- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #1558 üzenetére
PS5 games can be stored on an external HDD but need to be copied back to the SSD to play, though the near-instantaneous loading times for PS5 games make this palatable. However, it’s worth noting that losing time later to the task of moving stuff around when my SSD invariably fills up may feel a bit like robbing Peter to pay Paul.
[link] -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1540 üzenetére
Akkor Netflix+tàrsai. Hàt az nem valami nagy cucc. :/
Viszont most a PS5-ben jobb olvasó lesz, mert Boxban szerintem maradt a régi. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1538 üzenetére
Aha, oké. A One X-en a mostani Vidion mit csinàl, mert az nem a jàtékokhoz van, ha jól tudom.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1536 üzenetére
Elöször SS/SX-re érkezik tavasszal, ha minden igaz. Késöbb szerintem a PS5 is megkapja.
-
kazuma921
aktív tag
válasz
hombre[EU] #1532 üzenetére
Ebbe és a Sony (vagy korai Microsoft) egyéb húzásaiba bele lehetne menni, de úgy gondolom a végeredmény nem egy "kulturált" diskuráció lenne.
-
kazuma921
aktív tag
válasz
hombre[EU] #1505 üzenetére
Ismerem ezeket a bejelentett játékokat, bár a Spiderman és Gears upgradehez nem sok közük van.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1507 üzenetére
TS igazi szagértő, impotens a témàban. Mondjuk ha egy baconos hambi eladàst tudott boostolni, akkor a PS5-höz is bőven jó lesz.
-
Madwe
nagyúr
válasz
hombre[EU] #1501 üzenetére
Dolby vision játékok esetén kérdéses h tudja e. De ugye játéknak magának is támogatnia kell. Hdmi 2.1 esetén lehet egyedi metadatákat küldözgetni, uh végülis a dv, hdr+ megoldható “natívan” is
-
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #1499 üzenetére
Mire gondolsz, hogy nincs Dolby Vision? Azt nem hiszem el, hogy a Blu-ray vagy a médialejátszó ne támogatná, ha már eleve a Sony tv-n is alap.
-
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU] #1492 üzenetére
by microsoft
-
T.Peter
őstag
válasz
hombre[EU] #1481 üzenetére
Igy van. 16.6 ms all rendelkezesre 60fps-nel, amibol majd a fill rate tempo miatt a TMU meg a ROP altali kalkulaciok kevesebb idot vesznek el. Ettol meg a tobbi feladattal vegezhet elobb az XSX.
Az unreal-es reszt meg felrevezetoen irtam. A 16 milliardot csak a 485 darab 33 millio haromszoggel rendelkezo szobrok adtak (eurogamer cikk alapjan).
16 milliard/frame 30 fps-sel 480 milliard/sec. 30 fps-sel XSX eseten 7.3GTri/sec-bol maradna egy frame-re 243.3 millio/frame. Szoval 16 milliardot kellett nekik min 243.3 millio (pS5 eseten 297.3) ala redukalni. Es ezek csak a szobrok.
A tevedes jogat fenntartom. Lehet, hogy valamit nem vettem figyelembe ami modositja az 1 frame-re juto haromszogek szamat. Foleg, hogy nem csak a haromszogek terbeli elhelyezesebol all egy kepkockanyi szamitas. -
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #1478 üzenetére
A Halo-t is bizonytalan időre száműzték. Ott azért nagy volt a baj!
Starfield szerintem még sehol nem tart.
Én akkor hiszek egy megjelenésben, ha már gameplay trailerek vannak kint és nem a 10 perces kamu bemutató féle. (Div 1)
Eszerint a GoW is teljesen kizárt.
Én a Ratchet és a Horizon-t mondanám max.
Ms oldalon semmit, max valami kisebb indie szerű cuccot, abból mutattak párat.Be kell látni, a homeofficet lehet nem tudja minden stúdió megoldani úgy ahogy azt szeretnék.
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #1474 üzenetére
2021ben vagy havonta 2 nagy cím, vagy ugyan úgy a halasztások éve lesz.
Mondjuk PS-nél: Horizon,Gow,Rachet,GT ? Meg már azt se tudom mit hazudtak még jövőre.
De az összes többi kiadó is csak tologatja a terveket. -
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #1458 üzenetére
Arra jó, hogy megmutassa az egybites júzereknek is, hogy kicsit többről van szó, minthogy fú 12TFlops, RIP Sony. Ennél azért sokkal bonyolultabb a dolog. Bő egy évvel ezelőtt is mondtam már, hogy annyira fog különbözni a két gép, hogy nagyon nehéz lesz összehasonlítani őket.
-
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #1462 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy értem, de már a hazai IGN is lehozta, miszerint: Wccftech hívta fel rá a figyelmet, hogy egy japán elemzőcég szerint felfoghatatlan mennyiségű PlayStation 5-öt el fog adni a Sony.
Szerintem az ilyen elemezgetők között már nagyobb a presztizs-harc, mint konzolfronton. Muszáj valamivel nagyobbat mondaniuk, különben sehol nem emlegetik őket -
VTom
veterán
válasz
hombre[EU] #1462 üzenetére
Hiába lesz 600-700 millió, akkor sem jön ki rá a TES6, megmondta Phil bácsi
-
F_Peter
őstag
válasz
hombre[EU] #1444 üzenetére
Mi anno a Doom megjelenésekor mondtuk naívan hogy innen már nincs tovább.
Én nagyon sok újdonságot el tudok képzelni és abszolút nem vr fronton.
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #1444 üzenetére
Azért ez közel sem igaz, max játéktechnikai értelemben, de igazából még ott se. Történet, univerzum, stb szempontból bőven elég újat mutatni, ha az jó.
Lásd, pl a Mass Effect, mint kiváló példa. Játéktechnikai szempontból konkrétan semmiben nem mutatott semmi újat semmilyen szempontból egyik rész sem, mégis legendás, abszolút bent van a legjobb játékok között, és szerintem okkal.
Lehet itt újat és jót csinálni VR nélkül is. Mondom ezt úgy, hogy én pont annyira szeretem a VR-t, hogy ahhoz, hogy egy nem VR játék érdekeljen, tényleg valami maradandót kell leraknia az asztalra. -
F_Peter
őstag
válasz
hombre[EU] #1441 üzenetére
Az újdonság az amiről még nem tudsz.
Nem technológiára gondolok, hanem élményre. -
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #1423 üzenetére
Nade ez meg nem is a vegleges hw, legalabbis amennyire kepben vagyok.
Ennel azert lehetnek meg erdekes dolgok mert miert ne.Amugy aki ilyet/olyat akar venni azt aztan ez sztem teljesen hidegen/melegen hagyja.
-
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #1423 üzenetére
hmmm rockstar is belehúz lmbtq ügyileg?
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #1421 üzenetére
Stressz teszt.
Mondjuk ennek kb az egvilagon semmi ertelme.
Ez vmi markenting anyag vagy mi a bubanatos franc? -
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #1396 üzenetére
Anugy viccet felreteve ha vennek egy ilyet vszinu raknek ra vmit(pl. kalapot
) mert kulonben 24/7 "porosodna" es itt nem is igazan magaval a szaraz porral van a baj.
Mondjuk nem lattam se robbantott-at vagy teardown-t, lehet van vmi extramegoldas amit alkalmaztak.
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #1391 üzenetére
A SONY-nal mashogy gondolkodnak, ennyi. Hogy ez jobb vagy roszabb, azt majd az ido eldonti. Gen kozepe fele mar latjuk majd, hogy hol hany user van, felteve persze, hogy az MS visszaszokik a szamok publikalasara. Igazabol igy jobban belegondolva, kb ez is egy jo indikator lesz. Ha az MS visszaszokik a szamok publikalasara, tudni fogjuk, hogy valamit jol csinaltak. Ha nem, akkor meg azt fogjuk tudni, hogy nem.
-
balazs025
senior tag
válasz
hombre[EU] #1383 üzenetére
Pont erről beszélek, ha tömegesen ez lenne a helyzet, akkor igenis tele lenne. Még ez a túlmelegedés is elég sok helyen megjelent, pedig (amennyire én láttam) csak két tesztelő véleménye volt ez. ( A többi ilyen tesztelői tapasztalatot még mindig várom carlostól, mert nem azt mondom, hogy nincs, csak velem még nem jött szembe, egyfolytában meg nem túrom ezért a netet). Az biztos, hogy fordulnak elő crashek,. Valószínűleg több, mint amennyi hivatalos megjelenés után lesz, de szerintem nem állandóan. És jelen generációnál is fordulnak elő olyan játékoknál, amelyek adott hardware-re készülnek.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1383 üzenetére
Az MS/Xboxot ott ütik, ahol lehet. Majd pont ezekről nem fognak írni semmit, vagy alig.
-
balazs025
senior tag
válasz
hombre[EU] #1378 üzenetére
Ha nem működne, akkor az xbox esetében is tele lenne. Már azzal is meg volt ez, hogy két tesztelő túl melegnek nyilvánította.
-
válasz
hombre[EU] #1378 üzenetére
Ja, ezeket a videókat csak úgy össze-vissza vágják. A PS5-öt meg támadják, mint a Forintot!
Series X vs. Xbox One - What's the Difference?? -
F_Peter
őstag
válasz
hombre[EU] #1373 üzenetére
Ez a része igaz, csak ennek a megítélése - a legtöbb esetben - nem a director szakterülete.
De persze csak ironizáltam, mert ez csak cirkusz a népnek jelenleg. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1347 üzenetére
Hol? MM vagy Euronics, esetleg Saturn?
-
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #1297 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1293 üzenetére
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #1279 üzenetére
Az arrogáns Sony csak azt kapja amit megérdemel.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #1235 üzenetére
Elvileg a Samsung Q82R tévémben van amit lentebb írtam.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #1233 üzenetére
"standard hdmi 2.1 featurekkel (VRR,ALLM stb)"
Ezek benne vannak a HDMI 2ben is.
Alkalmas HDMI 2 tévékben 4K 60hz/vrr.4K alatt 120hz.
Amit én kihámoztam pl Moby írásaiból is, a HDMI 2.1 a jobb hangminőség (pl házimozi), elvileg jobbfajta HDR, 4k/120fps (álom) és a 8K miatt kell.
Aki megelégszik a 4k/60fpsel vagy 1440p-1080p/120fpsel, annak teljesen jó lesz a mostani erre alkalmas komolyabb tévék is.
De majd megmondják úgy is, ha rosszul gondolom. -
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #1228 üzenetére
Szakmai oldalak úgy vélik és úgy értik, hogy lesz, legalábbis ennyit hámoznak ki az infókból. Úgyhogy valóban nem 100%. Érthetetlen, hogy miért nem adnak valóban részletes specifikációkat, aligha lesznek már változtatva megjelenésig.
Things are a little less clear with the PS5. When looking at the ‘Video Out’ portion of the official specs, we notice that it states “VRR (specified by HDMI ver.2.1)”. We're taking that to mean that it will support the generic HDMI VRR format, but FreeSync might be offered as well - the PS5's graphics chip is manufactured by AMD after all.
A VRR nem HDMI 2.1 függő, mivel már a mostani xboxok is tudják, de csak 40-60 Hz között.
Ami viszont már ennek is megfelel az 4K 30-120 Hz. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #1228 üzenetére
Ahhoz nem kell HDMI 2.1.
A vrr-hez sem. -
törölt tag
válasz
hombre[EU] #1220 üzenetére
Dying Light 2, Bloodlines 2: Ezek iránt nagyon gyorsan elvesztettem az érdeklődésem, amikor dobták Chris Avellone-t. A Dying Light 2 ettől függetlenül lehet, hogy jó lesz, a Bloodlines 2-t viszont 2021 egyik nagy bukójának tippelem.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #1211 üzenetére
Pontosan. 25 év elég lesz hozzá szerintem.
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #1199 üzenetére
Ez nem holnap lesz, pláne ha esetleg még a céges kulturán is kell alakítani. Igazából szerintem ez úgy fog kinézni, hogy ami már megy, az menni fog végig, úgy, ahogy van, max minimális változtatásokkal. Aztán ha a mostani elkezdett projektek befejeződtek, lehet kavarni. Itt nagyon hosszútávú dologról beszélünk, simán lehet, hogy igazán ennek a gyümölcsét nem is most a nextgenben fogjuk látni, hanem majd utána.
De szerintem jó lesz az, csak ki kell várni azt az 5-10 évet. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1193 üzenetére
Coalitiontől én nem vàrok semmit, mert làtszólag csak Gears-hez értenek, de ahoz sem túl jól.
Playground Games Fable-je lehet jó, de igazàból nem tudom hogy Horizonon kívül dolgoztak e màssal, és hogy vajon sikerül e nekik az olyan vàltàs, ami a Guerillànak összejött a Killzone -> Horizon-nal. A Bethesda meg kb szóra sem érdemes szerintem. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1185 üzenetére
Még mindig van 5 stúdió, ami nem mutatott semmit. Igazàból ha az Initiative nem tud mutatni valami majdnem Sonyverőt akkor tényleg jobb ha nem is vàrod meg úgy bàrki hogy itt most vàltàs legyen.
-
csabi0805
senior tag
válasz
hombre[EU] #1180 üzenetére
Már boccs de te nagyon elfogult vagy.
Egyenlőre a nagy Sony lófaszt nem mutatott meg a nagy csoda gépéből,míg például az Xboxról tegnap jöttek ki tesztek."nekem ez a gép eddig semmit nem tudott mutatni"
Miért a Sonynak a gépe mit tudott mutatni? -
ldave
félisten
válasz
Itt most a lényeg az lenne, hogy az MS sorra mutatja be a gép különféle lehetőségeit és merül fel a legtöbbünkben a kérdés, hogy ez vajon lesz-e PS5 esetében is. Választ pedig nem kapunk.
-
Wesder
titán
válasz
Írtam màr koràbban is, ha Sonyverő dolgokat vàrsz az Xboxtól, akkor vàrhatsz a végtelenségig, mert nem lesznek. Soha.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1177 üzenetére
Mondjuk inkàbb úgy hogy az MS magabisztosabbnak tűnik az új gépekkel, míg a Sony-n az làtszik hogy annak a 10 év alatt felépített hype-nak a lendületével akarja elindítani a PS5-öt. Eddig úgy néz ki hogy elég ez is nekik.
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #1174 üzenetére
Jelen
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1174 üzenetére
Volt gameplay, de max PC-n.
Amúgy neked miért gond ha Béla gameplay nélkül is megveszi az Xboxot?
-
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #1171 üzenetére
Pedig mindegyikből volt már bemutató, pl.
The Medium - 2020
CrossfireX - 2020
Call of the Sea - 2021
Avowed - 2021-2022
Forza Motorsport 8 - 2022?
Scorn - 2021-2022?
Helblade II - ?
S.T.A.L.K.E.R. 2. - ?
Everwild - ?PS4 pro-t cseréltem volna előbb 5-re, de ez felhozatal nekem csábítóbb egyelőre, mint hogy majd jön gow2, hzd 2 valamikor. Remélhetőleg a Sony nemcsak a folytatásokra ül rá.
-
chipesz
őstag
válasz
hombre[EU] #1167 üzenetére
Ja, én azt hittem nextgen kommunikáció alatt az új gépek témáját érted, nem a gameplay-eket. Mert abban az MS sokkal lényegretörőbb, és mindent tudunk a konzolok kinézetéről, a visszafelékompatibilitásról, a Smart Delivery megoldásról. A Sony-nál meg sokkal titkolózóbbak, bő egy hónappal a launch előtt már nem kellene nyitott kérdésnek lennie szerintem. Megmutatták már a PS hátulját egyébként? Nyilván részletkérdés, de na, érdekelne.
-
chipesz
őstag
válasz
hombre[EU] #1163 üzenetére
Azért azzal nem értek egyet hogy a nextgen kommunikációban a PS5 jár előrébb.
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #1160 üzenetére
Remélem a héten kiderül. Azért nem lenne jó, ha az lenne a vége ennek a történetnek, hogy egyedül az exkluzív játékok terén nyújt többet a PS5 (persze annak, akinek ez számít), minden másban az Xbox jár előrébb.
-
válasz
hombre[EU] #1144 üzenetére
Előfordult már, hogy jogi kérdések, vagy egyéb ok miatt eltűntek címek egyik-másik webshopból.
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #1142 üzenetére
Kiveve, ha nincs PS-en Doom Eternal, mert akkor viszont konkretan nulla cash jon be nekik.
Nyilvan, ha minden GPU jatek megjelenne PS-re is, akkor nem lenne ertelme. Viszont ha a fallout, doom, TES, meg mittudomen meg micsoda nem jelenik meg PS-en, csak GPU-n keresztul, akkor mindjart mas a leanyzo fekvese. -
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #1139 üzenetére
Miért ne engedné a ps a nem herélt gamepasst?
Annyi, hogy kell hozzá a ps+, mert online és kész, mindenkinek dől a lé, öröm bódottá van, aki meg úgy érzi, hogy ez így sok, vesz egy boxot és játszik azon.
Szerintem tudna működni a dolog. -
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #1136 üzenetére
Amugy tenyleg nagyon pofatlan huzas lenne, de elmeletileg semmi nem akadalyozza meg az MS-t, hogy az EA play peldajara benyomja PS-re is a GPU-t.
A vicces az, hogy valamilyen szinten meg passzolna is abba, amit mostanaban
mondanakmarketingelnek, hogy nem konzolt akarnak eladni, hanem elofizetest. -
balazs025
senior tag
válasz
hombre[EU] #1136 üzenetére
Semmi, törölhető
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1129 üzenetére
Tény, hogy az se normàlis, aki a Sony bukàsàt vízionàlja emiatt. Tök jó hogy van 23 Stúdió, de elég lelakott IP-ket kaptak most, és ha 15 stúdióval nem tudtak "értékelhető" jàtékot lerakni, akkor 23-mal sem fog menni. Egyetlen pozitívum, amit làtok hogy most talàn van esély egy jó Falloutra, mert ott az inXile meg az Obsidian is.
-
válasz
hombre[EU] #1118 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1098 üzenetére
Mi az a Stadia?
Ez talàn jobb lesz. -
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU] #1074 üzenetére
Ha megmutatják hol kell megvenni a Spider-Man Miles Moralest Xboxra, akkor megveszem
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #1062 üzenetére
Akkor meg azt írd. Ez esetben mi változott? Ígyis, úgyis jöttek volna game passba.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #1060 üzenetére
A ps5 exluzív címek miért jönnének xboxra és game passba?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #1040 üzenetére
Usában valami hiba miatt nem számolta, percek alatt elfogyott mindenhol ott is.
-
mike1334
veterán
válasz
hombre[EU] #1051 üzenetére
Nemtom, volt vmi hír felújított verzióról, sztem csak az fog (a 6 meg az új rész kivételével).
-
mike1334
veterán
válasz
hombre[EU] #1049 üzenetére
Még nem, de az is jön majd lassan remélem
(Már a 3-6 részeknek is örülnék)
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1042 üzenetére
Igaz, főleg hogy ugye 4.2 -> 5.0-ba importàlni az addigi munkàt elvileg nem nehéz. Nem is lenne rossz úgy egy Fable. Igaz nekem annyira nem jött be az eredeti, de azért vàrom hàtha jó lesz. The Initiative mutathatna màr valamit októberben.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1038 üzenetére
Lehet, igazàból nem tudom, csak azt làttam hogy következő részre viszonylag jobb grafika, jobb teljesítménnyel fut, és több mindent tud egyszerre megjeleníteni.
A Playground Games-ben én is bízom. Azt lehet tudni milyen motorral dolgoznak? Biztos nem a Forzàssal. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1026 üzenetére
A Gears 4-hez képest lépett előre nagyon sokat az 5. Xboxos mércével most az a csúcs. Van akinek ennyi is elég.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1020 üzenetére
DF-ből szedtem.
Szerintük a jàték ezeket a felbontàsokat hasznàlja One X-en.
Nekem igazàból mindegy, nem Gears miatt can Xboxom. Az 5 volt az egyetlen, amit végigvittem. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1015 üzenetére
-
sasa134
addikt
válasz
hombre[EU] #959 üzenetére
én is így látom, és a terv az volt hogy a CP-t azon játszom... ami egyelőre nem valószínű, hogy megvalósul..ezért gondoltam az S-re
-
sasa134
addikt
válasz
hombre[EU] #957 üzenetére
meglátjuk, egyelőre senki nem tud semmit és nincs semmi infó, mikor lesz újra rendelhető...
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #938 üzenetére
Hát, nekem van Netflix azóta, hogy elérhető itthon és tudod mi a helyzet, hogy a legtöbb ottani saját sorozat, film leginkább csak az elmegy kategória, évente 2-3 van, amire tényleg azt mondom, hogy ez remek volt. Hiába van 20+ stúdiód, képtelenség minden hónapban egy 8-9 pontos játékot letenni az asztalra, hogy meglegyen a húzócím minden fizetési fordulónapon.
-
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #924 üzenetére
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #926 üzenetére
A rendelés leadó botokra gondolsz?
Kéne egy olyan nekem is -
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #924 üzenetére
Pedig itt is láttam befotózva valamelyik topikban, megkeresem, de most rendelős hype van, majd utána.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #914 üzenetére
GameStop amúgy is utàlja az Xboxot a Pass miatt.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hombre[EU] #919 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #914 üzenetére
Hát pár napja a Sony és tegnap az Nvidia is már elnézést kért az előrendelési káosz miatt. Felkészül az MS?
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #916 üzenetére
Az atmos-t még értem is, de a Dolby Vision igazán jöhetne a kék oldalra is
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #910 üzenetére
Nekem sok pozitív csalódásom van. Talán a Kingdom Come nem jó példa, mert az költsgében nagyobb, de attól még független.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #908 üzenetére
Nem tudom. De jobban érdekelnek ezek, mint a Now meg a GP. Innen nőhet ki egy következő nagy cég, egy komoly csapat, komoly tervekkel.
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #893 üzenetére
Igen, itt pontosan ennyi a kerdes, hogy rovid vagy hosszutavon gondolkodnak.
-
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #891 üzenetére
Igaz, de szerintem majd meglátjuk, képtelenség most még megtippelni is. Az jobban meglepett, hogy ezt a közösülést szivárgásmentesen meg tudták oldani.
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #884 üzenetére
Van, siman. Persze hivatalosan nem ellenfel, mas "vision", meg mittudomen milyen egyeb baromsagokat tol a marketing ket adag koko kozott a nep arcaba, de ez baromsag. Uzlet, ott nincs baratsag, ugye ezert verekednek a rendorok a tescoban. Szoval annyi van, hogy mindket nagy (SONY, MS) minel inkabb a sajat platformjahoz akarja kotni a nepet. Ezt anno ugyesen csinalta az MS, csak aztan valamelyik okos ugy dontott, hogy a vilag legjobb uzlete jatekgepet jatekok nelkul arulni. Ennek isszak a levet meg most is, viszont hala egnek kapcsoltak es elkezdtek a penzegetest. Hosszu tavon gondolkodva, marpedig a jatekiparban, ahol egy darab AAA fejlesztesi ideje 4-6-8 ev nullarol, csak igy van ertelme gondolkodni boven sokkal tobb penzt lehet beszedni egy ilyen pakkbol, mint 7.5 mrd dollar. Csak ugye ehhez kell egy ennyire tokeeros vallalat, mint az MS, aki megteheti, hogy kifizet ennyi penzt, aztan talan 10 ev mulva van nullan.
Errol beszeltem fentebb is, mikor irtam, hogy a penzt ontik bele, a studiok/szakmai garda jo, mar csak annyi kell, hogy turelmuk is legyen, es akar meg fordulhat is a helyzet piaci felosztas szempontbol PS es XBOX kozott. Ha nem a ps5/seriesX|S generacioban, akkor utana. Egy gen altalaban 7 ev, nincs az olyan messze, mint amennyire tunik. -
l.skywalker
titán
válasz
Tekintve, hogy Steam-re is kijöttek (ső talán Epic-re is) gyanítom az érdekük az lesz, hogy egyes franchise-ok megmaradjanak multiplatform-ok. Ellenben lehet, hogy a legfelkapottabb címeket exkluzívvá teszik, bízva abban, hogy az emberek akkor vagy Xbox-ot vagy Win10-es PC-t vesznek
-
RudY
addikt
válasz
Nem mondanak le semmilyen platformról. GP csomagba kerülnek majd boxon, minden máson fizetős lesz.
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #868 üzenetére
Szerinted két éven belül jön a Starfield?
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #873 üzenetére
Igen. És ha nagyon érdekel pár régebbi Xbox exclusive, most már XoX-et is lehet használtan 60-ért kapni vagy újonnan lesz hamarosan One S is 50 körül.
És már tényleg csak egy Switch fog hiányozni
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #866 üzenetére
Meg szerintem azok már élő szerződések a Sony és a Bethesda között.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #868 üzenetére
Azért most valahol áldom a percet, hogy PC-t vettem
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #862 üzenetére
És a Deathloop vajon kijön még PS-re?
Szerk.: és a Ghostwire Tokyo?
-
opr
nagyúr
válasz
hombre[EU] #835 üzenetére
Weér István Fantudományi Intézet (azaz WI-FI), alapszak, harmadik szemeszter.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #835 üzenetére
Biztos sok(k) pornót néz.Onnan van átemelve a "szét alázta" szóvicc.
-
hadam98
senior tag
válasz
hombre[EU] #821 üzenetére
Eléggé félre informálódott a Digital Foundry...
Na egyébként számomra nem kérdés, hogy az Xbox Series X lesz, egyszerűen szét alázta a Sony konzolját.
Pontosan mikor lehet nálunk előrendelni? Elvileg lesz Series X erő demonstráció, remélem Bundle is 22-én.
-
Wesder
titán
válasz
Akkor lényegében az a baj hogy vàltozott és csinàltak egy univerzàlis fejlesztői környezetet a hàrom rendszerre (One/PC/SX) ahelyett, hogy lenne egy Series specifikus.
-
F_Peter
őstag
válasz
Aha, mégis itt day1 mennek a one-os játékok, nyilván azért mert annyira különbözik a rendszer.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #817 üzenetére
Ez fura, mert àllítólag a fejlesztői környezet nem vàltozott az MS szerint.
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #817 üzenetére
PS3-as szívás után úgy látszik tényleg komolyan vette a Sony, hogy az egyszerűbb fejleszthetőség fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest