Új hozzászólás Aktív témák

• tDr1v3r
    veterán

Jobb content dealeket csinált az HBO anno, de hát ugye ők előbb is voltak jelen a streamingpiacon. Most kérdéses hogy mi lesz a Paramount, Disney-Fox filmekkel, állítólag a Paramount is be akar lépni itthon a streamingpiacra (Paramount+ van a Telekomnál, ami lehet hogy ott is marad, csak kinövi magát?), Disney meg úgy rémlik US-ben vett is le filmet a Netflix kínálatából (most nem tudom leellenőrizni, csak otthon a TV-n van amerikaira beállítva), szerintem a saját szolgáltatásuk boostolására el fogják venni a fontosabb filmeket a többi szolgáltatótól - ahogy az Amazontól is elvették az HBO-s cuccokat. (Külön tier-ben lehetett rá előfizetni, pl. a Starz-al együtt)

HBO Go-nál az a vicc hogy nálam nem sorra, hanem egyszerre eltűnnek sokszor a dolgaim, de totál random - tehát van olyan hogy két napja néztem valamit és puff, következő belépésre mindenem eltűnik. Supportnál jeleztem, tudnak róla, mindez volt egy éve talán és még mindig olyan...

Netflixnél sose volt ilyenem, pedig nagyon régóta van előfizum. Olyan volt hogy le voltak terhelve és 360-480p-ben jöttek a cuccok (20 megás netem van és 15mbps 4K simán jön legtöbbször, de már évek óta), de ilyen "adatvesztésem" sose volt.

Amúgy én nagyon várom az HBO Max-ot, ha megcsinálják jóra a képminőséget leteszem a torrentet - legalábbis az ő oldalukról, mert animék miatt még mindig kell sajnos, Crunchyroll itthoni kínálata rettentően gyászos, VPN-nel valamivel jobb de a Funimation-re meg nem akarok már előfizetni... na mindegy. Az HBO-nál engem még az sem érdekel ha egy évvel a mozi után rakják fel az újabb filmeket, csak legyen egyszerűen hozzáférhető, normális (6 megás bitrátájú 1080p stream elég nekem) - ami moziban érdekel amiatt úgyis felutazok a fővárosba (balaton mellől nem könnyű) eredeti nyelvű vetítésre, a többi meg nyugodtan várhat ha biztosan tudom hogy egyszer publikálva lesz náluk.

#9571 Gsx-rr: Szép hogy nagyobbat robbantott (nem nehéz ilyen sóvár filmpiac mellett), de nekem maga a film csalódás.

Új hozzászólás Aktív témák