- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Már mikre? Hoztam egy cirka 40 éves példát arra, hogy a fejlesztő már akkor se szerette, ha munkáját lesza... lemásolgatják. És Rátkai ott és ekkor eléggé kellemes cuccokat tett le az asztalra, ahogy Nintendo is teszi ezt az exclu címeivel nagyon régóta.
Egyetlen egy árva érvet nem tudtok felhozni arra, hogy miért is kellene, hogy a Sony, MS és a Nintendo ne védje meg a saját konzol hardverét és szoftvereit. (Csak szólok, hogy PS és Xbox banról is tudunk, sőt még Steam acc banról is.)
Segítek, mert ide úgy látom nagyon elkél: Abból nem lesz újabb Metroid rész, ha könnyen és gyorsan le lehet nyúlni, majd egy tört gépen futtatni. Abból lesz új bármi, ha a fejlesztő fejleszt, a munkájáért bért kap, melyet az eladások fedeznek, majd ebből újra lehet továbblépni, újabb fejlesztéseket eszközölni akár hw, akár sw fronton. Te pontosan így tennél fordított helyzetben.
De ezen nincs is mit magyarázni, aki ezzel nincs képben, az nem igazán értem mit akar egy IT fórumon.
-
Ja, kiüthető biztosíték alatt én rendes biztosítékot értettem, mint az akkukban, ahol a vezérlő le tudja vágni a cellákat. Tudom, mi az a fuse bit, ezért írtam, amit.
Meg hát, a távolról kinyíráshoz előbb detektálni kell, hogy valaki mókolja a konzolt
Nem holnapra lesz meg az eljárás, de szerintem ha jópár év múlva is, de törni fogják
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest