Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Semmire. Szerettem volna egy Nexus 5X-et 3gb rammal és QI töltéssel usb-c nélkül. Nekem egy töltő nem töltő.
-
twine
veterán
-
w333
félisten
Srácok ki milyen telefont vártok idén ? mire fogtok váltani ?
-
twine
veterán
válasz
gzbotii #12084 üzenetére
ők mit gondolhattak, mikor teljes hangerőn elindult...
Nem is tudom sírjak, vagy nevessek... -
w333
félisten
-
gzbotii
nagyúr
Most úgy csináltatok mintha én rajzoltam volna v én találtam volna ezt ki
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Usánkába' 300 dodó az 5X, németföldén meg 349 euró. Ez csekély 23.000 Ft különbség...
-
rootkiller
őstag
Végre eljutottam addig, hogy a laptopon fenn van az El Capitan. Holnap jön anyám új gépe, arra repül a Windows 10, aztán ha azzal meg a lemezzel készen vagyok akkor az asztalira is jön a kapitány.
-
slice14
veterán
válasz
rootkiller #12069 üzenetére
De mint hallom, kibaztad ...
-
rootkiller
őstag
Bazki beakadt a kocsimnál a tárcsa meg a betét közé egy kavics, elég csúnya hangja volt...
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #12066 üzenetére
Jó szórakozást, aztán este ne bassz be nagyon, mert másnap félrecsúszol!
-
randras_83
addikt
Mi egész jól jöttünk, fél 8 kor indultunk bkalaszról és 3ra kint is voltunk úgy hogy az A2-n volt egy elég hosszú szakasz ahol ideiglenesen 100ra korlátozták a sebit. Bár nem értem miért hó sehol száraz út 1-5 fok meleg volt. Na öltözök oszt megyek csúszni
@botii : egyértelműen lopott bicikli esete
-
gzbotii
nagyúr
Ez most mekkora LOL [link]
-
gzbotii
nagyúr
válasz
rootkiller #12058 üzenetére
Lopott bicikli esete fennáll?
-
gzbotii
nagyúr
Forrás: [link]
-
Fkris
őstag
válasz
gzbotii #12050 üzenetére
Mondom, haverok ingyér(mármint nekem ingyért) hoztak még 2 üveg whiskyt! Vastagon benne volt.
Ja, meg kölcsönvettünk az útra az albérletből egy kis HP-t meg egy üveg bort, csak ez ma reggel jutott eszembe
Egy-egy kortyot ittam belőlük, hiba volt, meg van a bokortámadás indokaRbandi:
Tegnap 18:30 kor indultunk bécs alól, rákóczi híd éjjel fél1.
Jó, megálltunk a piroska csárdában kajálni, az legyen 1 óra, de akkor is kegyetlen volt.
Ma már tuti jobb a helyzet, odaát komplett szakaszok voltak lezárva, pl A23. -
LógaGéza
veterán
válasz
rootkiller #12053 üzenetére
Igen, ez egy kicsit más kategória... Mi is néztünk Neumannokat, de hamar kifutottunk a költségvetésből... Előtte AT875Rek kerültek be a stúdióba, SM57/58 mellé... Ezekhez képest a AT2020 is hatalmas előrelépés.
Nagyon jól fogalmaztál
. Ez egy Művelődési Központ, ahol pályázatot nyertek studioépítésre. A vége az lett, hogy kb háromszoros áron összehoztak valamit, ami papíron jól mutat, csak épp a céljára szinte teljesen alkalmatlan...
-
rootkiller
őstag
válasz
LógaGéza #12052 üzenetére
Neumann KM184 pár. Egyrészt mert a Neumannal szimpatizálok, másrészt ki tudom fizetni mondjuk egy pár DPA 4011-el ellentétben, harmadrészt riderképes, negyedrészt hosszú távú befektetés. Akarok velük jó felvételeket csinálni mind klasszikus, mind könnyűzenei fronton, plusz néha egy kis rentalos pénzkeresés is lehet befigyel majd.
K240 nekem is van, egy öreg 600ohmos Monitor reviziós
Milyen volt az előző munkahely, vagyis mi volt a fő tevékenység ami mellé befigyelt egy kis hangfelvétel?
Amúgy AT2020-t semmi pénzért, tudom hogy onnan indul, de az még elég halovány. -
LógaGéza
veterán
Na ha itt is lenne annyi, akkor hétfőn nem kéne mennem dolgozni... Adná az ég...
-juc-
Engem se hatnak meg a plusz dolgok, csak amiatt érdekel, hogy ha már itt vagyok napi x órát, akkor egy kicsit beledobnék, hogy menjen már tovább azé'.rootkiller
Volt melóhelyemen kilobbiztam egy pár AT2020 mikit, meg pár K240 Studio fejest, ha már stúdióz-gatunk, akkor ne a kameráról kelljen leakasztani a mikit... Mire felmondtam és eljöttem, akkora meg is vettékMilyen cuccba újítottál be ha szabad érdeklődni?
-
rootkiller
őstag
Most nézem ezt a PH prémiumot...vicc
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #12035 üzenetére
Szerintem nyugodtan tegezheted Szkutit, nem olyan öreg!
Amúgy ruhát.Ez a Primark jó cucc! Csak sok az arab
-
Scooter74
őstag
válasz
randras_83 #12035 üzenetére
Mit nyuszis rózsaszín tangát magának?
-
Fkris
őstag
Indulunk shopping city südbe, pacsi nektek srácok!
-
niof
veterán
Persze, ha szörpöt iszol, akkor nem csoda! Szerintem 5000-ből képszakadásig be lehet.
Iszol 6-7 feles fekete vagy piros 80%-os Absinthe-ot, azt jóccakát!Vagy van durvább is! 89,9%
-
-
Fkris
őstag
Gyerekek, belém kötött egy bokor tegnap este.muszáj voltam helyre tenni, ezért jól belehánytam
Kutyául kivagyok
-
aizen92
addikt
[moderálva]. Totál féreérti a Huawei """"""""""""""""""""""szakértő"""""""""""""""""""" is és a srácok meg hót komolyan veszik. Nagyon valószínű, hogy Telenor hálózat firssítésről van szó, nem a készülék hibás. mindegyis. De kamillázok ha holnap a világon mindenhol megjön az oka. Emelem kalapom
-
w333
félisten
válasz
aizen92 #12018 üzenetére
Na jó azért emitt nem fogok venni egy ájpedet !
Szerk.
Ha minden igaz akkor holnap a Media Markt kiadja a frissítést a N6P -re ?
Nem bírtam szó nélkül hagyni, méghogy azért kezdik el holnap forgalmazni az N6P -t a Media mert megvárják a frissítést ami holnap jön ... hát LOL
-
w333
félisten
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #12015 üzenetére
Kajak, rossz nevet adtam meg!
JÓ hogy szólsz, felcsörgetem őket, hogy ching chang, ne oda chung! -
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #12013 üzenetére
Akkor banggood szopat...
-
gzbotii
nagyúr
Nem tévéspecifikus kódok. A televízió komplex kódrendszer, több kódból illetve azok alkódjaiból áll. A kódok között megkülönböztetünk tévéspecifikus és nem tévéspecifikus kódokat. A nem tévéspecifikus kódok közé soroljuk az ún. elsődleges vizuális kódok közül azokat, amelyek minden vizuális ábrázolás képesek.
Most épp ezt olvasom. Tudom, hogy nem trigonometria, de most már mennyire tele a fejem, mire elolvasom a végét, elfelejtem mi van az elején
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #12006 üzenetére
Honnan rendelted?
Boti, hogy tudsz a vizsgákra így tanulni?
-
w333
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest