Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ
    nagyúr

itt nem te döntesz...

Most nem vágom, hogy mit akarsz ezzel, de...
    Egyrészt van szemem, ami látja a különbséget. Másrészt, a monitorom és a tévém is kiírja, majd átvált 4K HDR-re és az erősítő is vált dolby digital plus hangra a store win app alatt.
    Hogy a többi böngésző 720, vagy jobb esetben 1080 felbontás és sztereó, azt én idáig sem tudtam, mert én eleve a tv applikációval néztem mindig, minden sorozatot.
    És, ha nem úgy alakult volna, hogy pár napig pc-re kényszerülök még erről sem tudtam volna, hogy így mennek a dolgok böngésző ügyileg, nevezzük így. Meg a win applikációt is most ismertem meg, ami bizony 4K HDR és másodperceken belül vált is nálam erre a felbontásra, tulajdonképpen nyár eleje óta 4K alatt nincs sorozatom, lehet felőlem az akármilyen k jó, ha fhd, hd már nem érdekel, csak ilyen felbontással nézek a netflix tartalmak között.
    Szerencsére egy rakás ilyen tartalom van már, ami bődületes tempóban bővül. Hogy a magyar vonatkozásuk is, azt nem tudom, mert nekem nincs szükségem magyar feliratra.
    A másik, hogy amiért fizettem (UHD csomag) eddig azt is kaptam minden esetben. A böngésző limitek meg nem érdekelnek továbbra sem. :)

Új hozzászólás Aktív témák