Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• D_r_u

tag

Végre volt idöm nekem is kipróbálni a játékot, és sokkal jobban tetszett, mint ahogy a vélemények alapján számítottam rá, bár nem játszottam sokat, szal az eddig pozitív összkép még változhat :)
    A grafikával nincs bajom, pedig medium-low-on tolom, sokkal jobban bejön mint az elsö rész modulokbol összerakott grafja. A mocsaras részeket sztem a Dungeon Siege 1-ből koppintották, szinte egy az egyben ugyanazok. A varázslatok effektjei szépek, a karakterek viszont eléggé csúnyácskák, szerencsére ritkán közelit rájuk a kamera, távolrol meg ugysem látszik. A környezet bejövős.
    Hangok, zenék semmi extra, de a tolvaj leányzonak, akit másodjára vehetünk fel sztem tök ugyanolyan hangja van mint Imoennek a BG 1-ben (vagy csak én sírom vissza a nagy öreget :F :) ).
    A legnagyobb negativum számomra az, hogy nincs quicksave, legalábbis én nem találtam. Aki esetleg találkozott vele, ne tartsa magában az infot, mert meggyorsitana a játékot :) . Továbbá nem tetszik az invetory rendszer sem, a képekböl gyakorlatilag lehetetlen kivenni, hogy milyen tárgy is lenne az. Ja és az irányitasról is néhány szót: nem tom kinek a fejéből pattant ki az a ''nagyszerű'' ötlet, hogy ha rákattintok az egyik karakterre, akkor nemtok neki parancsot adni, csak ha a portréja kattintok rá, mert ez egy ****!! :W
    Furcsa még, hogy eddig semmilyen hátrányom abból, hogy drow-t inditottam.
    A hangulata viszont nagyon megfogott a játéknak, és ez elviselhetővé teszi az összes hibát.

Új hozzászólás Aktív témák