- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
Szerintem tévedsz.
És van a mellékletnek is jogi relevanciája. Lásd ÁSZF 7. oldal: ...
Lehet, elvégre "errare humanum est".
Lehet, hogy neked van igazad.De feltettem egy konkrét kérdést a 16-os Telekom akcióval kapcsolatban. Felelj akkor a kérdésre az akciós melléklet alapján.
Ha visszavonják az akciót, akkor 37-re emelkedik-e a pecdíj vagy marad 19 a hűség végéig? Csak az akciós mellékletből tudsz-e egyértelmű választ adni? Ha igen, akkor mi a válasz?A hűséges kérdésedre meg nyilván nem az akciós mellékletben van a válasz, hanem az általános részben ...
Megnéztem a törzsrészt is. Semmi eligazítást nem ad az előző kérdéssel összefüggésben.A 16-os akciónál az ügyfél határozott idejű szerződést köt az akciós kedvezményért cserébe. Az akciós mellékletből nem derül ki egyértelműen, hogy a szolgáltató is vállalja-e a határozott időre a kedvezményes percdíjat. Márpedig az akciók feltételeinek is (a szolgáltató határozza meg) is egyértelműen értelmezhetőnek kell lennie. Ha a szolgáltató vállalja a határozott idő végéig a 19-et, akkor ez nem derül ki a mellékletből.
Tőlem tekintheted a szerződés részének azt a mellékletet, de nincs benne válasz, hogy mi van/lesz az akció visszavonása esetében a fennmaradó hűségidőben. Azaz adott esetben semmit sem ér.Adtam megoldást is, ahogy szerintem az ilyen váltás esetében a szerződést kötik. Az akció egyértelmű feltételei az egyedi szerződésben vannak szabályozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És van a mellékletnek is jogi relevanciája. Lásd ÁSZF 7. oldal: ...