Új hozzászólás Aktív témák

• MoVieFaN
    aktív tag

"OTP oldalról (telekód, stb.) rendben, látszik is a próbaterhelés, Spotify, egyéb fizetés is megy vele."

Ahogy már írtam is, OTP-t természetesen felhívtam, minden rendben az ő oldalukon + az enyémen is (Jóváhagyás, Telekód), azt is megnézték, hogy a 10Ft-os Netflix próbaterhelések is látszanak. Innentől én kizárnám az OTP felelősségét.

Azóta volt újabb chat a Netflix supporttal, de semmi biztató:
    This is a known issue from our side where the payment methods do not get update. Our team is already working on fixing this problem right now. We do not have further information about the payment portal issue right now so it's difficult to say whether Mastercard is allowed or not.
    There's no specific timeframe available as to when exactly will this get fixed. You can either use alternate payment options like Netflix gift cards, or through postpaid service of Vodafone to pay right now.

(Off: Amazonról én is szoktam vásárolni, de lehet állítani, hogy ne az Amazon váltson, hanem euróban fizetsz. Nálad ez Revoluttal középárfolyam, nálam meg OTP eladási árfolyam, de még mindig jobb, mint az Amazon váltás. Paypal ugyanez, ott is megmondhatod , hogy a PP váltson vagy a bankod.)

Új hozzászólás Aktív témák