Új hozzászólás Aktív témák

• Harbinger85

aktív tag

A Netflix minőségére vagy inkább stílusára nekem is van egy véleményem. Kicsit úgy érzem a receptjük egyszerű: vér, embertelen brutalitás, agyament plottwist húzások, sok LGBT karakter, néha két idősíkon futó sztori (többnyire gyakori húzás hogy bumm bele a sztoriban, majd flashbackben fejtik mi is vezetett ide). Én inkább azt mondanám egyszerűek és szörnyen kiszámítható a legtöbb alkotásuk. Párommal néztem, ami talált "honnan tudtad?!" hangzott el gyakran mikor szinte tudtam mi fog történni vagy lesz a csavar :))

De tényleg ízlések és pofonok. A Star Trek Discovery szörnyű számomra, mint hardcore Trekkie -szemben a Picard-dal. A Transformers War for Cybertron dettó, majdnema Bayformers szintjét hozza. Ellenben az Altered Carbon 1. évada briliáns, ha valaki bírja a cyberpunk műfajt. A Ghost in the Shell SAC 2045 szintén nem rossz, de lassan indult és cliffhangerrel zárul, remélem azt még nem kaszálták el. A Mute és Anon filmek is bejöttek, de nem mert Netflix, hanem mert kedvenc rendezőim filmjei, így nagyjából tudtam mit kapok.
    A Netflix legnagyobb hibája, hogy gyakran kaszál el sorozatot 1-2. évad után!

Új hozzászólás Aktív témák