Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
A játékosok 99.9%-a vagy nem is tudja, miről beszélsz, vagy nagy ívben kb le se szarja. Ha jó lesz a játék, vinni fogják, mint a cukrot. Ez egy olyan információ, amit tényleg csak azok tudnak, akik aktívan követik a történéseket, és még azok közül se mindet érdekli, max ahogy feljebb is említették, pár elvakult egybites idióta vérfanboyt. Meglepne, ha ennek bármilyen kimutatható hatása lenne az eladásokra.
-
Carlos Padre
veterán
Nem hiszem, az xbox táboron és néhány egybites ps fanbolyon kívül senki nem nyomja ennyire fullba a kretént, egyelőre. A jövő meg függ a Microsoft politikájától, de nagyon meglepne ha a hosszú évek alatt felépített jófej imázst eldobná és megint magára haragítaná a gamer sajtót és társadalmat hogy kielégítse a butthurts xbox fanboyok bosszúvágyát.
-
hombre[EU]
veterán
a last of us mocskolódás után rosszul teljesített a kasszáknál?
nem, akit eddig érdekelt az behúzza...illetva (ha erre gondoltál) a gamepass miatt, akinek ps mellett van pc vagy xbox, lehet valamivel kevesebb fog fogyni
pl. én a ghostwiret megveszem ps-re,mert az marad az elsōdleges platformom, de a deathloopot majd kipróbálom pc-n gamepassben...ha nem lenne ez a hír lehet,hogy azt is beszerztem volna egyszer
-
hombre[EU]
veterán
nincs semmi gond vele, de messze nem olyan "csoda" ahogyan egyesektōl olvasni...a rocksteady az öregebb unreal-el készítette a batmaneket, na ott néztünk ki a fejünkbōl. és még lehet nézni az epic mit csinál a motorral(Fortnite)...technikailag sokkal komolyabb,mint a gears
-
hombre[EU]
veterán
nem tudom mit jelent ez
én azt olvastam 1080p-ig leesik (és screenshotokból látszik is,blurry az egész fegyverharc közben) és a legtöbbször nincs is 4K közelében...plussz a framet is dobálja.
azért kapaszkodnak sokan (only xbox gamerek) a gearsbe,mert az volt az egyetlen rendesen összerakott game (forzákon kívül). -
sasa134
addikt
igen, német...
Lehet otthon veszem meg aztán kiküldetem, úgy is olcsóbb mint itt külön a gép a + játék..
csak a CP miatt gondolkoztam el rajta, a PS4-emre nem venném már meg (aztán lehet, és megvárom a PS5 patchet). Csak idén nem fogok már PS5-öt venni az tuti, mert nem lesz hol.. -
ldave
félisten
Ez szinte biztos. Ahogy pl. az iPhone ára is 500$-ról indulva most már 700$-nál tart (alap modell) és minden Apple vásárló ezt elfogadja és örömmel fizeti akár minden évben, úgy itt sem várok mást. Jövőre még talán még lesz egy-két szomorkodó írás a témában, pár év múlva pedig 100$-t fizetünk majd az aktuális AAA játékért preorderben.
-
opr
nagyúr
Szerintem ez ugy fog kinezni, hogy ha eleg ember lesz, aki fizet day1 80 eurokat egy jatekert, akkor marad ez az ar, ha eleget esnek az eladasok, akkor nem. Oszinten szolva szerintem marad ez a 80 euros ar, aztan midnen letezo platformon ez lesz az alap AAA ar 1-2 even belul.
Amiert erre az En reakciom az, hogy le se szarom, az annyi, hogy kb annyi tortenik, hogy eltolodik ket hettel/egy honappal az eddigi menetrend. Ertsd: Megjelenik, 80 penz. Eltelik egy honap, 50 penz (amennyiert regen nyitott), aztan meg egy-ket honap es ugyanugy fillerekert dobjak utanunk meg az online boltban is, mint eddig. Engem ez azert nem zavar, mert alapbol nem vagyok hajlando semmilyen jatekot megvenni az elott, hogy kijott volna legalabb 2-3 nagyobb patch. Amilyen allapotban ezek lenni szoktak megjelenes napjan, azert 5 eurot se fizetnek. 3 patch-el kesobb viszont akar 50-et is orommel, csak addigra meg mar altalaban kijon max 20 penzbol.
-
hombre[EU]
veterán
úristen, lehet hogy kamuztak? ilyen még nem történt soha
konkrétan ezt mondta:
There is simply no doubt that the XSX on paper, the more powerful machine. However again, speaking to developers the development environment they are dealing with some people seem to be extremely happy with it, other people are having problems with it because they've moved away from what was previously the XDK which was specific for the Xbox to the GDK which is a more general environment for PC and for Xbox and even Xbox one is encompassed by the GDK -
törölt tag
Azt mindenki tudja, hogy téged semmi sem érdekel, de azért az a pár millió LoL vagy Valorant játékos igenis megszívja, ha ez megvalósul. (Na meg a fortniteosok.)
Főleg, hogy a LoL elég komoly esport játék, több millió dollárról van itt szó.
Persze szarni rájuk, mert téged nem érdekel...
Nevetséges, hogy megint a sima mezei emberek szívják meg a politikai acsarkodást.
-
Carlos Padre
veterán
Xboxos oldalaktól mégsem várható el, hogy megosszanak ilyen információkat. Vagy mondjuk az usb c és a wifi 6 hiányát a jövőállóság vonatkozásában. Elnézést hogy érdekesnek tálaltam ezeket a fejleményeket. A továbbiakban beszéljünk téged érdeklő dolgokról amik nem bántják a kis fanboy lelkedet.
-
Moby
veterán
Ottvolt az, de át lett baszarintva az egész oldal, a szövegek, a minden az S miatt, az ár miatt, meg úgy minden. Lehet, hogy ha nagyon akarnám elő tudnám túrni ezt a világ legerősebb konzolja dolgot, mert ezt én is láttam még pár napja, de időt ebbe én most nem teszek. Vagy ott van, vagy nincs, de énszerintem nem ELDUGTÁK, vagy mire akar most ez a hír kifutni
-
Moby
veterán
Na igen. Aki kapszulahotelben lakik, annak nem ideális az a két köbdeciméter többlet, amennyivel több levegőt szorít ki, mint a többi. A többiek meg majd elviselik valahogy
-
NyMRooD
őstag
"Fejlesszenek csak PS-re, ha nem tetszik. Ja hogy kellene a pénzem" - Erre reagáltam, hogy neked is ott lesz a PS, de alapból baromság, mert SX-re lefejlesztik majd rendes, aztán csak lesz valami ss-el is, őszintén én nem aggódom emiatt, nyugodtan veszek majd ss-t.
Nem ps5+xss kombóban gondolkozol? Úgy nem jobb lenne az ami gamepass az xss, ami nem az ps5 hozzáállás (de lehet csak a saját terveimet vetítem ki rád, sry)?
-
NyMRooD
őstag
Hajlamos vagy elfelejteni, hogy mind a két gyártó baromira le van maradva, ebből is csak most lett, az árat és a megjelenést is csak 2 napja tudtad meg (nem kizárt, hogy véletlenül), ha 1-2 héten belül lesz a ps5-ről akkor a Sony nem lesz lemaradva, főleg, hogy legalább annyival később is jön a ps5 a pletykák szerint.
-
opr
nagyúr
Igen, lattam mar, abszolut korrektnek tunik. Talan a PSU meg bekavarhat a szelzajba, viszont az egy darab, jo nagy venti ad okot a bizalomra. Ryzen amugy is borzaszto hatekony tud lenni, ha nincs annyira kihegyezve, remelhetoleg igaz ez az RDNA2-re is, es akkor megall az egesz hobelevanc 100W korul. Ha az agymenesem igaz, akkor tenyleg nincs gond az aggodalomra, PSU-szelzajt kiveve. De nem hiszem, hogy gaz lesz, csak jo otlet figyelni ra. Meglatjuk, na.
-
opr
nagyúr
Viszont nem sokkal, ami jo hir, igy valoszinuleg a hutessel sem lesz gond. Mondjuk ebben az xbox ma mar mondhatjuk, hogy hagyomanyosan eros, de akkor is. Tippre bele tudtak volna zsufolni egy meg kisebb terfogatu hazba is, ha szarnak ra, hogy mennyire suvit. Orulok, hogy nem tettek.
Nyilvan ne igyunk elore a medve borere, de eddig nagyon szimpatikus. -
hombre[EU]
veterán
figyelj,ha fektetve rakod pont olyan,mint egy one s a fekete rész nélkül
nem értem miért ebbōl a szögbōl mutogatják
egyébként,ha jól számolok ez ~350gb szabad hellyel jön...vagy olvasót, vagy beépített hdd-t azért rakhattak volna bele. megoldható csak ez megint olyan megoldás,mint a kontrollerük,hogy még neked kell akksit/elemeket vásárolni bele
-
opr
nagyúr
Ooohhh, na az még jobb hír!
De tök mindegy, van ott még. Haloval pl még csak 1-2 játékkal játszottam, de nagyon tetszettek, azokat végig akarom játszani. Fable is érdekesen hangzik. Ha esetleg jönne egy új AoE is, ami menne boxon is, akkor meg kb a nyálamon csúsznék egészen a boltig. -
opr
nagyúr
Nekem a medium keltette fel az érdeklődésem. Alapvetően nem vagyok egy nagy horrorjátékrajongó, de annyira új, eredeti és ötletes a koncepció, hogy megvett kilóra. Ezért gondolom, hogy jó az irány, mert pénz az van, újításra való szándék úgy látszik, hogy van, illetve ötlet is van. Ok, lehet pár baki be fog csúszni, sőt, konkrétan valószínű, nameg a managementnek is tanulnia kell, ez a halon nagyon látszik, de azért közép-hosszú távon korántsem látom olyan rossznak a helyzetet, mint sokan lefestik.
Szerintem ez mindkét oldalon egy nagyon jó kis generáció lesz, érdemes lesz beruházni mindkét konzolra. Max legroszabb esetben boxra picit később. -
opr
nagyúr
Abszolút, maga a pénz önmagában semmi, a megfelelő kezekben jóval kevesebb is több. Persze az ideális felállás az, amikor mindkettő adott.
Szerintem ha kitart az MS, lesznek itt jó dolgok, most egy halo megcsúszás (ami akár még lehet jobb is később, nem lehet tudni) miatt nem kell leírni őket.
Láttunk már pár példát gyenge kezdés utáni erős folytatásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest