- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Kis plusz infó a misztikus vodafone-os lassú számhordozáshoz. Ugye a storym annyi volt, hogy május 8-án megrendeltem az egyik csomagot számhordozással. Vártam heteket, semmi. Hívtam őket, de meguntam az ügyfélszolgálatos kapcsolásra várást 15 perc után, írtam facebookon, ott általános semmitmondó választ kaptam, hogy most kicsit (kicsit? 3 hét telt el akkor) meg vannak csúszva de keresni fognak. Aztán meguntam a várakozást plusz adódott egy jobb lehetőség így június 3-án írtam nekik e-mailt, hogy részemről tárgytalan, ha eddig nem sikerült már ne erőltessük. Másnap e-mailben sűrű elnézést kértek, hogy holnap hívni fog a kolléga a szerződés kötés miatt (azóta sem hívott (3 hete volt ez) de nem is lett volna értelme).
Yettel szolgáltató lett flottás csomag, pénteken felhívtuk az ügyintézőt, hétfőn megkaptam a sim kártyát, jött az sms, hogy számhordozás péntek este fog végbemenni, ez meg is történt pénteken úgy, ahogy ígérték. Szóval én így nem letten Nefone-os. Amúgy továbbra is szimpatikus cég a nagyok mellett, de ez azért valljuk meg elég amatőr hozzáállás részükről, hogy a már biztos megrendelőt fel sem hívják, ha keresi őket akkor meg általános rizsával lerázzák ahelyett, hogy foglalkoznának vele.
-
BaLee
addikt
Semmi köze a vodához, mert még fel sem hívtak azaz el sem indult semmiféle folyamat. Még a megadott számom sem 70-es hanem 30-as volt mivel a Vodához is úgy vittem anno szóval még azért sem pakolhattak hátrébb a sorban, mert látták volna, hogy 70-es.
Megírtam a megrendelás visszaigazoló e-mailre válaszként, hogy részemről tárgytalan, ha nem megy, ne erőltessük. Elnézést kértek, írták, hogy napi több 1000 megrendelést kell feldolgozniuk és hétfőn hívnak majd a szerződéskötés miatt.
Késő bánat részükről, már elindítottam a folyamatot máshol. -
BaLee
addikt
Na részemről nem lettem netfone-os...
Május 8-ai megrendelésem miatt még mindig nem hívtak.
Találtam egy szimpatikusabb Yettel-es flottát (nem publikus) szóval valahol még jól is jött ki, hogy ennyire nem kapkodtak. -
BaLee
addikt
válasz StarKiller89 #2888 üzenetére
Rájuk írtam, kaptam egy sablon választ, hogy kicsit megnövekedett a válaszidő, de sorban haladnak a megrendelésekkel. Mondjuk 1-2 nap helyett már 16-nál járunk, szóval a "kicsit" szót túlzásnak érzem de sebaj. :)
-
BaLee
addikt
válasz 4Grider #2873 üzenetére
Igen, de a nyögvenyelősség elvileg az első telefonhívás után indul a számhordozással, mivel amíg fel nem hívnak addig nincs megerősítve a megrendelésed így nem csinálnak még semmit...
Amúgy én május 8-án rendeltem és semmi, elég lelombozó. Próbáltam párszor megcsörgetni az ügyfélszolgálatot, hogy rákérdezzek mi a helyzet, 5-10 perc zenehallgatás után meguntam. Sajnos ez sem lesz más mint a többi.
Max olcsóbb... -
BaLee
addikt
Kérdés: online megrendeltem a 20gb-os 100 perces csomagot 8-án és azt írták, hogy 1-2 napon belül hívnak. Vodától jönnék amúgy számhordozással és olvasom, hogy az lassú, de előtte még telefonon egyeztetnek velem a szerződéskötésről vagy majd csak ha már tudnak részleteket a számhordozásról? Mert még nem hívott senki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest