Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gregorius

őstag

válasz D_r_u #209 üzenetére

Jelen tényállás szerint csak pár problémám van vele:
    - A map egyszerűen átláthatatlan (mindkettő). Legalább az ajtókat feltűntethették volna...
    - Nehéz célozni az egérrel, a kameramozgás is elég vacak az NWN1-hez képest.
    - Miért nem lehetett az Isaac's Missile Storm-okat ugyanolyanra megcsinálni, mint a Magic Missile-t, csak sűrűbb kilövésekkel? Az az effekt/hang egyszerűen kúúúl!
    - Szaggat, lassú, bugzik. Még az Oblivionhoz képest is. Ellenben a grafikáját hangulatosabbnak találom.
    - Lehetett volna új zenéket alkotni. Könyörgöm, itt-ott még a KotOR-ból is visszafigyel egy-egy dallam.
    - Egyszerűen hiányos az UI. Nincs minden információ képernyőn (pl. az alignment pontszámok se), úgy kell kiguberálni manual-ból a hotkey-eket, stb.

A legnagyobb negativum számomra az, hogy nincs quicksave, legalábbis én nem találtam.
    F12. Ha valaki tud QuickLoad-ot, ne tartsa magában!

ha rákattintok az egyik karakterre, akkor nemtok neki parancsot adni, csak ha a portréja kattintok rá
    Ha sokáig nyomod a jobbklikket, akkor előjön a menü.

Remélem valami hozzáértő majd csinál hozzá rendes UI-t, ugyanis moddolható. A mostani kényelmetlen, és láthatóan nem az én 1024-es felbontásomra lett tervezve (ld. Quest journal). Ja, és nekem személy szerint nagyon nem jön be ez a glass-stílus.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák