- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
A sors talán majd úgy hozza hogy be tudok ruházni egy második 2D kártyára, PCIosra, valami Matroxra. Akarom. Akarom hogy szép legyen az a kép amit sokat bámulok. A 3D képminőség annyira nem számít.
Példa: toltam Warcraft3at full beállításokkal, 1024*768ban, szépen ment. Aztán levettem mindent minimumra, 640*480ra, amiben már nem folyamatos a kép a monitoromon, s láss csodát: tíz perc, és nem láttam különbséget. Mert a gameplay elkapott, jó volt, függetlenül a grafikától. Persze ez ritka. De a szép grafika másodlagos, akármilyen unalmas játékkal játszol, nem nézed mindíg a szépségét, maximum ha van egy kis pillanatod elbambulni a képen, pl.: CS-ban spectaként az 1152*864 + anizotropikus szűrés nagyon jól néz ki, de ha benne vagyok a játékban nem látok különbséget a 640*480as kép között sem. Nna ennyit.
Amúgy pre-renderelt kalandjátékokat és a rajzolt gamákat (pl.: Heroes of Might and Magic II) nemigen űberelik a realtime izomból tuningolt 3D játékok, nulla gameplayal ráadásul.
De régi topic ez waze :)
Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest