- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Szerintem ez ugy fog kinezni, hogy ha eleg ember lesz, aki fizet day1 80 eurokat egy jatekert, akkor marad ez az ar, ha eleget esnek az eladasok, akkor nem. Oszinten szolva szerintem marad ez a 80 euros ar, aztan midnen letezo platformon ez lesz az alap AAA ar 1-2 even belul.
Amiert erre az En reakciom az, hogy le se szarom, az annyi, hogy kb annyi tortenik, hogy eltolodik ket hettel/egy honappal az eddigi menetrend. Ertsd: Megjelenik, 80 penz. Eltelik egy honap, 50 penz (amennyiert regen nyitott), aztan meg egy-ket honap es ugyanugy fillerekert dobjak utanunk meg az online boltban is, mint eddig. Engem ez azert nem zavar, mert alapbol nem vagyok hajlando semmilyen jatekot megvenni az elott, hogy kijott volna legalabb 2-3 nagyobb patch. Amilyen allapotban ezek lenni szoktak megjelenes napjan, azert 5 eurot se fizetnek. 3 patch-el kesobb viszont akar 50-et is orommel, csak addigra meg mar altalaban kijon max 20 penzbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest