Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BaLee

addikt

Kis plusz infó a misztikus vodafone-os lassú számhordozáshoz. Ugye a storym annyi volt, hogy május 8-án megrendeltem az egyik csomagot számhordozással. Vártam heteket, semmi. Hívtam őket, de meguntam az ügyfélszolgálatos kapcsolásra várást 15 perc után, írtam facebookon, ott általános semmitmondó választ kaptam, hogy most kicsit (kicsit? 3 hét telt el akkor) meg vannak csúszva de keresni fognak. Aztán meguntam a várakozást plusz adódott egy jobb lehetőség így június 3-án írtam nekik e-mailt, hogy részemről tárgytalan, ha eddig nem sikerült már ne erőltessük. Másnap e-mailben sűrű elnézést kértek, hogy holnap hívni fog a kolléga a szerződés kötés miatt (azóta sem hívott (3 hete volt ez) de nem is lett volna értelme).

Yettel szolgáltató lett flottás csomag, pénteken felhívtuk az ügyintézőt, hétfőn megkaptam a sim kártyát, jött az sms, hogy számhordozás péntek este fog végbemenni, ez meg is történt pénteken úgy, ahogy ígérték. Szóval én így nem letten Nefone-os. Amúgy továbbra is szimpatikus cég a nagyok mellett, de ez azért valljuk meg elég amatőr hozzáállás részükről, hogy a már biztos megrendelőt fel sem hívják, ha keresi őket akkor meg általános rizsával lerázzák ahelyett, hogy foglalkoznának vele.

Új hozzászólás Aktív témák