Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ
    nagyúr

Nem akarom ezzel tovább offolni a topikot, ezért tévéről ez lesz a z utolsó írásom, de "nem ma kezdtem", mint oledes.
    A kalibrálós haver előtt itt volt, mint ahogy a tévét a helyére tettük. Mint írtam, volt 77-es AG9, majd utána lett - mert kezdett lejárni a garancia - a 77-es cx, ami azt hittem, hogy rá másfél év után majd még jobb lesz, mint az AG9, tévedtem, nagyon gyenge eresztés és nálam is volt panelcsere, mert vertical banding, tinting minden lfsz baja volt.

Egy ekkora kijelzőt kicserélni, a két szerelőn kívül még a szomszédomat is át kellett hívni.
    Mert úgy hajlott, mint egy papír.
    Lehet, hogy az a fószer kifogott négy olyat, ami gáz volt és nekem most végre k...va nagy szerencsém volt, de a panasonic kijelzője teljesen homogén. A mozgásmegjelenítése kiváló, a képminősége számomra magasan jobb, mint amit eddig láttam, brutális néznek ki a rajta a DV, vagy HDR tartalmak.
    Én, egyik terméket sem szoktam védeni, ha gondja van leírom és ezt elég sokszor megtettem az LG-vel is, ami sok embernek nem tetszett, ezt nem is értem meg soha, mert olyan érzésem van, mintha azt hinné(k) az ő LG tévéjét kritizálom.

De erről írtam több helyről, pl itt is, képekkel [link]
    Panasonic 1%-on :
    [link] A kép egy kicsit csalóka lehet, de nehéz volt úgy fényképezni, hogy a háttérben semmi ne látszódjon így 1%, sötét helyiségben.
    és 100%-on.
    [link]
    ------------

A CX-re van már vevőm, de addig marad, amíg a 83-as új sony meg nem jön. És soha többet nem veszek LG-t, kb tele van a topik a sz@rabbnál sz@rabb VB, TT hibákkal és cserékkel, az utóbbi fél évben és ez csak itt a Ph, mert úgy egyébként tele van vele a sztráda...

Új hozzászólás Aktív témák