Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

Netflix bitráta tetű lassúságról írtam ugye pár hete, hogy nehezen éri el, holott 260m körül van 5ghz-en. Itt legalább annyi változás történt közben 1 jó hét után, hogy legalább nem 480-on indul, hanem már inkább 7.62 és 2160p-vel indít aztán mászik fel 15.25-re dolby vision esetén. Közben lett véve egy nvidia shield pro, amiben gigabit a port, max-on hozza is net sebességet és még most sem indul egyből max-on.
    Szóval, valamiért a szerver cseszekedik a mi irányunkba.
    Írtam egy feedback-et a netflix-nek, kíváncsi vagyok utána néznek-e, vagy tojnak majd rá...
    -------------
    Az NSP kütyü meg mindenkinek alap, hogy ott kellene állnia a tv alatt, mellett, mögött, mert szanaszét körberöhög bármilyen tv beépített média lejátszóját.
    Az, hogy ez a kis masina, hogy működik, azt leírni lehetetlen, azt látni kell, érezni a benne lévő brutális erőt, hogy minden vajsimán csinál és villámgyorsan, olyan kódolású filmet meg nem tudsz megetetni vele, amit ne játszana le röhögve és küldené át az erősítőn az dolby digital-tól kezdve a dts x, hd master true hd, akár 9.2 erősítőbe hdr, 4k, dolby vision etc...A távirányítóját élmény kézbe fogni, ami mozgásra bekapcsolja rajta a világítást és nincs olyan pozíció, ahonnan nem reagálna erre is villámgyorsan. Minden tv, házimozi típust ismer, teszteli, majd onnan azzal lehet vezérelni bármit. Etcetcetc...

Új hozzászólás Aktív témák