Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Lackó1984
üzenetére
C1-en volt egy éve ilyen időszak (néhány hónap). Ugyanezt tapasztaltam, kikapcs, bekapcs segít(het), de az sem minden esetben, én is próbáltam wifin, kábelen, nem volt különbség. Ezzel egyidőben a fal másik oldalán a C2-n probléma nélkül ment a Netflix. Ha a C2-n nem ment Netflix, akkor is ugyanez a hiba jelentkezhetett a C1-n. Egyszer ment, egyszer nem. Sok csúnyát mondtam...
Többször eltávolítottam és újratelepítettem a Netflix appot, egyszer megjavult, azóta jó. Nem találtam magyarázatot a miértre. Nem hiszem, hogy a tv firmware-ének frissítése segített volna (nem csak én használom, lehet, más frissítette, bár ezeket én szoktam csinálni, többiek kihagyják).
X akta volt.
-
Lackó1984
tag
LG G2 TV-n egy ideje szórakozik a Netflix app.
"Probléma a videó lejátszása közben. vagy Nem lehet megjeleníteni a tartalmat."
Csempék hiányoznak, nem folytatja a sorozatot, vagy el sem indul.Letöröltem és újratelepítettem, de nem lett jó.
TV kikapcs, áramtalanítás néha beválik, de nem mindig.
Wifin és kábelen is ez van, nem számít.TCL tv-n semmi gond nincs a Netflix appal.
Van erre megoldás?
köszi
-
zseko
veterán
válasz
JONAS77
üzenetére
Bár nincs konkrét ötletem, de csak a Netflixnél csinálja? Netflixen belül lehet tesztelni a hálózatot, Get Help > Check your network. Nálam is wifin megy, jelenleg 232.82Mbps-t ír. Nem lehet valami másik eszköz ami lefogja a wifit, vagy akár magát a hálózatot? Akár vezetéken is. Ilyenkor a net megy rendesen, van sebesség, pl. speedtest?
-
JONAS77
aktív tag
Két hete vettem a családnak egy Sony KD-55X85L (2023) TV-t, pár napja nem tudok elindítani semmilyen filmet a Netflixen. Standard csomagra vagyunk előfizetve, wi-fi kapcsolat van a nethez, ez befolyásolhatja a betöltését, van amikor csak 25%-ra tölt be, van amikor ennyire sem, de nem indul el a film! Emlékszem, amikor először kapcsolódtunk Netflixre, még ezt sem mutatta, hogy betöltené az adott filmet, egyből indult! Valakinek ötlete lenne, vagy mondjam le az előfizetést, frissítése megcsinálta automatikusan a rendszer!
-
fausto
addikt
válasz
fausto
üzenetére
Közben megtalátam, de legyen itt másnak is, hátha nem csak nekem újdonság:
https://www.netflix.com/account/devices/download-devices -
fausto
addikt
Hello,
Standard előfizetésem van, elvileg 2 eszközön mehet letöltés. A tabletemen le akartam tölteni egy filmet, de kiírta, hogy tól sok eszközön van letöltés és készségesen felajánlja, hogy váltsak nagyobb csomagra.
Én meg mernék esküdni, hogy egyik eszközömre sem töltöttem le, szerintem a feleségem sem, legalábbis direkt. Azzal lehet kezdeni valamit, hogy rájöjjek, melyik eszközön lehet letöltés anélkül, hogy át kéne nézni itthon az összes telefont/tabletet/laptopot, amin telepítve van?
Egy másik (talán ide kapcsolódó kérdés): valahogy ki lehet lőni a régi, nem használt eszközöket az előfizetés alól? Még az jutott eszembe, hogy a régi telefonomon vagy a régi tabletemen van valami letöltés (persze gyáriztam mielőtt kukáztam, de ki tudja)
Köszi előre is! -
zseko
veterán
Nem újkeletű, évszámok se mennek (pont ugyanígy, eleve ki volt írva felirattal), ahogy az időpontok, de néha még a dátumok se. És persze a sima számok. Már Netflix előtt is találkoztam vele.
A teljes félrefordítással is találkoztam már, ahol a szituációból, de még a korábbi beszélgetésből is teljesen egyértelmű volt hogy hibás a fordítás. -
.LnB
titán
Szombaton nem hittem a szememnek. Elkezdtük nézni a Starting 5 c. doku sorozatot. Ami kosárlabda játékosokról szól. Magyar szinkronnal néztük, de párszor van ilyenkor is benne amolyan "forced" felirat. Nos, már az sem megy, hogy ilyenkor a képen látható eredmény és a feliratban szereplő eredmény egyezzen???!!! Hát jézusom!
Párszor a képernyőn kis grafikával kiírták, hogy pillanatnyilag mennyi az állás a meccsen amit mutatnak. Nos ezt valamiért magyar felirattal is kiírják. Pontatlanul bazdki! De van amikor nagyon durván köszönő viszonyban sincs a két felirat. Borzasztó, hogy itt tartunk. Esküszöm, nem is értem, hogy ez hogyan lehetséges. Ez direkt van. Ennyire hülye senki sem lehet... Még ha AI-val csináltatják akkor se..
A másik a The Comeback: 2004 Boston Red Sox volt. Elkövettem azt a hibát, hogy ezt is szinkronosan kezdtem el nézni. De az a k**va fura helyzet állt elő megint, hogy annyira rossz volt a magyar szinkron, hogy a magyart fejben kellett visszafordítanom magamnak angolra, hogy megértsem mit akarnak mondani. És ez valami teljesen szürreális élmény, amikor így fordítva kell gondolkodni. Miből állna felkérni valakit, aki segít a szakmai kifejezésekben?! Mert nemcsak téves a szinkron, hanem egész konkrétan a történések ellentétét mondják.De legalább jó drága az előfizetés, és folyamatosan emelkedik is.
ui.: Tudom, hogy az eredeti hang a megoldás. Én is a híve vagyok. Sőt egy időben semmit sem néztem magyarul. De mostanság van amikor a szinkront választom. Főleg ha nem egyedül nézném az adott műsort. -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A netflix nézhető mobilon EU-n kívüli országban? -
SH4D0W2011
őstag
válasz
Matrox1995
üzenetére
Értem, így már kicsit tisztább.

-
Mauzes
addikt
Bocs, ha már volt: TV app-on nálatok működik a "fast forward" / "fast rewind" lehetőség?
Nálam korábban úgy működött, hogy ha ment egy adott tartalom lejátszása, majd egyszer rányomtam a TV (vagy médialejátszó) távirányítóján a jobbra gombra, akkor ugrott időben egy kicsit. De ha hosszan nyomtam a jobbra gombot, akkor elkezdett a piros csúszkán gyorsabban mozogni és bármely részhez elég gyorsan oda tudtam "tekerni".
Na ez a lehetőség teljesen megszűnt. A jobbra/balra gombot egyszer nyomva továbbra is ugrik egy picit időben (talán 10 mp), de hosszan nyomva csak annyit csinál, hogy előhozza a piros csúszkát és a felette lévő jelenet képeket, de nem mozog tovább. Nem csinál semmit. Hanem csak úgy tudok időben mozogni, hogy folyamatosan egyesével nyomkodom a jobbra/balra gombot és akkor 10 mp-enként tovább ugrik. Na most így eljutni egy szabadon választott jelenethez eléggé agyf*sz kategória.
Mindkét tévés app-omon ugyanez történik:
- Samsung QLED tévé OS-en az app verziószám: 5.2.60019(5.2.60019 telepítve)
- Android-os médialejátszón az app verziószám: 11.0.7 build 19814 -
Matrox1995
tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Jött is globálisan (mivel VPN nélkül nézhető), csak magyar specifikáció nincs hozzá.
Ehhez hasonló eset pl. a Dan Da Dan anime is.
Sajnos a globálisan hozza nem egyenlő azzal, hogy szinkron/felirat is lesz. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
Matrox1995
üzenetére
Pedig úgy volt, hogy globálisan jön, azt hiszem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Matrox1995
üzenetére
Pedig jól működik. Mert magyar lokalizáció alatt még most sincs fent, és így a Justwatch sem mutatja. Feltehetőleg azért, mert még nincs hozzá magyar felirat sem.
De én azért használom a Justwatch-t, mert több előfizetésem van.
-
Matrox1995
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az ilyen oldalakban én sosem bíztam. Az uNoGS is tud néha fura dolgokat mutatni…
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Matrox1995
üzenetére
Érdekes mert még a Justwatch sem mutatja
-
Matrox1995
tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Fent van, de nincs hozzá magyar specifikáció, tehát csak angolra állított felülettel érhető el. Nem kell VPN.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
De, de még nem élesedett.
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Nem úgy volt, hogy ma jön a Dragon Ball Daima?

-
Chalez
őstag
2019 óta voltam előfizető, fullos csomagra. Most lemondtam, bye netflix! Drága, egy hegynyi szemét, minőség alig, és finoman fogalmazva én a "régimódi" értékrendek követője vagyok.
+5k/hó megmarad, yeee
Tuti nem fogok nekik hiányozni, de ők sem nekem
-
-
Bacusuz
őstag
sziasztok, jelenleg hárman használjuk a netflixet a családban többnyire BP-en
anyósomnak veszünk Vajdaságba új tv-t amin már lehet nézni.
Használhatja negyedikként az előfizetésünket? -
spiky03
veterán
válasz
Matrox1995
üzenetére
Köszi az infót!
Most megnéztem itt a laptopon a korábbi scriptet és valóban már az is működik.
Majd tesztelem ezzel is.Köszönöm!
-
Matrox1995
tag
válasz
spiky03
üzenetére
Mivel a kiegészítő beállításaiban bejelölted a HE-AAC 5.1 lehetőséget.
Amúgy tesztelni nem tudom, nincs hozzá rendszerem. Csak annyit látok, hogy DDPLUS hangot ad.
Az biztos, hogy a Dolby Digital hangsávot csak az Edge tudja kezelni.
Egyébként a scriptes megoldást is frissítette tegnap az írója. Esetleg azzal is lehet tesztelni. -
spiky03
veterán
válasz
Matrox1995
üzenetére
Nálad rendben van az 5.1-es hang?
Mert nálam a hátsókból nem nagyon jön a hang.
A front, center és a mély az megy rendesen, de a hátsókból nem jönnek az effektek.
Pl ma megnétem a "A szervezet" című filmet és van benne azért akció, de csak a front oldalról szólt.
Mondjuk nálam nem azt írja ki, mint nálad, hogy DDPLUS 5.1, hanem HE-ACC 5.1.
Nem tudom ez gond lehet-e? -
Csabroncka
addikt
Sziasztok másnál is előjött esetleg (?) 2 napja kb az összes PC/tablet/telefon-om vendégfelhasználóként akar csatlakozni a fiókomhoz.
Nem értem, eddig oké volt, nyilván nem feltétlen vannak egy helyen a cuccaim. -
spiky03
veterán
válasz
Matrox1995
üzenetére
Nem értem miért csinálják ezt?
Meg miért kellett a jól működő natív appról - ahol ugye volt térhangzás - áttértni a böngészű alapúra?
Így akkor marad a Netflix és a MAX, amik tudnak 5.1-et.
Érdekes a MAX minden trükk nélkül megtudta ezt csinálni.... -
Matrox1995
tag
-
spiky03
veterán
válasz
Matrox1995
üzenetére
Köszi így már jó lett.
Igaz nem olyan beállításookkal, mint nálad.
Nálam így lett 5.1-es hang:
Esetleg teljesen véletlenül a Disnye-hez meg a Skyshowtime-hoz nem találtál ilyen kiegészítőt?
-
spiky03
veterán
válasz
Matrox1995
üzenetére
Oke, megpróbálom másik külön mappába.
-
spiky03
veterán
válasz
Matrox1995
üzenetére
Nekem nem engedi betölteni a kicsomagolt mappát.
Se az EDGEbe se a Chromeban.
Ezt a hibát kapom, amikor betallózom neki a kicsomagolt mappát:Nem sikerült betölteni a bővítményt.
Fájl C:\Program Files\netflix-4K-DDplus-master
Hiba rules.json: Internal error while parsing rules.Mit csinálok rosszul?
-
kkrisz91
csendes tag
válasz
Matrox1995
üzenetére
Furcsa, mert elvileg win11+edge lenne a dd+, azt írja, mert other os már aac, és neked win10el megy nekem meg win11el aac megy, prémium előfizetésed van?
-
kkrisz91
csendes tag
válasz
Matrox1995
üzenetére
Megcsináltam edge alatt, semmi ez van ha csak a ddplus van bepipálva

-
kkrisz91
csendes tag
válasz
Matrox1995
üzenetére
Igen, látom h nincs nálad, de ha én nem nyomom be akkor nekem XHE-AAC van ami 2.0 hangsávval van. A DDplus bevan pipálva, és nincs DDplus.

-
kkrisz91
csendes tag
válasz
Matrox1995
üzenetére
Köszönöm, működik, viszont nekem a HE-AAC 5.1 megy, chrome és edge alatt is, bepipálom a ddplust de az nem választható, mi megy máshogy nálam mint nálad?
win11+edge (chrome is ugyanez)

-
Matrox1995
tag
Találtam egy kiegészítőt, ami már lekövette a módosítást.
[link]
Ki kell csomagolni egy mappába, majd a böngésző (edge, chrome) kiegészítő beállításainál engedélyezni kell fejlesztői módot.
Utána bele kell húzni a kicsomagolt mappát.
Fontos! Ne töröld le a kicsomagolt mappát!
Tesztelésem alapján ezzel elérhető a DDPLUS 5.1.
-
kkrisz91
csendes tag
válasz
Matrox1995
üzenetére
Tök jó, csak az update-ek folyamatosak, ha havonta jön egy a netflixtől, akkor mire leköveti a többi... a lényeg az hol működik amit használna az ember folyamatosan hol nem, köszönjük ismét a beharangozott nagy update-et, szolgáltatások törölve de legalább havidíj emelve...
-
kkrisz91
csendes tag
Sziasztok, ismét olyan gondom van, hogy nem megy a chrome alatt a netflix ha bevan a tampermonkey vagy a boom 3d bővítmény kapcsolva, hogy legyen többcsatornás hangom, eddig a bővítményekkel jó volt, most hibakódot kapok: UI3013, ha kikapcsolom a bővítményeket megy, csak épp se 5.1 se HD kép, valaki ötlet?
-
TrollBalint
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Arra gondolsz, hogy miket néztél meg ill. milyen eszköz aktivitások voltak? Eszerint a honlapon tudod megnézni Account/Profile/Viewing activity/Showing more menü alatt.
(Kerestem alkalmazásban, mert úgy emlékeztem, hogy ott találtam meg egyszer, de nem láttam, úgy hogy vagy kivették, vagy rosszul emlékeztem) -
nincsnév007
addikt
előzményeket nem lehet valahogy megnézni?
-
boborján2
senior tag
válasz
venom8888
üzenetére
mi az a native app
(röviden:az amit az eszközre kiadtak és hivatalosan is elérhető/letölthető/használható)MI Sticken van google oprendszer , azon belül google play.
Megosztod a stick-nek a mobilnetet és letöltheted bármelyik streaming appot, mert mind elérhető a nagyok közül.routert mihez csatlakoztatnam
Semmihez , mert olyan router kell amiben van sim kártya hely és 4G modem.
Belerakod az adatkártyát és lesz egy wifi routered ami szórja a netet.
De teljesen fölösleges számodra , mivel az első opció nem jár +kiadással és talán kényelmesebb is. -
venom8888
őstag
mindent kiprobaltam, de a netflixen nem jelent meg a castolas ikon a sarokban.
Csak mondjatok el, hogy mi a menete. -
venom8888
őstag
1 hd filmet hány Gb megnezni? Mennyit vesz le?
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Kamionsofőr vagyok. A telefonon van a metflix app, tudom tükrözni a tv re? Sehogy nem akar mukodni,vagy csak wifivel lehet hotspot al nem?
Van MI stick em a tv ben.
De ha a tv-n meresztul nezem a netflixet a mpbilnetemet ami 100gb,hamar megeszi ugye a hd filmet lejatszaaa a nagy kijelzö miatt, azert akarom tukrozni,hogy ne egye a netet. -
kmarci25
Topikgazda
válasz
FireFox1996
üzenetére
Nem is azért írtam, hogy kioktassalak.
Én is kaptam ilyen üzenetet, meg néhány más átverőset is, de a webcím mindegyiket egyből buktatja. -
kmarci25
Topikgazda
válasz
FireFox1996
üzenetére
A netflx-vod.com weblapcím egyből gyanút kell, hogy keltsen.
-
Chris0321
veterán
válasz
FireFox1996
üzenetére
Tiltsd és jelentsd spam-nek.
-
Debilon
addikt
válasz
FireFox1996
üzenetére
ezen ránézésre látszik, hogy csalás

a nyelvtan, meg a szövegezés alapján -
zzola
titán
válasz
FireFox1996
üzenetére
Én is kaptam. Nem gondolom, hogy a NF küldte volna...
-
FireFox1996
addikt
Ezt most csalónak vegyem?
Az üzenetet első olvasásra nem igazán értettem. Lépjek be a lenti linken, és frissítsem a fizetési módot?
Aha, azonnal repülök az oldalra
-
arpivw81
tag
Sziasztok! Jól gondolom,hogy ez tv cserét jelent? [kép]
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Telekom-on keresztül szeretnék regisztrálni.
Telekom fiókba belépek, kikeresem a (kiegészítő) Netflix szolgáltatást, majd rá kattintok a Regsiztráció-ra.
SMS-ben küld 4 jegyű számkód, amit ha beírok új lapon kellene induljon a Netflix belépés/regisztráció, de csak egy üres új lapot nyit meg....Jár már így más is?
(Reklámblokkoló kikapcsolva, próbáltam Chrome-ban és EDGE-ben is, illetve mobilon is.... )
-
Micsurin
nagyúr
Alap csomag esetén ha sorozatoznék + mellette játszanék mobilon az már 2 eszköz a rendszernek?
-
Atomgeszi
nagyúr
Ismerősnek prémium Netflix van ausztriában.
Apjának a TV-je szerette volna megosztani, még saját profilt is csinált neki az övén belül.
Ment kb 3 hétig, most reklamál valamit a netflix.
"Your device isnt part of the Netflix Household for this account"
If youare traveling or on the go, you can get a code to watch temporarily on this device.Most akkor ez így nem működik? Mi ilyenkor a megoldás?
-
Chris0321
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Még augusztus 21-én.

-
Debilon
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Kaptam
-
Pro Koryak
addikt
Más is kapott díjemelésről értesítést?
-
zseko
veterán
Nemrég olvastam, hogy ki lehet kapcsolni a Netflixen a HDR-t, megnéztem, és tényleg. Nekem meglepő volt, de mindenesetre örülök neki.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Technikai kérdés!
Adott egy Pholips tv azon megy a netflix.
Adott egy Pioneer AVR erősitó!
Mindkettőn bekapcsolom az ARC funkciót és nincs hang a netflixen csak sistergés!
Optikán keresztül viszont van hang! Mi lehet a probléma?
üdv -
Farkassacred
őstag
A tévén érdekes, hogy mindig elfelejti, hogy ő is a háztartás része, kezd nevetségessé válni ez a szolgáltatás sajnos. A laptopomat meg 4 éve nem felejtette el egyszer sem.. Logika ebben biztosan nincsen, szimplán bugos az egész szigorítós rendszerük.
Remélem lassan buknak majd egy szép nagyot. -
pn4hvq
senior tag
válasz
üzenetére
Próbahónap tudtommal nincs: előfizetsz 1 hóra és lemondod. Akkor a kifizetett időszak végéig lesz szolgáltatásod, utána megszűnik.
Szinkron kapcsán: szerintem rengeteg sorozat és film van szinkonosan. Számomra az szűk keresztmetszet, hogy sokat láttam belőlük alternatív forrásból, így ezek irrelevánsak számomra.Ötletként én befizetnék egy hónapot és megnézném a kínálatot, valamint tesztelném a másik háztartásban való működést (mármint, hogy reklamál-e).
-
törölt tag
Köszönöm a válaszokat

Pc-t használ általában, csak pont a vírusos filmnézegetős szokása miatt nem adnám meg a jelszavam azon a gépen. Vagyis akkor egy komolyabb vírusellenőrzés után tenném meg. Alapvetően az adblocker szerintem nagyon jó szűrő ebből a szempontból, szerencsére sikerült elérnem, hogy ne kapcsolja ki a reklámblokkolót, az okozza jelenleg a problémát.
Van "akciós" 1 hónap próbaidő tesztelni a szolgáltatást?
Nagybátyám csak magyar szinkronos filmeket "hajlandó" nézni, még a felirat is problémás nála. A téma összefoglaló szerint relatíve kevés a magyar szinkronos film/sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 (2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is kaptam ilyen üzenetet, meg néhány más átverőset is, de a webcím mindegyiket egyből buktatja.