- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Már mikre? Hoztam egy cirka 40 éves példát arra, hogy a fejlesztő már akkor se szerette, ha munkáját lesza... lemásolgatják. És Rátkai ott és ekkor eléggé kellemes cuccokat tett le az asztalra, ahogy Nintendo is teszi ezt az exclu címeivel nagyon régóta.
Egyetlen egy árva érvet nem tudtok felhozni arra, hogy miért is kellene, hogy a Sony, MS és a Nintendo ne védje meg a saját konzol hardverét és szoftvereit. (Csak szólok, hogy PS és Xbox banról is tudunk, sőt még Steam acc banról is.)
Segítek, mert ide úgy látom nagyon elkél: Abból nem lesz újabb Metroid rész, ha könnyen és gyorsan le lehet nyúlni, majd egy tört gépen futtatni. Abból lesz új bármi, ha a fejlesztő fejleszt, a munkájáért bért kap, melyet az eladások fedeznek, majd ebből újra lehet továbblépni, újabb fejlesztéseket eszközölni akár hw, akár sw fronton. Te pontosan így tennél fordított helyzetben.
De ezen nincs is mit magyarázni, aki ezzel nincs képben, az nem igazán értem mit akar egy IT fórumon.
-
Ja, kiüthető biztosíték alatt én rendes biztosítékot értettem, mint az akkukban, ahol a vezérlő le tudja vágni a cellákat. Tudom, mi az a fuse bit, ezért írtam, amit.
Meg hát, a távolról kinyíráshoz előbb detektálni kell, hogy valaki mókolja a konzolt
Nem holnapra lesz meg az eljárás, de szerintem ha jópár év múlva is, de törni fogják
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest