- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Már mikre? Hoztam egy cirka 40 éves példát arra, hogy a fejlesztő már akkor se szerette, ha munkáját lesza... lemásolgatják. És Rátkai ott és ekkor eléggé kellemes cuccokat tett le az asztalra, ahogy Nintendo is teszi ezt az exclu címeivel nagyon régóta.
Egyetlen egy árva érvet nem tudtok felhozni arra, hogy miért is kellene, hogy a Sony, MS és a Nintendo ne védje meg a saját konzol hardverét és szoftvereit. (Csak szólok, hogy PS és Xbox banról is tudunk, sőt még Steam acc banról is.)
Segítek, mert ide úgy látom nagyon elkél: Abból nem lesz újabb Metroid rész, ha könnyen és gyorsan le lehet nyúlni, majd egy tört gépen futtatni. Abból lesz új bármi, ha a fejlesztő fejleszt, a munkájáért bért kap, melyet az eladások fedeznek, majd ebből újra lehet továbblépni, újabb fejlesztéseket eszközölni akár hw, akár sw fronton. Te pontosan így tennél fordított helyzetben.
De ezen nincs is mit magyarázni, aki ezzel nincs képben, az nem igazán értem mit akar egy IT fórumon.
-
Ja, kiüthető biztosíték alatt én rendes biztosítékot értettem, mint az akkukban, ahol a vezérlő le tudja vágni a cellákat. Tudom, mi az a fuse bit, ezért írtam, amit.
Meg hát, a távolról kinyíráshoz előbb detektálni kell, hogy valaki mókolja a konzolt
Nem holnapra lesz meg az eljárás, de szerintem ha jópár év múlva is, de törni fogják
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motoros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest