- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #13153 üzenetére
Már várom, hogy a sajtó, átvegye azt a másik pletykát, hogy a Microsoft meg akarja venni (ismét!) a Paramount Global-t!
Mondjuk olyan ~15 milliárdét (~10 milliárd+ 50%) meg is tudnák... de nem hiszem, hogy egy pénztemetőt céget meg akarnának venni!
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #13127 üzenetére
Amúgy azt nem igazán értem, hogy lett volna alternatíva is. Mégpedig az, hogy akkor a ND-nál felveszenek plusz embereket, akik dedikáltan csak az Online részen dolgoznának. Ilyet elég sok cég megcsinált már (elég csak a Playground Games-re gondolni, akik a Fable miatt csináltak egy másik csapatott a Forza Horizon mellé).
De akkor az írásuk szerint, eddig is ez (TLoU Multi) emésztette fel szinte a teljes ND erőforrásait. Vagyis ha bármi valódi ND minőséget akarnak letenni az asztalra, akkor abból legjobb esetben is talán generáció végére (2028) lesz valami. Vagy ha visszább veszenek, akkor lehet hamarabb is. -
negyven2
veterán
válasz
Wesder #12950 üzenetére
Valamilyen szinten de... viszont a Sony esetében igazából még semmit se tettek le az asztalra. Amúgy bár furcsa lehet, de ezen cikk alapján, lehet, hogy mosta legjobb dolog az lenne, ha a Sony teljesen magába olvasztaná a céget, és ezzel megszüntetné a menedzsment gondokat.
Viszont elgondolkodtató ezek után az is, hogy nem biztos, hogy anno az MS és az Activision is elüldözte magától a céget. Kicsit úgy tűnik, mintha a Bungie egy Gold-digger csaj lenne, vagyis a biztos anyagi háttér miatt leszerződik egy-egy nagy céggel, majd ha megunja magát, vagy más több pénzt adna, akkor lelép. Persze ez csak egy vicc, de ez így 15 éven belül a harmadik olyan cégnél vannak ahol folyamatos problémák vannak. -
Pano
addikt
válasz
Wesder #12907 üzenetére
Köszi.
Az a baj, hogy összes haverom PC-s, én lennék a "fekete bárány" és ebből a szempontból nem tudom megközelíteni
Nehéz kérdés a játék, mert én úgy szoktam válogatni, hogy ami éppen megtetszik vagy felkelti a figyelmem, azt játszom.
A konzol ötlet most úgy jött, hogy vettem egy kontrollert sima single player játékokhoz, elkezdtem azzal játszani és -a bénázásaim ellenére- nagyon bejött.
SW Jedi: Fallen Order, GTA5. Egyelőre ezeket próbáltam kontrollerrel.
Hogwarts Legacy, God of War van még tervben.
Szeretem az FPS játékokat is, de kontrollerrel olyan szinten nem megy, hogy szerintem azt multiba tuti passzolom.Mivel 4K a cél, így csak a PS5 vagy a Series X jöhet szóba.
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #12887 üzenetére
Ott tényleg a Tomb Raider volt az utolsó, bár volt még egy Dead Rising 4 még. Mert szerintem a PUBG az nem AAA, és szerintem a STALKER 2 se nevezhető éppen AAA játéknak. Főleg nem egy Ark 2. Bár kérdés, hogy mit értünk AAA alatt (csak a költségvetést, vagy mást is, mert pl. pusztán költségvetés alatt egy Skull and Bones már AAAAAAAAAAAAA+ játék lehet
)
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #12884 üzenetére
A Rare-t 2002-ben vette meg az MS, Az Ori, Ryse, Quantum Break esetében az MS az IP tulajdonosa. Ugye jönnek majd még ilyen címek mint pl. a Contraband. Ez már régóta bevett szokás, hogy a saját belsős ex. címek és a vásárolt timed/permanent third party címek mellett vannak olyanok is, hogy egy adott third party fejlesztő csinál egy ex. játékot. Ami lehet, hogy részben vagy egészben az adott third party stúdió ötlete, vagy eleve a platform tulajdonos kérése, hogy ezt/ilyet játékot csináljanak.
A Quantum Break pl. a tervezett Alan Wake 3-ben lévő egyik történetszálból nőte ki magát (Bright Falls mellet lett volna egy részecskegyorsító és ott történik egy baleset ami időtorzulást okozott volna).
A Ryse egy Kinect cím lett volna (aminek az alapjait a Crytek Budapest találta ki), amiből aztán végtelen pénzből csinálták azt ami lett belőle.
De ott van Flight Simulator, amit meg az Asobo csinál. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #12875 üzenetére
A valóság meg az, hogy ugyanolyan anti-consumer hozzáállás ez is, mint a másik, mivel végfelhasználói szempontból édes mindegy, hogy egy adott címet vesznek vagy komplett cégeket.
Ami különbség, hogy az egyik az Xboxra jellemző és így a szemedbenjogos
, a másik meg a Sony-ra és ezért rossz. -
_drk
addikt
válasz
Wesder #12863 üzenetére
Koncepció a lényeg.
Mivel adod el a terméked.Azon gondolkozom, hogy a final fantasy 16 megjelenhetett volna-e a Sony nélkül. Legalábbis ilyen minőségben.
Én azt várom el jelenleg, hogy igenis álljanak játékok/stúdiók mögé és a középszerű játékokat legalább húzzák fel amennyire tudják.
Nem kell megváltani a világot, Nintendo-t se érdekli ez sok esetben.
Csak legyen valami mögötte amit kiakarnak adni. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #12863 üzenetére
Egy tök egyszerű kérdést tettem fel és hoztál egy teljesen más példát. De akkor kicsit pontosítok, hogy ne jöjjön Tomb Raider meg Final Fantasy válaszként: ha olyan egyszerű beleállni egy teljesen új AAA IP fejlesztésébe akár külsős fejlesztővel akkor az Xbox miért nem teszi ezt?
Meg amúgy a nagy mutogatások közben érdemes egy pillantást vetni a ki tudja, milyen távoli jövő Xbox exkluzívjainak impozáns listájára:
- Stalker 2: PC játék folytatása, timed ex
- Outer Worlds 2: multiplatform játék folytatása
- Hellblade 2: multiplatform játék folytatása
- Avowed: multiplatform játék spinoffja
- The Elder Scrolls 6: multiplatform játék folytatása
- Ark 2: multiplatform játék folytatásaAzért azt nem lehet mondani, hogy ők ne költenének a portfólió bővítésére.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #12841 üzenetére
Mondom, Redfallon kívül rossz minősègű játèka idèn a Microsoftnak nem igen volt.
Szerintem nézd meg a játékos visszajelzéseket a Forza Motorsportról meg a Starfieldről, utána értekezz a témában.
Èn èvek óta mondogatom nektek hogy MS-től Sony minősèget ne várjatok, mert nem lesz.
És ez egy hülyeség marad, bármennyiszer írod le. Ott a tudás, pénz és idő, villantsanak.
Nem fog a Microsoft olyan formulában játèkot gyártani, ahogy a Sony teszi 10 ève.
Nem a formula a lényeg, hanem a minőség. Még mindig.
Nem cinematic kalandjátékot vár az ember, hanem egy olyan Halo-t, Gears-t, Forzát, ami méltó a névre, vagy olyan játékokat egy Obsidiantól, InXile-tól, Double Fine-tól, amit a New Vegas, Wasteland 3, Psychonauts mellé érdemes tenni.
Ha tetszik, ha nem, ezeknek a neveknek legalább a harmadától, de inkább felétől igenis elvárható Sony minőség: -
.LnB
titán
válasz
Wesder #12841 üzenetére
Te, figyelj már. Mi már kinőttük azt, hogy hőbörögjünk. De te folyamatosan ezzel foglalkozol, hogy ki, mikor, mit, miről hőbörög. Mert képes vagy az összes témádba belevinni ezt. Tisztázzuk, ez nem hőbörgés. Teljes mértékben le tudom tojni az Xbox-ot, és a Playstation-t is. Nincs hőbörgés, nincs fanboykodás.
-
válasz
Wesder #12823 üzenetére
Nem is kell úgy hozzáállni, hogy "Na ez majd most odacsap!", elég lenne annyi is, hogy "Reméljük ez a játék jó(!) lesz".
Ellenben ami most van: nincsenek elvárásaim mert, úgyis sz*r játék lesz. Sz*r lett, de nem baj, a MS ennyit tud, lapozzunk.
+1 Hi-Fi Rush: erre ugye várni se kellett, mert derült égből villámcsapás volt. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #12819 üzenetére
Mert a Daggerfall óta minden Bethesda játék minimum GOTY jelölt volt?
Miért nem fog megfelelni? Eddig a Microsoft nélkül ott voltak a környékén. El kéne engedni ezt a szegény, szerencsétlen underdog mentalitást és azt nézni, mire lehetnének képesek, mert az Xbox jelenleg a legnagyobb konzolgyártó, ha a fejlesztői állományt nézed és nem jöttment stúdiókat vásároltak össze az elmúlt fél évtizedben.
Az az abszolút minimum, hogy minőséget vársz el olyanoktól, akik képesek rá. -
válasz
Wesder #12813 üzenetére
Költői kérdés és no offense!
Egy ideje ez a mentalitás van jelen az xbox topicban amit a Te hozzászólásod is tükröz.
Ha valaki vár egy jó minőségű MS exc. játékot akkor le van h*lyézve, mert tényként van kezelve, hogy a MS középszernél jobb játékot nem tud kiadni (ami sajna reális).
Topic egyik fele vár egy új megjelenésre, a másik fele előre elkönyveli, hogy hulladék lesz, fölösleges várni. Aztán megjelenik a játék, középszer lett.
Ha valaki felveti a témát, hogy nem ezt várta, akkor jön a válasz, hogy mi megmondtuk előre, nem kellett volna "messiásra" várni.
Az ilyenek miért vesznek egyáltalán Xboxot? -
negyven2
veterán
válasz
Wesder #12803 üzenetére
Akkor lehet még nem volt felkészülve rá a világ. Ugye a mindig aktív Kinect is probléma volt még 2013-ban, de alig pár évre rá, meg teljesen általánosak lettek a smart speaker-ek (Amazon Echo/Alexa, Apple HomePod, Google Home). Sőt ha jól emlékszem akkor Siri már ekkor is folyamatosan figyelt.
Amúgy a legnagyobb ellenségi ennek a használt lemezes piacban érdekelt cégek voltak.
Állítólag volt olyan eset, hogy a Gamestop még jóval One/PS4 megjelenése előtt (de már ezen dolgok átalakítása után), egy kvázi lejárató szórólapot osztogatott. Abban az egyik legfontosabb kiemelés volt, hogy a One-on nem lehet használt lemezt használni, és így nem tudod oda adni vagy elkérni a barátodtól a játékokat, míg PS4-en igen. Ugye a Sony is meglovagolta ezt egy reklámvideóval.
ps.
Illetve voltak azóta olyan nyilatkozatok, hogy amúgy a Sony is valami hasonlót tervezett, de látva a reakciókat ők még a bemutató elött visszavonta ezt a tervét. Ugye a használt piac, akkor még jelentősebb volt, és komoly bevételt játékboltoknak. Viszont mind a fejlesztők, mind a platform holdereknek ez a piac nem termelt semmi pénzt. Ugye nem csak a fejlesztők nem kaptak pénzt egy használt lemez eladásából, de a Sony/MS se, mivel ugye a fizikai példányok eladása után is jár nekik a platform holder tax. Ami pontos összegére nem találtam adatott, mert van ahol 15%-ot, van ahol 20%-ot de van ahol meg ugyan-ugy 30%-ot írnak mint a digitálisan árusított példányok esetén. -
opr
nagyúr
válasz
Wesder #12798 üzenetére
Akkor is.
Egy 7800x3d egy közepes lapban, olcsóbb hűtéssel, és a megspórolt különbségből mehetett volna a 4070, úgy, hogy amúgy erősebb, gyorsabb és kiszámíthatóbb lett volna a vas. Másik topikban pont ezt beszéltük páran mi 13900k tulajok, hogy rohadt idegesítően viselkedik játékok alatt.
Na mindegy, végülis rossznak nem rossz, csak nem optimális. -
opr
nagyúr
válasz
Wesder #12794 üzenetére
Ha Ti, akkor plane. FHD mellett legtobb jatek valszeg high/ultra high beallitasok mellett is hozni fogja a 60 atlag fps-t. Talan sok meg RT mellett is.
Persze vannak kivetelek, amiknek a vilag osszes memoriaja se eleg, de azok majd mennek RT nelkul, med-high beallitasokon es kesz. Egy 4060Ti szerintem meg bo 3 evig eleg kell, hogy legyen FHD-ra.De amugy mindig ez van, konzolgen kozepe tajan egy felso-kozepkategorias VGA eleg arra, hogy generacio vegeig kihuzza vele. Aztan persze kerdes mi tortenik a kovetkezo 3-4 evben, de ha nem akar 3 evente ennyi penzt kiadni, siman kihuzza valahogy nagyon alacsony grafikai beallitasok mellett es kesz.
-
_drk
addikt
válasz
Wesder #12768 üzenetére
Volt róla csomó cikk, hogy kínlódnak meg buktak is egy évet.
Rá keresve sok cikket dob, de igazad van az elvileg fakenews volt.
Érdekes hogy ez a cikk eljut hozzám, míg Halo rendbetétele nem.
Sajnos a sajtó is egyre negatívabb évről évre.Skywalker:
Ha nem is Fortnite vagy Warzone de egy jól működő Pubg legalább kéne.
Most amúgy arra kéne rájönni mi lesz a következő nagy multis játék, a BR meddig tartja még bent az embereket.
Meg hát mi az a játék ami miatt ott hagyja mindenki az éppen játszott játékot. -
negyven2
veterán
válasz
Wesder #12768 üzenetére
Autós példát akartam hozni. A Red Dead Redemption 2010-ben jött ki az utolsó Dark Souls autóverseny játékuk, a Midnight Club L.A. meg 2008-ban.
Amúgy az In-Game trailer-jük is a Forza Tech-el készült (elvileg Series X-en). -
ldave
félisten
válasz
Wesder #12719 üzenetére
De az az érvük, hogy emiatt a Sony platformján drágábbak a játékok. Ami szerintem nem állja meg a helyét, mert pont ugyanannyiba kerül egy digitális játék PS-en, mint Xboxon, vagy akár Steamen. 70% is lehet a sarc, ha közben a végfelhasználói ár ugyanannyi mint máshol.
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #12713 üzenetére
De amúgy a per alapja nem h*lyeség? Mindegyik konzol, és digitális platformon megvan ez? És én nem igazán tudok róla emiazt a 30% miatt 30%-ál drágább lenne a PS Store mint mondjuk az Xbox. Illetve digitális termékek esetén Xbox-on is csak az Xbox Store van (ahogy Nintendo esetén is csak Nintendo Store). igen tudom lehet venni pl. Amazon-on is digitális tartalmat, de azt úgy tudom PS-re is lehet.
Ugyhogy ez megint olyan dolog, hogy mi vagyunk a lázadó gamer társadalom, akik azt hiszik, hogy mert egy Assassin's Creed Valhalla £59.99 az azért van mert 30%-ot leszed belőle a Sony? És ha nem lenne akkor sokkal olcsóbb lenne? És mi van a többi digitális Store-al? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
opr
nagyúr
válasz
Wesder #12641 üzenetére
Ez egy erős túlzás. Mindenki aggódott értük, akinek kettőnél több agysejtje van. Senki, aki képes legalább minimális szinten gondolkodni nem drukkol soha azért, hogy bármilyen szektorban monopol helyzet legyen.
Az megint egy más kérdés, hogy szokás szerint van egy nagyon hangos, nagyon buta (remélhetőleg) kisebbség, akik miatt olyan kép alakulhat ki az emberben, hogy a nép nagy része ezen-azon a véleményen van.
-
opr
nagyúr
válasz
Wesder #12634 üzenetére
Jelen vs hosszú táv. Meglepne, ha ebben a generációban látnánk bármit ms oldalon mondjuk az AB bizniszből. Számomra leghamarabb majd akkor derül ki a mivan, amikor a következő generáció nyitó címei kiderülnek. Ott fog eldőlni, mennyire volt sikeres ez a pénzöntés, mennyire sikerült elérni, amit akarnak.
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #12588 üzenetére
Ezt bár már sok helyen észrevettem, de azért folyton elgondolkodok azon ,hogy vajon miért van az, hogy a legtöbb külföldi (főleg USA based), újsgá, GTA 6-ot ír GTA VI helyett? Tényleg ennyire sz*r ott az oktatás, hogy ha VI-ot írnak akkor azzal az átlag "nyugati" ember nem tud mit kezdeni?
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #12564 üzenetére
Bár értem, a poént, de azért ott kb. ha a Minecraft 2 csak annyit tudna, mint a Minecraft 1, ott sokkal kisebb eséllyel fogják rágyújtani a székházat a fejlesztőkre mint a GTA VI online esetében ha csak annyit fog tudni mint a GTA V X360/PS3-on. És nem csak azért mert ezen játékosok többsége délután 4-5-ig iskolában van és esete 6-7 után már irány az ágy!
-
ldave
félisten
válasz
Wesder #12551 üzenetére
Önmagában a live service számomra nem szitokszó, jó pár ilyen játékkal játszottam az évek során, van ami tetszett, van amit a kipróbálás után töröltem. Van kínálat, mindenféle stílusban, lehet válogatni annak, akit érdekel az ilyesmi.
A gond az lett volna, ha a Sony mindent most ezekre tett volna fel, mert azzal tényleg szembemennek mindennel, amit eddig képviseltek. Én nem vagyok a 1st party játékaik célcsoportja, nem játszottam a Pókember játékokkal, a GoW-ot és a Horizont is csak évekkel a megjelenése után indítottam el, de tudom, hogy a PS brand a többség számára ezeken nyugszik, számukra ez a PS. -
negyven2
veterán
válasz
Wesder #12547 üzenetére
Főleg, hogy szemben a mostani általános hisztivel szemben azért sok olyan helyzet van, hogy egy generatív AI, igazából még meg is könnyíti egy fejlesztés menetétt. Persze ott van, hogy egy játékfejlesztésnek, a kizárólag "alantasabb" részeit végzőknek munkáját teszi majd kvázi feleslegessé... legalábbis nagy részüknek. De pl. az AI által generált random NPC-k, vagy harmad-negyeleges háttérbeli dolgokat (pl. objektumokat), simán kiválthatják, és akkor nem kell szerencsétlen Naughty Dog/Rockstar fejlesztőknek kidolgozni az elérhetetlen, 8km-re lévő fűszálak erezetétt.
más:
DF Weekly: Testing Marvel's Spider-Man 2 on the worst PS5 SSD money can buy
Timecode ugrásos videó hozzá: How does Spider-Man 2 work on the slowest PS5 SSD?
De röviden, az 1782MB/s-re lassított SSD-n, kb. ennyi hátrány jött ki:
"...it still works just fine in the content I tested, the only noticeable difference coming from ultra-fast loading times losing a second or two when starting the game, with some in-game segments heavy on storage lagging a few frames behind - but with no signs of any actual performance drops." -
l.skywalker
titán
válasz
Wesder #12523 üzenetére
Nem, nem ugyanaz. A Destiny-n kívűl három játék van most a Bungie-nál készülőben, ebből kettő ismert:
- Marathon
- Matter
és még egy amire a NetEase-től kaptak pénzt: [link]És ezen túl a Sony akvizíció óta pedig a Sony többi stúdiójánál készülő multiplayer játékba is beszakértenek
-
opr
nagyúr
válasz
Wesder #12464 üzenetére
Amugy minel jobban utanamegyek, annal inkabb ugy nez ki, hogy a bungie baszta el, es mindenki a sony-t tepi. A Destiny-hez nem nyult a sony semmilyen szinten. Nem is nyulhat, a deal az uj IP-kre meg a tech-re vonatkozott, a Destiny kreativ igazgatasa meg mindene maradt ugy, ahogy volt, ez volt a feltetele a deal-nek bungie reszrol. Elbasztak, most leepitenek Destiny oldalon, es mindenki a sony-t tepi. Akinek ehhez se koze, se beleszolasa.
Az internet nepe megint ugyes es okos.
-
l.skywalker
titán
válasz
Wesder #12461 üzenetére
The Destiny Show on X: "In February 2022, Bungie leadership team assured the Sony deal will not result in layoffs or restructuring. Last month, Bungie began waves of layoffs amid a major expansion on the horizon and multiple titles in development. Furthermore, Bungie Careers have been active…"
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #12339 üzenetére
Értem, te azt mondod, hogy ez a hármas kb alapból tud hozni egy 8-as minőséget, azt hittem úgy érted, hogy pofára kapja a póki (ami persze nincs kizárva, vannak fanok bőven a “kritikusok” között is, de azért mielőtt ítéletet hozunk legalább várjuk meg, hogy megjelenjen a játék). Én ezzel nem értek egyet, tudnak hibázni bőven a platform holderek is és olyankor bőven kapják a savat, bár tény, hogy ritkán mennek a korrekt minőség alá.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #12332 üzenetére
Az mennyivel jobb, hogy kipróbálás nélkül arra fogod a jó értékelést, hogy PS cím? Ha jól emlékszem tLoU part 1 pc verziót lehúzták, hiába PS ex, ND játék és ráadásul tLoU. Az új forzara meg folyamatos a panasz az Xbox topikba, mégis éppen csak becsúszott a 8 pont alá. A Nintendo játékokra is ez megy (mármint, hogy azért kap pozitív értékelést mert N cím), mégis 10-20-30 milliós eladások vannak elotte meg a wii u-bol sem ment el csak 15-20 Misi, fárasztó. Lehet nem lesz év játéka a Poki, de ha hozza az első rész minőséget, alapból túl tesz a AAA játékok 90+ százalékán.
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #12303 üzenetére
Persze, hogy örültek neki, hiszen akkor úgy tűnt, hogy ez nem csak pénzt de stabilitást is magával fog hozni nekik. Azért azt tudni kell a Zen-hez hasonló Indie kategóriás, de még a kicsivel nagyobb független stúdiók esetében is (főleg ha kvázi rétegjátékokat gyártasz), hogy náluk egy játékbukás akár a cég életbe is kerülhet.
Ott van a Double Fine-os dokumentumfilm, ahol láttuk, hogy már attól csak, hogy bizonytalanná vált a Starbreeze-val helyeztt, már az addig teljes függetlenséget való Tim Schafer (aki még korábbi részekben azt vallotta, hogy függetlenség vagy "halál") is azon gondolkodott hónapokig, hogy honnan kerítsen elő pénzt a Psychonauts 2-re. És ott ugye még az MS felvásárlási ajánlat előtt is már simán belement volna egy felvásárlásba (ahogy az alkalmazottaknak is örültek volna ha valaki megveszi őket). Illetve van még egy dolog amit sokan elfelejtenek, mégpedig az, hogy ha te nem adod el a céged, akkor nem adod el. Ha meg igen akkor az nem feltétlenül csak és kizárólag a gonosz kapzsi multi miatt történik.
De valószínűleg ugyan ilyen folyamat miatt adták el magát a Ninja Theory (ott is az volt, hogy bár a Hellblade sikeres volt, de csak annyira, hogy talán finanszírozni tudják majd a következő játékukat. Vagyis anyagilag ők se voltak jó állapotban. Ahogyan az Obsidian, vagy az inXile se (az nem jó állapot, ha játékról játékra kuncsorogsz pénzért). De ugye a Bethesda is pár rossz döntés miatt, ha nem is állt rosszul, de azért olyan jól se (a Starfield-es ok, inkább csak egy olyan ok volt, ami csak megerősítette azt, hogy kell az MS-nek a cég).
-
-
opr
nagyúr
válasz
Wesder #12286 üzenetére
Akkora a tomeg, hogy nem kell 60 penzert adni. Lehet adni 20-30 penzert is, egyszeruen olyan mennyiseget adnak el belole, hogy megeri. Plane, ha mellette van meg a jatekban valami mikrotranzakcios moka is, amik raadasul indiaban lehetnek olyan gusztustalanok, amilyet csak akarnak, mert a torvenyek elegge le vannak maradva (legalabbis legutobb, mikor neztem -par eve- meg nagyon le voltak).
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #12286 üzenetére
Nem tudom, személy szerint nem hiszem, de én se vagyok nagy mobil játékos és ez tényleg egy teljesen új lehetőség.
Mondjuk nem is biztos, hogy egyből a nagy siker a céljuk, inkább csak magát az ötletet rögzíteni az emberek fejében, hogy működik mobilon is az AAA gaming és van benne potenciál, folyamatosan adni ki az újabb játékokat, aztán egyszer csak bekattan valamelyiknél, hogy ez jó dolog és onnantól nyert ügyük van.Ha nem akarnak out of the box gondolkozni és óriási reformot végrehajtani, akkor annyi kéne ennek a sikeréhez, hogy legyen egy dedikált eszközük irányításra (iController) és rá lehessen kötni TV-re és akkor kézi konzolként funkcionálhatna.
-
opr
nagyúr
válasz
Wesder #12205 üzenetére
Oszinten szolva nekem tok mindegy, csak tegyek rendbe az AB-t valahogy, mentsek, ami mentheto.
Warcraft, Starcraft-ban olyan mocsok sok potencial van, amit konkretan faj latni, mennyire eltekozolnak, hogy tenyleg nagyon remelem, hogy ezt korrigalni fogja a MS. 5-8 ev es kiderul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest