- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geri Bátyó #1 üzenetére
Engem is ezek érdekelnek, lehet akkor váltanék is AM5-re.
-
martonx
veterán
https://www.amd.com/en/products/processors/laptop/ryzen/ai-300-series/amd-ryzen-ai-max-plus-395.html
ááá, ez is csak pcie x4-et támogat. Mondjuk a remény hal meg utoljára, hátha a desktop változat már támogatni fog pcie x5-öt.
-
martonx
veterán
válasz
Geri Bátyó #1 üzenetére
Ez nekem is város. Kérdés, hogy pci-x5-öt fogja-e végre kezelni, plusz igpu fronton lesz-e némi előrelépés?
-
S_x96x_S
addikt
megválaszolva a saját kérdésemet - szerencsére Threadripper is várható
"AMD Ryzen Threadripper 9000 “Shimada Peak” spotted with 32 and 64 Zen5 cores"
https://videocardz.com/newz/amd-ryzen-threadripper-9000-shimada-peak-spotted-with-32-and-64-zen5-cores Jan 17th 2025, -
ftc
nagyúr
válasz
tranceplanet #7 üzenetére
Ok s mekkora a gamer piac?
A fő probléma az, hogy üzleti életben szinte alig van AMDs gép... Az a fájó nekik
-
S_x96x_S
addikt
Köszönöm az összefoglalót.
- Threadripperes CPU ( Turin AI architektúrával ) várható ?
- a cikkben keveredik a "Turing" vs "Turin" ( talán az AI -s helyesírás ellenőrzés kavart be ) -
Tyrel
őstag
válasz
tranceplanet #7 üzenetére
Már sok éve ezt csinálják, GPU és CPU fronton is, desktop és notebook vonalon is. Ha épp van is ütőképes és jó/ár érték arányú termékük, annak elérhetősége mindig kritikán aluli, nevetséges.
A jó ég tudja mennyi potenciális vásárlót buktak már el e miatt, de nem érdekli őket, évről-évre elkövetik tök ugyanazokat a hibákat. AMD-nél az R&D részleg az egyetlen ami kb. jól működik, és úgy-ahogy el tudja hurcolni a hátán az összes többi tesze-tosza, fogalmatlan, béna léhűtőt, akikből az összes többi részlegük áll.
Folyamatosan rosszul marketingelik a termékeiket, rosszul mérik fel a szükséges mennyiséget, rosszul áraznak, rosszul hype-olnak, rosszul kommunikálnak, rossz az egész logisztikai hálózatuk, és rosszul "ügyeskednek" a partner-szerzés terén is. Egy csőd az egész cég, azért tartanak ott ahol.
Csak az a szerencséjük, hogy az R&D csapat valahogy mindig fel tudja venni a kesztyűt a náluk nagyságrendekkel magasabb költségvetésből dolgozó riválisokkal szemben, és versenyképes termékeket tudnak felvonultatni... De hogy az a termék aztán mikor, hogyan, milyen formában és mennyiért jut el a vásárlókhoz, na az a folyamat már totál káosz.
-
tranceplanet
addikt
Most már csak a gyártást kellene felpörgetni a TSMC bérgyártónál. Egy dolog hogy az AMD egy innovatív cég lett, van nagyon sok jó ötlet és termék is, amit viszont a bérgyártás terén művelnek az kritikán aluli. Ilyen szempontból az Intel-hez képest a kanyarban sincsenek!
Rengeteg gémer beállítottságú emberke újra kedvet kapott, hogy játékgépet építsen magának 9800X3D alapokon, termék az meg nincs, ha van is kevés van belőle. Az árát inkább meg sem említem, a scalperekre meg szakadjon rá az ég.
AMD nagyon jól tudta, hogy egy tuti gamer processzort alkotott, sejthette, hogy óriási lesz az érdeklődés a játékosok részéről, akkor miért nem kötött le nagyobb kapacitást? Értem én, hogy a szerver piac a legfontosabb, de így nem fogja tudni kielégíteni a piaci igényeket. Mindig az AMD-nek szurkoltam, de így soha sem fogja leuralni a piacot, ha jó neki a másod hegedűs szerepe akkor ám legyen.
-
Cassi
őstag
Jövő év végén meglátjuk, mire jutottak a Zen 6-tal, addig semmi.
-
C64
őstag
Nem is kell, a lényeg már kijött: 9800X3D 😎
-
Brake
csendes tag
Első mondat: előtt helyett ellőtt.
-
Chiller
őstag
És vajon amiket bejelentett, abból mikor és mennyit fogunk látni?
-
Ebből engem a Strix Point asztali változata érdekel. Volt egy olyan érzésem, hogy az új APU-k erre fognak épülni és ez egyben azt is jelenti, hogy Zen5c magok lesznek nagyobb számban. Vajon egy az egyben hozzák a 4+6 és 4+8 magos változatokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Spórolós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel!
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged