Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Reggelt az uraknak....
Mai meglepetés...Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
Tegnap kemény volt,,,
Ezt ki kell beszélnem magamból...Ülök egy próbán,hangosítok, ahol tömegesen "vettek körül" a 20 éves kiscsajok ilyen kis pics@ gatyákban....tevepata,,,tevepata mindenhol b@zzz....(közben szopok torokkal, mert ez sajnos egyben munka is,,,és kb 40db zenét variáltak úgy(sorrend-vágás-etc-etc), hogy a végén már azt sem tudtam merre vagyok arccal... de ez most mindegy is....)
Szóval ülök ebben a közegben(ami azért fontos mert jó fejek, szóval megy a csipkelődés ezerrel)...
viber üzenet....
a külföldön élő ismerősöm kezdi el nekem legnagyobb meglepetésemre taglalni, hogy akár honnan is nézi,,,én lennék neki a tökéletes,,,és már az sem érdekli, hogy fiam van,...stb...stb....
Komolyan jó, és mély barátságban vagyunk, és a múltban volt is ennél több...de azt hittem ezen már túlléptünk...na mindegy,,,,szóval kamillázok a telefonra, hogy wtf?
erre látom, egy másik viber üzenet, másik hölgytől...
hogy hol vagyok,(?) mert ő most esett be a házba, kicsit drinkelt a barátnőjével, és ő most akar engem,,,de azonnal használjam ki a testét.....Egy pillanatra, azt éreztem eldurran a májam, és horrorba fullad a próba, és mindenfelé véres cafatok lógnak majd,,,mert ezt már nem fogja elbírni az egóm, és a májamra megy
Miia lóf@sz,,, kisütött a nap? vagy mi van?
Imádom ezt a világot....egy ideig agyaltam, hogy miért, meg hogy? Hiszen pocakom is van,,,akkora az orrom mint egy cápauszony,,, de komolyan nothing special...
De már lesz@rom...nem akarom tudni, mi miért történik....
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Renault, Dacia topik
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest