- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
Most már csak a gyártást kellene felpörgetni a TSMC bérgyártónál. Egy dolog hogy az AMD egy innovatív cég lett, van nagyon sok jó ötlet és termék is, amit viszont a bérgyártás terén művelnek az kritikán aluli. Ilyen szempontból az Intel-hez képest a kanyarban sincsenek!
Rengeteg gémer beállítottságú emberke újra kedvet kapott, hogy játékgépet építsen magának 9800X3D alapokon, termék az meg nincs, ha van is kevés van belőle. Az árát inkább meg sem említem, a scalperekre meg szakadjon rá az ég.
AMD nagyon jól tudta, hogy egy tuti gamer processzort alkotott, sejthette, hogy óriási lesz az érdeklődés a játékosok részéről, akkor miért nem kötött le nagyobb kapacitást? Értem én, hogy a szerver piac a legfontosabb, de így nem fogja tudni kielégíteni a piaci igényeket. Mindig az AMD-nek szurkoltam, de így soha sem fogja leuralni a piacot, ha jó neki a másod hegedűs szerepe akkor ám legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest