- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Ugye a Netflix hibát 3 hónap után nagyon meguntam, és a Netflix-nél, a szolgáltatómnál, sőt a szolgáltatóm szolgáltatójánál (Telekom) is bejelentettem a hibát.
A helyi szolgáltatómtól már ugye beírtam a levelet, amiben ugye írták, hogy megoldódót a hiba.
De ma megjött a Telekom-tól is a hivatalos válasz.
Ez a kedvencem.
30 napos válasz:"Sajnálatunkra a levele nem tartalmaz egyetlen olyan információt sem, ami alapján be tudnánk azonosítani. Kérjük, megkeresését a telepítési cím és kapcsolási szám megadásával kiegészítve ismételje meg."
Ebből látszik, el se olvasták a levelemet, mert arra tettem panaszt, hogy a ... nevű, cégjegyzékszámú helyi szolgáltatóm áll velünk szerződésben, én nem. Hogyan adhatnék meg telepítési címet, amikor nem is jön hozzám kebelül. :)
Na mindegy. :)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25