezni és azt sem csak speciális körülmények teljesülése esetén. a védelemnél a negatív EPA a jó érték, hiszen minden védelmi játék csökkenti az ellenfél által szerezhető elméleti pontok számát.
a konferencia döntőre: ha a Cowboys 5th seed lesz, akkor nem látom az esélyt a konferencia döntőre (mert akkor a második körben a 49ers jön) de ha 2/3 seed valamelyike, akkor jó eséllyel csak a döntőben találkozna a 49ers és a Cowboys, így akkor szerintem az valósul meg, főleg, hogy a 2 seed hazai pályát is eredményezne az első két fordulóban
-
és mind Mahomes mind Reid azon pampog, hogy miért nem figyelmeztette őket először a bíró, miért dobtak azonnal zászlót. hiszen csak egy kicsit lógott át.
oké, legközelebb a DT direktben a QB mellett áll majd fel, és akkor először csak figyelmeztessék, jó? -
helyre állt a világ rendje, már csak 8. vagyok az ESPN ligában
-
válasz
ggeleven #25494 üzenetére
ja, úgy voltam vele, hogy majd visszanézek később, amikor több infóm lesz, aztán elfelejtettem
(nálunk az utcában/környéken van Halloween-kor csokit-vagy-csalunk, jönnek a gyerekek aztán kis késéssel az apukák-anyukák, és hát ott folyik a pálesz, valamelyik szomszéd kirakott két hangfalat meg fényeket, hajnal háromig ment az "utcabál" és hát így kicsit meghajoltunk, én is.) -
-
a Cowboys 46 mp-el a negyedik negyed vége előtt a saját 14 yardosáról eljut az ellenfél 6 yardosára, és 4 kísérletből 27 mp alatt nem sikerül egyetlen pontot sem szerezni
-
válasz
callmeakos #25471 üzenetére
-9 passing yard azért elég komoly stat
-
nem mertem megtenni egyetlen upset-et se, így jöttök fel a nyakamra mind
-
válasz
ggeleven #25450 üzenetére
meg voltam győződve, hogy a Dallas eltossza a MNF-et, ha ott a papírformára teszek akkor 5 meccs a különbség
nem hiszem, hogy fenntartható az eredményem, de egy év végi top3-nak azért örülnék.
(beléptem a "Cowboys fans" nevű, 14.600 tagot számláló csoportba, ott 80. vagyok) -
a Cardinals beárazta a Cowboys védelmét
-
válasz
callmeakos #25374 üzenetére
az első drive futásait nézve az jutott eszembe, hogy úristen, hiába volt a Mazi Smith draft, ebben a témában (futás elleni védekezés) semmit nem fejlődött a csapat... aztán valamiért a Giants elkezdte erőltetni a passzolást, jött a blokkolt extra pont, hirtelen 7 pontos majdnem előnyből 9 pontos hátrányba kerültek, onnan már értem miért kellett dobálni.
azt viszont nem értem, mire gondolt Daboll akkor, amikor a negyedik negyedben 40-0 állásnál is Daniel Jones jött ki irányítónak... azt akarta sugallani, hogy nem adja fel sose? nincs fehér zászló? csak mert a Cowboys akkor már bőven a második sorral játszott a védelemben is, és ha véletlenül összetörik a 40 millás irányítót egy rossz esésnél, akkor nem lesz megdicsérve -
válasz
callmeakos #25371 üzenetére
azért az eső sem segített, lásd Prescott statline
13/24 for 143 yards (54,2%), 0 TD, 0 INT, 72,7 QBR
a visszavágó keményebb lesz -
ahogy nézem konszenzusos volt az első meccs eredménye
-
válasz
Scrake^;DD #25337 üzenetére
erről eltérő az elképzelésünk
egyrészt egy egy csapat játék, tehát egy valaki nem lehet hibás (ez ugye alapvetés, nem vitatkozási alap)
a playoff-ban Prescott lehozott egy 33/25 305 yard, 4TD, 0Int meccset a Bucs ellen és egy 37/23 206 yard, 1TD, 2Int meccset a liga legjobb védelme ellen. melyik az a tétmeccs, amire gondolsz? a 49ers ellenire?
ha érdekel a téma annál jobban, amennyire most a hozzászólásaid alapján tűnik, akkor itt egy remek videó: [link] egyből azzal kezd, amire gondolsz. az első int-nél Gallup a szélen nem futja meg az útvonalat amit egy comeback megkövetel. a második Dak hibája, egyértelműen bámulja Ceedee Lamb-et a slotban, ezt még középiskolában is összeszedik... ha vissza megyünk az alapszakaszba, akkor olyan INT-ek jönnek elő mint amikor a Jax ellen megdobja Noah Brown mezszámát (a mellkasa közepét) és az nem kapja el, hanem kipattan a kezéből és a védő összeszedi... vagy Lamb a Giants ellen, és Hendershot a Titans ellen - mindketten beleérnek a passzba, megpattan rajtuk és így kapja el a jókor, jó helyen lévő védő. ezek mindegyike elkapható labda volt, ebből arra következtetek*, hogy nem az irányító hibája.
*nem vagyok egyedül ezzel a következtetéssel, aki érdemben foglalkozott a témával, az mind erre jutott -
válasz
Scrake^;DD #25332 üzenetére
ebbe ne menjünk bele, volt oka annak, hogy sok volt az INT
karrier szinten még mindig 2% alatt van -
Trey Lance miután a 49ers feladta érte a házat két éve, egy negyedik körért Dallasba költözik
-
na, ilyen lehetett volna már 3 éve is, Zéé-nek nem lett volna ennyi dolga
-
támogatom
-
marad az nflbite, ahogy tavaly is
-
válasz
callmeakos #25203 üzenetére
ha ilyen sérülékenységgel valaki más is full garantált szerződést szeretne (CMC például, vagy Luke Kuechly, Sean Lee, bárki a jelenben vagy a múltban, hogy nehogy feljöjjön a rasszizmus vonal) annak ugyanígy nem lenne piaca
szerintem a tulajdonosok már nem akarnak full garantált szerződéseket kiosztani, tanultak az előző hibákból (Cousins, ugye, hogy csak egyet mondjak) -
igen, nekem is Murray ugrott be Jackson hisztijéről...
értem a motivációt, ő is tudja, hogy a futkározós irányítók nem élnek sokáig a ligában, nyilván igyekszik biztosítani magát
a probléma azzal van, hogy pocket passerként nem bizonyított, és a sérülések sem könnyítik a helyzetét -
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest