- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2008 üzenetére
Akkor tolhatod a company társaiddal, vagy a haverjaiddal. Már ha van ilyen tömörülésetek a szerveren.
A voidbend 1-2 darabbal PvE-re elég jó. Némi consti pont hasznos tud azért lenni. De a full set az bőven sok kieső main stat. Azért az a voidbend "erő-set" LIGHTBAn az elég troll húzás volt az amazon részéről. A Str-es fegyverek épp azok amik nem igazán profitálnak a full glasscannon módból. Közel mész-megcsapnak -fekszel.
-
Synaptic
senior tag
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #1996 üzenetére
Csak magasabb szintű mobok dobnak magasabb szintű itemeket. A mostani legjobbak azok Shattered mountain (Myrkgard és a bánya csoport moibjai + az egész terület stockpile-jai) és Reekwaterben a kalózos rész (syren és előtte levő csoport terület). Máshol korlátos az itemek szintje. 60 felettiekből jöhet 500+ GS. Shatteredben például a "normál" mobok az elit területeken kívül alacsonyabb szintűeket dobnak. A 60-as fakutyák meg még gyengébbeket.
Meg persze a magas szintű dungeonok: Lazarus + a másik ami megint nem ugrik be
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #1954 üzenetére
A Voidbent statikus rollos 600-as. PvE-ben nagyon hasznos és "könnyű" elérhetőségű. csak sajna ha nem tank vagy, akkor elég korlátos darabszámban jó csak. Túl sok constitution azért nem kell. A str-es darab meg CLOTH. MIafranc? Ki az aki papírban megy melee harcba komolyabb területen??? Egy ilyen haverom van (bár ő dex-es. Csak farmoláskor azért beáll minden közelharcba). Mindig röhögünk és tippelgetünk hogy vajon hányszor hal meg egy-egy chest run alatt végül. :C
#1958Laraxior
tegnap egyszer lecsaptuk. Hegesztettem a combjából két adag kaját. Igazi doomsday pulyka -
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Laraxior #1911 üzenetére
Ilyen sokad van?
Amugy szerencsére a ládákat visszaállitották, de ezek a 66-os lángkardosok szinte megölhetetlenek még. Máshol megkaptam hogy a skill hiányzik ilyenkor, nem az a baj hogy van 20M hpjuk és gemelt voidbent cuccba 8-9 ezret üt és meleevel se lehet ütni mert ugyanekkorát cleave-el. Tegnap du. direkt nem zergben mentünk, olyan 15-6 emberrel csináltuk a portált a városban de a végén a gate lord megölt mindenkit.
-
válasz
Laraxior #1908 üzenetére
Hát, a rollback igazából elég ritka az MMOk világában, az utolsó utáni lehetőség, amikor már tényleg nagyon elcsesztek valamit. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy azokban a játékokban amikkel játszottam hányszor volt összesen ilyen, pedig kb. 20+ éve játszom ilyenekkel. Még community szervereken se túl gyakori dolog.
-
l.skywalker
titán
válasz
Laraxior #1867 üzenetére
Állításuk szerint már készen vannak:
[Downtime] Addressing Various Issues 6:00 am PT - Official News / Official News - New World ForumsAmi érdekes lehet a mai tevékenységből:
Housing Taxes Temporarily Reduced:
To address the recent issue regarding duplications and exploits, we have temporarily lowered the weekly housing taxes by 90% until our monthly December update. We want to say thank you and we are sorry to our players who have been impacted by the recent issues. Company income from home ownership has been also raised to prevent loss of income during this period. This is a portion of additional compensation we will be rolling out in future patches.
Thank you for your patience and understanding. -
Semin
őstag
-
válasz
Laraxior #1794 üzenetére
Azt nem tudom, hogy őszinte legyek, nekem az ilyen visszajelzések pont arra jók, hogy elengedjem a játékot és ne verjek bele több időt.
Én nem szoktam csalni a játékokban, betartom a szabályokat, ugyanakkor elvárom, hogy az üzemeltető betartassa a szabályokat másokkal is. Ha ez nem megy, akkor szvsz kár időt verni az adott játékba, mert hosszútávon a normális játékosok fognak szívni.
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #1787 üzenetére
Ha elhullik a munkaerő a hosszú harcokban, akkor sérülhet MINDEN rajta és az inventoryban levő armor, weapon és ékszer. (ha valaki felszed a földről, akkor csak kicsit sérül, ha a városban/sátornál ébredsz, akkor nagyon sérülnek)
Csak a max durability-s itemeket tudod eladni. Tehát előbb ki kell javítani (gold és repair parts) mielőtt piacra dobod.
A piros azt jelzi, hogy elég közel van már a teljes töréshez. Ha beújítasz rá egy piros X-et is, akkor az item törött. Ebben az esetben már nem használja a perkeket, viszont az alap védelmei működnek még.
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #1784 üzenetére
A silver kisebbet ad, a gold nagyobbat, a platina meg brilliant és pristineket. Ha csak egyet ad majdnem hogy ő kér elnézést. (volt dupla brilliant drop 5-5 kővel is. Elég megalázóan könnyű). Számít a luck. Azt hiszem 200-on kapsz egy kis alapot. Armorokon lehet olyan 4,9, amuletten is olyan 7,8-8%. A kaja adhat 2000-et ami 20%-kal azonos. A jobb munkaeszköz is növeli a szerencsét. Meg persze a trófeák. ELég casualban nyomhatod ha nincs elég drop. Nekem már lassan súlyban is teher.
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #1782 üzenetére
Normál fán/ércen/növényen sokat nem számít a luck, de a ritkább/fejlettebbeknél már igen. Majd ha eléred a 175-öt, akkor gyúrj majd rá! Bár elég drasztikus a defláció. Lehet addigra nem éri meg ezzel foglalkozni.
Addig meg ott vannak a boosterek amik hasznosak lehetnek. Több anyag jön azonos vágásból.A mining mondjuk olyan ahol jó lehet alacsonyabb szinten is. A silver-gold-platinum bányászat drágakő dropjában azért meglátszik már.
-
-
Synaptic
senior tag
válasz
Laraxior #1777 üzenetére
Az "én" csapatom még elég vegyes képet mutat , sőt nem is egy frakcióhoz tartozunk mindanyian, lvl35-60 ig vegyesen. Az összes kisebb instában voltam már legalább 10x (többieket segítve) , a nagyobbakhoz még nőnie kell a brigádnak , de én nem rohanok sehová.
. Ami negatívum mostanában hogy szinte az össze érc spawn helyen áll valaki és makróval botol. Hatalmas lagg Everfall-ban , a kraft is failed 10 ből 5-6x stb
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #1777 üzenetére
myrkgard alsó harmadán szörnyek már napok óta nincsenek. A riftek ugyanitt csak azok működnek ahol nem hullámokban jönne az ellen. A "hullámos" kettő leürült.
Everfallban craftolni csak alkalmanként lehet. Ha 5 ember ott nyüzsög, akkor már bebukik a craft/processing igen gyakran.Reekwaterban mondjuk az utolsó boss végre "kiszabadult" és most már harcol is... és nem tűnik el nyomtalanul ha ránéz egy melee karakter.
Úgy tűnik ez a játék igényli most a heti restartot... ami elmaradt.
-
duvi
nagyúr
-
-
válasz
Laraxior #1545 üzenetére
Ez természetes, vagyis manapság már az. Az MMO alapvetően a közösségi élményről szól. Akik MMOt keresnek, azokat általában egy régi emlék hajtja, hogy anno milyen jó volt pl a wow, lineage, daoc stb. Ezt keresik minden új MMOban, hogy majd most, ez lesz az, újra megtörténik, de a többség rájön, hogy azt az élményt már nem kaphatja meg, mert nincs annyi ideje, nincsenek egész napos farmolások, nincsenek éjszakába nyúló raidek és pvp csaták, mert másnap reggel a gyerekek ott lesznek az ágy mellett ugyanúgy 6:00kor, majd lehet menni dolgozni. Sajnos az a játékosbázis, akik MMO játékosbázis gerincét alkotják felnőtt, megöregedett. Szvsz ezért olyan sikeres még mindig a GW2, rettentően casual barát, ugyanakkor van mit csinálni benne 8 év után is.
-
Ellia
addikt
válasz
Laraxior #1447 üzenetére
Tanknak általában magas armora van (itt heavy), sok HP-ja és kicsi sebzése, ha ezek nem teljesülnek akkor az nem igazán tank.
Lehet azt nézték, hogy kard+pajzsal mentél és emiatt tanknak gondoltak. Ha tankolni akarsz biztos van pár oktató videó, hogy mit és hogyan érdemes.
-
duvi
nagyúr
válasz
Laraxior #1445 üzenetére
Simán előfordulhat, mert ha nincs aki tartsa az agrot, akkor kontrollálatlanul lerohanhatják az egész csapatot és jön a káosz. Ilyenkor jó eséllyel lecsapják a healert és onnantól viszlát a dps kariknak is. Mondjuk egy insta elején nem árt egyértelműen tisztázni a szerepeket, elkerülendő az ilyen meglepetéseket.
-
Rendo84
senior tag
válasz
Laraxior #1442 üzenetére
Én Dry Tree. Nem is volt sok választásom, én pont akkor vettem meg a játékot, mikor a második körös szervereket nyitották meg. De teljesen jó ez a szerver, nincs rá panaszom. A három nemzet is kb egyforma erőt képvisel.
Ha szervez valaki egy klánt valahol, én benne vagyok. -
Rendo84
senior tag
válasz
Laraxior #1411 üzenetére
Teljesen rendben van a karakter.
DPS vagy, ami lehet Strength, Dex, vagy Int-es. Ők a minél nagyobb sebzésre mennek rá. Neked a Strength-es fegyvereket kell használnod. Illetve a DPS-ek is szoktak tenni 50-100 pontot a Consti-ra, de ez változó. Én pl még egy pontot sem dobtam rá.
Ezeken belül pedig lehet PVP, vagy PVE-es orientáltabb, vagy a kettő közötti balaunce-s karit csinálni. Főleg attól függ mely skilleket fejleszted.
A tank ő nem sebez túl sokat, de jó az armorja és a defendje. Nyilván Heavy Armort használnak és a contitutiont fejelsztik főként.
Healer pedig tudja az egész csapatot gyóygítani és magát is és buffol. Neki kevés a defendje, de viszont aránylag ő is tud sebezni.
Amúgy neked miért nincs Azoth-od?
A Tesco-s gazdaságos sisakod is nagyon ott van.(Csak viccelek).
-
Rendo84
senior tag
válasz
Laraxior #1401 üzenetére
Ez de jó.
Írhattad volna nekik hogy intergalaktikus istencsászár.
Én egyébként Dexterity-s vagyok szóval dps és egyszerre 4 féle fegyvert fejlesztek. Repair, Spear, Bow, Musket.
Ha ezeket egyszerre fejlesztem és felváltva használom változatosabb a játék és nem fogok ráunni.
Nyilván így lassabban fogom elérni a 20-as szintjüket, de nem rohanok sehová.+ 1 jossua: ha lenne egy jó közösség, szerintem én is átmennék oda.
-
Rendo84
senior tag
válasz
Laraxior #1380 üzenetére
Kíváncsi leszek ha esetleg bővítik a jelenlegi térképet, akkor még jobban eloszlanak a játékosok, ritkábban lehet majd látni embert.
Jobban örülnék ha úgy lenne megoldva mint az ESO-ban, hogy 1 szerveren, 1 világban több tízezer játékos és azon belül pedig lenne több térkép is amik között lehet utazgatni. Ha jól emlékszem ott most kb 30-40 különböző map van a világban jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Emulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest