- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LG V30 - vezércsel
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
montana92
üzenetére
A PvP önbevállalós. PvE módban nem tudnak ártani neked. Max úgy, hogy rádhúzzák a szörnyeket míg te épp nem vagy a gépnél.
A guild annyira nem fontos, de be lehet szállni bárhova. Biztos van sok "gyűjtő" guild is ami "nem túl aktív, csak legyen" alapon megy. A frakció választás viszont fontos. Ha a saját frakciód uralja a területet, ha a sajtát frakciódé a helyi erőd akkor is kapsz extra buffokat (a terület területre ható előnyöket, a fort globális bónuszt). Emellé még a saját ház is adhat némi előnyt. De az már később lesz és nem a legelején. Frakcióváltáskor elveszíted a korábbi terület fejlesztéseidet és csak négyhavonta egyszer válthatsz. Így válassz megfontoltan már elsőre!
#2227basaharc502
A gyűjtögetés-irtogatás láthatóság része az ArcheAge rendszerre hasonlít. csak itt sokkal több a szedegethető anyag és gyorsabban termelődik újra minden (órák-napok helyett 5-15 perc, vagy legfeljebb egy óra). -
basaharc502
aktív tag
válasz
montana92
üzenetére
A táj és a felfedezés öröme eddig nálam csillagos 5. Sőt a tájat alakítani is tudod, ha átmész favágó stílusba, komplett erdőket lehet letarolni, így kidolgozva a gyűjtögetést mmo-ba még nem láttam, pedig jópár megfordult már a gépemen.
Nem vagyok egy nagy játékos már, de amióta megvettem (1,5 hét) kerek 40 órát tettem bele, ami nálam igen nagy szám...nem tudnak már a mai játékok úgy lekötni, mint régen, de a New Worldnél konkrétan várom, hogy mikor tudok leülni 1-2 órát tolni vele - tegyük hozzá, hogy mmokkal mindig is szerettem eljátszogatni. -
basaharc502
aktív tag
válasz
montana92
üzenetére
Én megvettem a leárazások alatt és azt kell mondjam rendkívül hangulatos mmo, pedig a béta alatt nem nagyon tetszett, mondjuk a játékidő nagyrésze sorbanállással telt.
A grafikája a legszebb a jelenlegi mmo-k között, a területek nagyon szépek és ügyesen összerakottak - sokat fogsz barangolni mindenfelé, mert a fast travel pontok között gyalogszerrel tudsz közlekedni - már amennyire én tudom, mert most léptem a 43. szintre. Sokszor csak megállok és pecázok, alapanyagot gyűjtök - a craft rendszere szintje adja magát, hogy gyűjtögess - ez is ügyesen meg van oldva.
Eddig, amihez csapat kellett mindehez volt, szóval ez sem probléma. A harcrendszere inkább az esoé, mint a gw féle, szóval az lehet annyira nem fog bejönni. -
Laraxior
titán
válasz
montana92
üzenetére
Én egyedül játszom, 2000 órája az első naptól.
Nem sok mindenhez kell csoport. Chest runokra az elite területekre is be lehet menni a ládák 80%-át össze lehet szedni, persze időigényesebb, lassabban lehet haladni.
Ahogy fejlődik a szinted, úgy jutsz különböző területekre, mindegyikre más a jellemző, van esőerdős, sivatagos, mocsaras, szép zöld, kietlen pusztaság, tavak, folyók stb... Nekem nagyon tetszik, az elején First Lightban kezdtem, annak a területnek a zenéje is szuper.
A grafika természetesen nagyon rendben van, napszakváltozás, hangok.. stb.
Aztán persze ha lvl 60 leszel, akkor már biztonságosabban mászkálhatsz mindenfelé.
PVP-t sem játszok, nincsen se tapasztalatom, se kedvem versengeni. Elég nekem a sok ellenfél a játékosokon kívül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest