- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Never George
tag
Így van gles ''mumia'' barátunknak igaza van!
Vagy TÁP, vagy ALAPLAP!
Jómagam is küzködtem 3-4 éve ilyesmi problémával!
Nekem az alaplapom volt hulladék, köss rá egy másik tápot és ha azzal is szar akkor ALAPLAP! Esetleg még 1-et kipróbálhatsz: Ha több memóri modul a lapodba akkor vedd ki hogy csak 1 maradjon! Így próbálgasd, ha ezzel kaki akkkor próbáld egy másik memóriával, esetleg kölcsön is kérhetsz!
Nekem a LAP volt szar, ha tetem bele 2x256 akkor jó volt, ha volt benne 3x256 akkor is de ha tettem bele egy 512-est akkor halott volt, az alaplap rosszul kezelte! -
gLes
őstag
A helyedben kipróbálnám egy másik táppal, de lehet hogy az alaplapon mondta fel vmi szolgálatot, viszont alaplapot nehezebb átrakni kipróbálásra
Szal nézd meg, hogy egy esetleg jobbfajta, de a lényeg, hogy máshol kifogástalanul működő táppal mit művel a gép, ha azzal jó, akkor a táp volt, ha nem, akkor az alaplap
Vagy a technika ördöge olyan gonosz, hogy az új táppal egy ideig jó, aztán azt is tönkreteszi az alaplap, szal bármi lehet
Nekem is volt egy időben, hogy nem akart bekapcsolni, csak sokadik próbálkozásra, aztán egyszercsak egyáltalán nem, táp ment a kukába
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Revolut
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest