Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
Core hálózat már saját.
Ezt ki tudnád fejteni? Mert én még úgy látom, hogy a netfone asn adatlapja alapján szimplán rá vagytok kapcsolódva a telekom asn-re, és annyi.
-
devast
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére
Elnéztem egy hsz-t bocs, de én spec nem arra a yettelesre gondoltam, hanem olyanra ahol nincs belépési, meg havi tagdíj, habár maga a csomag, és az ár a szolgáltató (yettel) felé ugyanaz. A különbség meg az, hogy a netfone 10 hónap után hasraütésre annyit emel, amennyit gondol, míg a flottás rendes előfizetéses tarifák max az infláció mértékével emelkedhetnek (törvény szerint).
-
devast
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Olvasd el az ÁSZF-et. Itt szerintem a következő havi díjat fizeted, nem az előzőt. [link] 1.5-ös pont, illetve teljes 5-ös pont. Rohadt sok dolog az "előre fizetett" dolgokról, miközben hagyományos értelemben feltöltős csomag nincs is náluk.
Valaki kipróbálhatja, hogy "hűségidő" után nem fizet, és elvileg 365 napig elérhetőnek kellene maradnia
-
devast
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Így próbálnak kibújni alóla, bent van az ÁSZF-ben:
Az a rendelkezés (Eht. 134. § (14)), mely szerint a határozott időtartamú előfizetői szerződés esetén a felek megállapodnak, hogy
a határozott időtartamú előfizetői szerződés megszűnését követően új, határozatlan idejű előfizetői szerződés jön létre, amelynek
feltételei megegyeznek az Előfizető által használt szolgáltatás és díjcsomag határozatlan időtartamra vonatkozó változatának a
mindenkor hatályos ÁSZF-ben rögzített igénybevételi feltételeivel, az Eht. 134. § (16) alapján az előre fizetett díjú mobil
rádiótelefon Előfizetői szerződésekre nem vonatkozik.Ergo: ők úgy állítják be, hogy prepaid szolgáltatást nyújtanak, amire ez a törvény nem vonatkozik. Pedig aztán rohadtul nem, szerintem. Ez tuti támadható bíróságon, ha valaki nagyon unatkozik, de legalább egy NMHH-t megérne.
-
devast
addikt
Üdv!
Valaki netfone-os esetleg tudja-e, hogy vezetékes internethez adnak-e ipv6-ot / ipv6 prefix-et netfone-nál?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest