- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
Road Runner #186 üzenetére
magassarku cipo jozsikan jol mutatna szerinted?
Kb. így: [link] -
csapos2
addikt
-
csapos2
addikt
Te, mint egyik élharcosa a toleranciának, miért a rosszat látod, miért nem tudod egy kicsit naívabban szemlélni a világot és a jót meglátni az emberekben?
Igen, előfordulhat, hogy visszaélnek a ''hatalmukkal'', elő is fordul, de ahogy írtad is nem mindenki, és nem mindig. Ők pedig a nem megfelelő felvételi rendszer hiábái. De. Ez a rendszer azért alakulhatott ki, mert nem minden diplomás, csodagyerek álma egy kirakott, vagy elhanyagolt kisember gondozása (és itt minden szülő feladatot értsd), szóval kellenek az olyan töltések is, mint én.
De a hatalom lassan nem a mi kezünkben lesz, ahogy azt azt hiszem Viszlát egy cikkében felvetette. (tudom az egy másik helyzetről szólt, de alkalmazható esetünkben is) -
csapos2
addikt
Tudom, te egy jólképzett, sokat tapasztalt, széleslátókörű tökéletes jellem vagy. Így, nem érhetek fel hozzád - nem mintha akarnék - de azért egyvalamit még nem tudok.
A nevelőintézet dolgozóiról alkotott képedet a szüleidnél töltött időben alakítottad ki, vagy esetleg láttál már olyat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest