- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
A csak precedens jog nem igazán vonatkozik ilyen felvásárlásokra. Mármint korábban is volt olyan, hogy ennél nagyobb felvásárlásokat simán átengedtek, de volt olyan is kb. ebben a mérteben, amit perre vittek és vagy megnyerték, vagy elbukták (hiszen mindkettő precedens lenne). Vagyis vagy MS felé dönt a bíróság, vagy az FTC felé, az nem lesz semmilyen befájással a jövőbeni hasonló méretű ügyletekre.
-
.LnB
titán
Az, de nem az én részemről.
Kijelented, hogy "Nincs értelmes loot". Azért mert neked nincs. Mindenki más vígan elvan a játékkal. Jahogy moby-nak nem esett ki minden elsőre?! Jajjmostmilesz?! Akkor szar a játék! Nemár...
Amit te kijelentettél az szinte mérhetetlen, hogy milyen mennyiségű a jó loot. -
-
_drk
addikt
Ennél ezért jobb a helyzet!
Nekem jelenleg olyan közepes kategória, mert bár sok mindent lehet csinálni, egyik se az a hű de jó, viszont így is eltöltök napi órákat ezzel. Ilyen tipik arpg!
Én egyelőre örülök, hogy a játék a jó, működik.
Tökre adja a Diablo feelinget, lehet benne gyakni a démonokat ezerrel. A kampány kifejezetten jó.
A karakterek jók, az enemyk és pályák elsőre változatosak.
Persze akik már egy hete 90es szintuek már mondják hogy pár dungeon uncsi...
Igen, jelenleg kicsit suta az egész, de 1 hónap és itt a szezon, majd meglátjuk mit sikerül még kihozni belőle.
Ha fel év múlva is nagyjából ilyen a játék akkor lehet szidni! -
opr
nagyúr
En is igy gondolom.
Marmint, ketszeres a bevetel az amugy jol sikerult x360-hoz kepest azonos idoszakban.
Fasza, de...
- x360 idoszakban nem volt game pass
- x360 idoszakban sokkal kisebb volt a gaming piac, tehat meg az is lehetseges, hogy joval kisebb piaci reszesedessel is megvan a duplazas
- x360 idoszakban az xbox business azt pontosan annyit jelentett, hogy konzol+store+gold, most meg a win-es jatekok, a gamepass, a live service bevetelek, ami x360 idejen nem letezett, es semmi nem hoz tobb penzt, mint az, stb minden IS beletartozik, ami gaming es MS. Es ugye, csak hogy egy peldat mondjak, mondjuk az xbox store-ban mondjuk fortnite-hoz meg diablohoz vett battle passok 30%-a is xbox business. Ha meglenne a userbase, csak ezeknek joval tobbnek kene lennie, mint az x360 szamok duplajanak.Ezek alapjan azt kell mondjam, hogy ez tipikusan az a nyilatkozat, amikor selyempapirba csomagolva probaljak meg eladni a szart.
-
hombre[EU]
veterán
háát...azt elfogadom,hogy valakinek nem jön be ez a survival menedzselōs krafting, de a nms egyáltalán nem grindfest. maximum az elsō pár óra. én 60+ körül hagytam abba és nem kellett grindolni csak a kezdō bolygón...szerintem te nem úgy játszottad,ahogy "kell"
vagyis nem használtad ki a potenciált,ami a rendszerben van
-
ρσгτσ
addikt
Ennél a résznél közelít hozzá, itt ezért van (lehet...) jelentősége a lépésnek.
"Death don't have no mercy in this land
In this land come to your house
You know he don't take long
Look in bed this morning
Children find your mother gone"Tehát "In this land come to your house", és utána lép hozzá közelebb a lány. Valószínű ezen van a hangsúly.
A gitározás részt azért említettem, mert az is összehasonlítás része volt feljebb.
-
ρσгτσ
addikt
TLoU -ban az a jó, hogy a rendezés teljesen filmszerűen van megcsinálva, és tipikusan olyan beállásokat használnak, ami baromi jó hatást kelt az adott jelenetnek.
A gitáros részekben például előszeretettel használnak olyan formulákat, ami már ezelőtt vagy 60 éve is jól működött. Főleg olyan zenészeknél, akik ülve gitároztak, és nem használtak pengetőt. Mivel ott nagyobb jelentősége van annak, hogy mit csinál a kezével. Anno ilyen régi felvételek alapján kezdtem gitározni. Pl. régebben rögzített blues előadásokat érdemes megnézni. Ezeket hasznosították újra TLoU készítői is.
A fenti játék említett jelenete is pont azt a korszakot idézi vissza. Ami nem véletlen, hiszen feltehetően Gary Davis -ről mintázták, aki halottként jelenik meg. Mert egyébként már 50 éve halott.
Az, hogy most abban is lép egy ember és még egy szereplő van a zenészen kívül, mint a TLoU -nál, szerintem inkább belemagyarázás.
-
opr
nagyúr
Day1 en nem veszek soha semmit, annal en gyavabb vagyok, de szerintem elobb vagy utobb nalam is lesz egy Q3. Nalam a trackingen fog mulni, meg azon, mennyire kenyelmesek a kontrollerek. Csak mert a q2-nel nekem azok nem igazan jottek be, meg expert+ beat saber mellett a trackingnek sikerult konkretan sikeresen alulmlnia a PSVR1 trackinget, nagyon pontatlan volt. Ha ezeket javitottak a Q3-ban, illetve megmarad az usb-c PCVR opcio, akkor nalam nem is kerdes, hogy nyert.
Kivarom, hogy vannak-e nyilvanvalo gyerekbetegsegei, aztan beleugrok a dologba.
Nagyon szimpatikus eddig, amit lattam belole, plane a q2 szoftverkompatibilitas. -
l.skywalker
titán
Én nagyon laikus vagyok, de még midnig nem értem, hogy miért jó ez az AR dolog ebben a szegmensben? Hogy nem kell megvenni egy kijelzőt tizedennyiért hanem ezen keresztül nézheted a valamit? Mert én nem látom mitől lenne ez annyira kiterjesztett valóság, mint inkább egy virtuális kijelző. Engem nem is a HoloLens-re emlékeztet ez hanem a Google Glass-re vagy mi volt az.
-
_drk
addikt
Lehetne...
Sajnos csak fél játék, vagy ha nagyon kegyes vagyok akkor 2/3. De itt már az alapanyag ilyen volt. Kb mint most az induló játékok friss stúdióknál fél áron.
Ha még 1-2 dolgot megcsinalnak benne meg ki egészítik akkor jó lett volna meg több értelmét is láttam volna.
Így nekem olyan meh kategória.
Majd PC-n szét modolva biztos jó lesz! -
Bad Pritt
félisten
Passz, lehet akkor csak egy hét volt. Én is követtem anno a sztorit, az mondjuk tuti nagyban segítette az egészet, hogy mivel semmi más újdonság nincs a játékban, ezért az egész közösség erre az egy dologra tudott koncentrálni. Az ilyenek szerintem azért adnak a single élményhez is, utólag megnéz az ember egy 10 perces videót és vállat von kb.
-
ρσгτσ
addikt
Lies of P -re nagyon kíváncsi vagyok, és remélem tényleg rendben lesz a játék. Másik amit ebben az évben várok, de azt már tőlük, az a Forza Motorsport.
Viszont én ezt a Starfield -et nem tudom még hova tenni. Vagyis nincs annyi infóm róla, hogy tudjam várom -e vagy nem.
-
opr
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
De akkor hogy tudnál tisztulni tőlük, ha nem engeded el egy-két évre az egészet? PS4-en úgy lett elegem az egész open world játékrengetegből, hogy a Tsushimát már végig se játszottam és azóta is a Demon's Souls volt az egyetlen PS ex, amivel pár óránál többet játszottam, meg most az Astro és a Sackboi, de ezek mind teljesen mások.
Most viszont ott tartok, hogy a Spider-Man 2-t simán előrendelném, mert az elsőnek is szerettem a sztoriját. A detox megtette a hatását. -
opr
nagyúr
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
azért nem működik, mert szembemegy azokkal a trendekkel, amiket a náluk sikereresebbek építenek
pontosan és ezt már évekkel ezelōtt látni lehetett,amikor ingyen adták az elōfizetést és nem volt boom. a játékosoknak nem kell 300cím és havi 15új játék. vesznek párat, amivel szeretnének játszani és kész.
a netflixes hasonlat nekem soha nem tetszett, mert ott hatalmas különbség volt a klasszikus tévézéshez képest (élmény,hatékonyság,szabadság)...ami itt nincs -
hombre[EU]
veterán
persze,hogy a userek,mert ha jön egy indie state of play vagy id@xbox akkor mindenki köpködik vagy be sem kapcsolja. ezek után a ms/sony hülyék lennének e3 showcase-re vinni ezeket a játékokat
visszatérve a témához azért ez nem elképzelhetetlen. kiadod a játékot pc, android,ios, ps,nintendora és marad a gaming piac kb 1%, ami az xbox konzol. nem éri meg pókerezni egyet a microval?
a gamepass $$ nagyon jó, már sokan elmondták. anélkül lehet 1000darabot sem passzolsz el
-
opr
nagyúr
A technológia már csak ilyen, fejlődik folyamatosan hála égnek. Azért az ár meg a 90 fokos fov az nem az igazi. De szvsz ha végre egyszer megindul a VR, brutális fejlődés lesz itt. Én imádom a VR-t, úgyhogy drukkolok nekik, hogy beinduljon. Meg amúgy ez a cucc a videón is nagyon tetszik, tényleg ennek kéne lenni az iránynak.
-
opr
nagyúr
Persze, es ezzel nem is lenne semmi gond, ez igy van jol. A szar olcson is szar, a jo meg dragan is jo, ezzel teljesen egyetertek. Az, hogy valami jo/nem jo/bejon/nem jon be, az egy teljesen mas kerdes. Az, hogy valamit kapsz ingyen, es ezek utan leirod, hogy szarrago penzehes a ceg, aki adta, az viszont... Hat, szamomra erosen visszas.
-
opr
nagyúr
Vettél egy játékot. Egy teljes értékű AAA játékot. 27 ezerért. Egy AAA játék ennyibe kerül.
Ez a játék később kapott egy rohadt nagy update-et ingyen, amit amúgy simán lehetett volna pénzért adni. A reakciód meg az, hogy szapulod az ingyen cuccot. Ingyen volt bakker. És tökéletesen jól működik. Örülj, hogy van. Ne már, hogy az az agymosott valláskárosult, aki kap valamit ingyen, és erre nem az a reakciója, hogy "szemetek".Értem, hogy annyira tiszta szívből utálod a sonyt, hogy ha valaki nem azt írja, hogy mocskok, akkor triggerelsz és azonnal én vagyok a vak hívő, és direkt félreérted amit írok, csak így nincs sok értelme beszélgetni.
A konzolok apple-je nem a sony amúgy, hanem a nintendo. Úgy viselkedésre, árazásra, mindenre.
-
opr
nagyúr
Amikor megvetted a GT-t, volt róla szó, hogy az egész játszható lesz VR-ban? Volt bárhol, bármi szó VR-ról?
Tehát ingyen kaptál valamit, ami semmioyen szinten nem volt kötelessége senkinek, nem volt megígérve, stb?
Mit gondolsz, miért kéne többet kapnod ingyen? Neked az jár, vagy mi?És nem, nem azt mondtam, hogy hasra kéne esned tőle. Szíved joga, hogy tetszik, vagy nem tetszik. De az, hogy kapsz valamit ingyen, aminek a lényegi része teljesen jó, aztán belekötsz úgy, hogy ezek a mocskok dolgozhattak volna többet is ingyér, az kicsit durva. De lehet csak nekem van teljesen elborulva a világnézetem, ezesetben bocsánat.
-
hombre[EU]
veterán
aláírom, a sonynál nem sok energiát raktak bele (eddig) a hardware-en kívül. ez látszik azon is,hogy saját metavers(vr chat) nélkül indították el...a játékaikat pedig fel sem peccselték az új sisakra
tökmindegy mit gondolt vagy mit nem gondolt a sony, nem lesz tömegcucc. egy: nincs a tömegnek 600 eurodollarja egy konzol kiegészítōre.kettō: a tömegnek nem bírja a szervezete a vr-t.
de egyébként engem nem is érdekel,ha nem csinál hozzá játékokat. sokkal jobban örülök annak,hogy pl. a Unity egy GDC talkot tartott a psvr2-rōl és támogatásáról. ha az indiek (könnyen) tudnak vele dolgozni akkor már sikeres lesz,mert nem a megakiadók tolják a vr-t elōre,hanem ōk.
a sonynal az a siker,ha x millió profitot hoz, nekem az,ha az úttörök írják hozzá a programot...és ha a kettō találkozik akkor lesz psvr3
btw budapesten állomásozik az orosz Gaijin,akik a WarThunderrel jelenleg a pcvr zászlóshajóját kormányozzák...és hopp: psvr2-re készül az új játékuk [link]
-
opr
nagyúr
Ertem en, csak azt nem ertem, miert kell folyamatosan nyomni ezt a csunyagonosz sony dumat. Sajat bevallasod szerint is elfogultan utalod oket. Ertjuk. Csak kezd mar kicsit faraszto lenni. Tenyleg az van, hogy nem tudnak mar csinalni semmit, hogy ne ok legyenek a rossz fiuk. Teljesen ilyen "nezd mar, piros sapkaja van" feeling, amit itt nyomtok ujabban, gondoltam rakerdezek, hogy akkor szerinted (mint az egyik legaktivabb napi szintu sony-szapulo forumtars) megis mit kene csinalnia a sony-nak, ami azert realisan elvarhato is egy amugy nyilan profitorientalt cegtol, de erre valamiert nem igazan kapok valaszt.
Nincsenek jofej huzasaik?
Utobbi par ev, csak igy hirtelen ami 2p alatt eszembejut, gugli nelkul:
- Raklap jatek ingyen jatek PS5 vasarloknak. Igaz plane azoknak volt jo, akik nem PS4-rol jottek, de akkor is.
- Jopar jatek kapott ingyen PS4->5 upgrade-et. Mar nem emlekszem hogy, de ebbol is sikerult kihozni, hogy szarszemet vasarloellenes sony.
- Sok 1st party jatekuk kap ingyenes update-eket, rohadt nagy dlc-ket ingyen. Ha jol emlekszem, pl GoT is ilyen volt. Annyi tartalommal, hogy sokszor majdhogynem kulon jateknak is ki lehetne adni. Szemetek ezek mind.
- GT is teljesen ingyen kapta a VR patchet. Aztan itt van szapulva, hogy lehetne jobb is. Merthogy nem lett az egesz jatek VR-ra atdolgozva. Ugy, hogy amugy a lenyegi resztol a szimulatoros nepek el vannak ajulva.
- Kontrolleren csak a sony fejlesztett valamit, aminek ertelme is van. Azt is megtehettek volna piacvezetokent, hogy kiadjak uj FW-el a DS4-et, akkor is eladnak. Erre ezek a barmok dollarmilliokat oltek bele, hogy mas legyen. Mekkora vasarloellenes dolog mar ez is.Valoban vannak undorito huzasaik, mint minden mas cegnek is. Csak azt nem ertem, ezen a piacon miert pont ok vannak ennyire utalva. Azon a piacon, ahol...
- Nintendo kepes egy 5 eves gyerek szulinapi bulijara is rakuldeni az ugyvedeket, ha veletlen kiderul, hogy egy kosza sutin a csokimaznak hasonlit az alakja Mario bajuszara. Olyan szinten, hogy mar kozrohej targya meg egy ubernagy memefarm az egesz, ennek ellenere tovabbgra se allnak le a dologgal.
- MS... Hat, fogalmazzunk ugy, hogy most eppen nagyon ugyesen hasznalja ki, hogy irgalmatlan penze van a mas piacokon levo monopolhelyzete miatt. Perpill eppen joindulatot vasarol, ami gusztustalan, de mint latjuk, nagyon jol mukodik. Aztan ha esetleg sikerul hasonlo helyzetbe kerulnie, mint mas piacokon, akkor majd meglatjuk, mennyire jofej es pro-consumer ceg. Hint: Semennyire. -
_drk
addikt
Viszont a vásárlók jelentős részének ez sok pénz egy korlátozottan használható kiegészítőért.
Ez a lényeg amúgy! Jelenleg ez nem több mint egy gimmick.
Kis bohóckodás, meg lehet menőzni a haveroknak.
Anno 100ért a psvr1 bele fért, 3x áron már egyértelmű nem jó deal.Opr:
Most nem a Sony-t szidjuk, hanem a szar üzleti modellt.
Egy 270 ezer forintos termékhez kéne valamit mutatni is, de én semmi előre lépést nem látok, de még ígéretek sincsenek. -
opr
nagyúr
De en nem is a cikkre reagaltam, hanem arra, hogy azt mondtad, hogy mekkora aljas mar a sony, hogy nem kolt irgalmatlan penzt a PC-s tamogatasra meg supportra meg mindenre ugy, hogy ezen nyilvanvaloan semmit nem fog nyerni, de cserebe rohadt sok penzt veszitene. Es mivel nem dont ugy, hogy elore tudhato, teljesen trivialis modon vesztesegert dolgozik, ezert az a konkluzio, hogy...
"Hogy a vásárlóknak jó legyen, de csak nekik? Érdekelte ez valaha a sonyt? Volt ilyen bármikor is?" -
opr
nagyúr
Nade varjal, most nem az van, hogy mekkora rohadek penzhajhasz a sony, hogy ilyen dragan adja a headsetet? (Amiben amugy midnenki egyetert, hogy legjobb esetben is nullszaldoval adja, es akkor meg csak a gyartasi meg szallitasi koltsegek vannak beleszamolva a dologba.)
Persze amellett, hogy mekkora rohadek vasarloellenes penzhajhasz a sony, hogy nem engedi a PC-seknek hasznalni.Ezt az egyenletet en nem tudom ugy megoldani, hogy ne az legyen a vege, hogy rohadek penzhajhasz a sony.
Es oszinten szolva kezd faraszto es nevetseges lenni, hogy az egesz topik kezd elmenni abba az iranyba, hogy szemet penzhajhasz sony, bezzeg a szent microsoft. Az a microsoft, akinel aljasabb ceg talan csak a vilagon egy van, a nintendo.Szoval, igen, sokkolo, meglepo es felhaborito, de a konzolpiac mind a harom szereploje penzt akar keresni. Es mindegyik, mint minden masik ceg, elsosorban a profitot tartja szem elott. Szinte latom magam elott a tagra nyilt szemeket, a hirtelen beszivott nagylevegot meg a felhaborodast, hogy hogy van pofajuk ilyen aljassagra, dehat... Ez van. Ezek mar csak ilyen aljas mocsadek nepek, hogy nem szeretnek ingyen dolgozni internetes pirospontokert.
-
opr
nagyúr
-
.LnB
titán
Egyébként, most komolyan. Ha a teljes VR szegmenst nézzük, minden szemüveggel, minden játékkal. Akkor egy, azaz egyetlen egy system seller játék van nem? Az Alyx. Vagy tévedek?
Engem a Beat Saber érdekelne egyedül. Én ezt hányásig tudnám csinálni szerintem: [link] És akkor se hagynám abba!
-
hombre[EU]
veterán
meg van olyan,aki elad rohadt sok hardware nagy profittal + még több saját softwaret rohadt nagy profittal és több marad nála,mint az xbox-ps-steamnél òsszesen
egyébként mikor lehozzák ezeket a negyedéves jelentéseket és ott van,hogy pl. software eladásból volt 2B USD bevételük...akkor ez a teljes összeg,amit a store-on befizettünk (és ebbōl lejön nekik 80% amit a kiadónak fizetnek) vagy ott már csak a saját 20%-ukat tüntetik fel?
-
.LnB
titán
Abba bele se gondoltam, hogy az ER az UE e. Csak arra értettem, hogy 2023-ban se lettek olyan szépek a játékok.
#8947Moby
Eddig is voltak ilyen játékok. Miben méred, vagy mi volt az a pont, amitől ez most az UE számlájára írható? Unity-vel is rengeteg ilyen kis "gyöngyszem" készül. Az Annapurna-nak is vannak Unity-s játékai. -
Bogyi007
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Jugó meg cseszlovák piacról hozták be ezeket. Mi rengeteg cucchoz hozzájutottunk. Igaz, hogy nálunk élsportoló család lévén volt pár olyan is, ami másnak nem. ZX Spectrum -ot például mai napig nem tudom honnan szerezte apám már a 80 -as években.
Másik nagy aranybánya a migráló családtagok hazautazása, vagy inkább látogatása. Nekünk is jött Angliából, Németországból. 80 -as években haza lehetett már jönni.
Viszont ami nagyon ment itthon, szintén kintről behozva az a sok klón videojáték. Na ott aztán tényleg durva grafikák voltak.
Szerk.:
80 -as években kaptam Angliából olyan órát, aminek cserélhető volt a szíja és az óra kerete is. Volt vagy 20 féle szín hozzá. Na, azzal nagyon menő voltam akkoriban. -
Bad Pritt
félisten
Első AoE2 példányom szintén PeCsás, a CD tok borítója a Conquerors kieg kis 48x48-as sisak ikonja volt CD tok borító méretre nagyítva. Jól nézett ki, igen autentikus volt.
-
ρσгτσ
addikt
Közel 30 éve már voltak eredeti PS1 játékok itthon is. De előtte voltak már itthon Nintendo, Spectrum meg egyéb más eredeti játékok is. Na meg ott voltak a sokszor csalódást keltő klón videojátékok is. Ott is volt azért borító vagy kazi grafika.
PC mondjuk más téma volt, mert 37 kislemezen arj -be csomagolva cipeltük a cuccokat.
-
_drk
addikt
Én nem mondtam hogy nem dolgoztak vele, annyit mondtam hogy ők biztos nem akartak még új konzolt.
18ban mikor egy éve jöttek ki a pro verziók már akkor pletykálták az uj Xbox-okat. 19 E3 volt a bejelentés.
Azért 18-ban már elkezdhették a fejlesztést de még 19ben is a Sony nagyon kussban volt!Ők szerintem Pro-val simán megvoltak, ezt a TLoU2 bizonyítja is...
Hátuk közepére nem kívánták.
Persze attól a háttérbe simán csinálták. Megkockáztatom, hogy még kis eltolás is benne volt, de az MS addigra nagyon felkapcsolt. Ügye 12teraflops és stúdió felvásárlások.
Meg hát az AMD is biztos titopkban fejleszt le chipet ami hasonlít is...De akkor az Xbox full káosz volt, a Sony meg bezsebelte a generációt.
Sony szerintem simán 22-vel számolt így a Pro verzió miatt még akkor, ráadásul a játékok is ezt bizonyítják 17-ben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- EAFC 25
- Kerékpársportok
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Revolut
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation Portal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest