Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pkaresz
üzenetére
Persze, csak a sticket nem tudom magyarra állítani. Ebből a szempontból jobb a Xiaomi akinek fontos a magyar. Első hozzászólásban azt írják, hogy lassabban tölt be, mint a Max, távirányítója rosszabb, viszont a videólejátszás jobb.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
pkaresz
üzenetére
Szerintem nem működne. Tapasztalatom szerint a tv egyedi azonosítóját veszik alapul (mint körülményesen mozgatható, a háztartáshoz fizikailag köthető eszközt), és azt vizsgálják, hogy a tv-azonosítók egy ip-n belül használják-e ugyanazt a fiókot. Konkrét tapasztalatom nincs, de amiket olvastam, én erre következtetek.
3275 koko52 mint ötlet, de már írtad, hogy lemondtad. A fiad szobájában nem a tv-n, hanem valami boxon keresztül kéne kipróbálni a netflixet. Ugyanis azt andoridos eszköznek tekinti (kvázi tablet, telefon, ami könnyen mozgatható másik földrajzi helyre és mégis a saját készüléked), a tv-t pedig csak megjelenítőként használni. Ez is csak olvasataim alapján ötlet, nincs rá szükségem, sem tvboxom, hogy kipróbáljam. De hátha.
Ha van boxod, ismerőstől kölcsönkérheted a belépési adatait, hogy a boxon kipróbáld a működését. -
st6969
őstag
válasz
pkaresz
üzenetére
Úgy indult, hogy lesz egy firestick 4k max (Disney+ miatt, azt nem tudta a régi tv). Meg is vettem. De időközben lett egy döntés, hogy veszünk új tv-t. A firestick azóta is bontatlan (fel is teszem az apróra hamarosan, ha lesz időm).
Az a helyzet, hogy akkor sem használnám be most már, ha az lenne az egyetlen megoldás (nem kell még egy táv). Akkor már inkább vendégfiók...Apropó, vendégfiók: ha lesz egy ilyenem, azon belül tudok 2 vagy 3 profilt létrehozni?
Addig "kaptam egy accot" valakitől, azt használom... -
zseko
veterán
válasz
pkaresz
üzenetére
A sticket is tv-nek látja. Legalábbis a 4K Max-ot azt biztosan, három havonta aktiválnom kell a fő háztartásban, vagy akárhogy is lehet ezt nevezni. Elviszem, bedugom az ottani tévébe, használom egy percig, aztán nyugton van három hónapig... miután ezt eljátszottam a stickkel és hazajövök és használom, utána megy a rendes tévén is.
Ahogy írva volt, pc-n, tableten, telefonon ettől függetlenül ment tovább.
Van egy elképzelésem hogy lehetne ezt egyszerűbbé tenni, majd ha nagyon lusta leszek átmenni a másik házba akkor talán kipróbálom
-
st6969
őstag
válasz
pkaresz
üzenetére
Ugyanaz a hálózat. Kipróbáltam kábellel, de sajnos nem jó

Beenged, nem jelszó gond lesz. Látom a profilokat is, de miután rámegyek a profilomra, kiírja, hogy úgy látja, ez nem az a háztartás..
.Szerk.: bocs, most értelmezem, mit írtál:
"Magyarul ugyan ahhoz a hálózathoz csatlakozik mint a regisztrált account?
Ha nem akkor vendégfiok."
Nem ugyanahhoz csatlakozik, eddig sem ahhoz csatlakozott, de jól működött. Semmi más nem változott, csak a tv lett új. -
-
azbest
félisten
válasz
pkaresz
üzenetére
ha jól sejtem, az ipv6 megoldás mellette van az ipv4-nek, nem helyette. Szóval ha a készüléken állítja be, hogy ne 6os címet használjon, akkor a net felé is a 4es irányba forgalmaz.
(#2890) makaay2
neten azt írják, hogy az a hibakód magának az appnak a fejreállását jelzi. Kilépés, app adatainak törlése, uninstall reinstall, belépés... [link]" it typically points to information stored on your device that needs to be refreshed. "
-
törölt tag
Ha 21:9-es a monitor, akkor alul felül nem kellene lennie fekete csíknak.
A 16:9-es videóknál csak 2 oldalt kellene lennie csíknak.
Ha pedig van mozifilm eredeti felbontásban, ami 21:9, akkor pedig ki kellene töltenie teljesen a monitort.csopee: érdeklődj a videokártyád topikjában.
-
idioty
tag
Volt. Nekem nem a 4K-s csomag van és arra tökéletesen elég. 4K-hoz is elméletileg elég lehet, úgy tudom, hogy 25MBp/s kell kb a lejátszáshoz. De azért nem ártana nagyobb.
Amúgy kaptam egy kihagyhatatlan ajánlatot 120/10-re, emiatt volt csak tapasztalatom. És nem azért váltottam, mert gyenge lett volna rajta a Netflix.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Motoros topic
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szoktak lenni akciók, vagy mindig ennyibe kerül?
l.skywalker
kmarci25