- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
üzenetére
Értem. Az engem is zavar, hogy nem lehet előre tudni lejátszás előtt, hogy van-e hozzá magyar felirat vagy sem (legkevésbé sem érdekel a magyar szinkron, csak ha már olvasni is lusta vagyok), mert nem hajlandók feltüntetni sehol, így bele kell mindig indítani. Igaz ezt marha egyszerűen ki lehet küszöbölni magyar nyelvre állítással, és akkor nincs probléma mi magyar és mi nem. Azt viszont továbbra is user errornak tartom, ha 'valamiért' nem lett próbahónap, mivel már jópárszor beregeltem a tényleges előfizetés előtt (a magyar kínálat mennyiségét, meg úgy egyáltalán a választékot megnézendő), és soha nem fordult elő velem ilyen. Haveromék most voltak két hét karanténban angliából hazatérve, simán működött náluk is a próbahónap. Azon háborogni pedig szvsz teljesen nonszensz, hogy az első évadot 'csak' felirattal tudta megnézni, egyszerűen nem is értem, az, hogy valaki nem akar, vagy egyenesen lusta olvasni, nem kifogás, ahogy az életkor sem. Egy dolgot kell csak eldönteni, meg akar valamit nézni, vagy sem. Ez továbbra is külföldi szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25