Legfrissebb anyagok
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Pebble - az átgondolt okosóra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
itt avval van a baj hogy simán követésre támadás nélkül nem tudom őket állítani... 2 képernyőni távolságra van az ellen én még nem is látom csak azt hogy az egyik karakter kirohan és nekiugrik... és én még észre se vettem... lásd zombis temetős rész... ha legalább nem ilyen távolról támadnának az is jó lenne. de elég lenne az agresszivitást állítani hogy csak akkor támadjanak ha énis vagy csak 10cmről vagy csak ha megtámadják őket... de ilyet nem lehet
sajnálom meg a helyben maradás kiadása is körülményes picit... ez a hosszú jobklikk nemigazán nyerte el a tetszésem...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sajnálom meg a helyben maradás kiadása is körülményes picit... ez a hosszú jobklikk nemigazán nyerte el a tetszésem...