- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpeti3
csendes tag
válasz
IstvánLászló #32872 üzenetére
Igen láttam a képet, de ettől még nem tudom mire gondolsz, nem értek különösebben a tápokhoz.
Viszont az általad is említett "milyen tápot vegyek" topik, topikgazdája ajánlásával vettem ezt a tápot!
(De az ajánlott tápegységek listáján is szerepel!)
FSP Aurum belsőre építkezik mint a Straight Power E10. Utána kérdeztem mielőtt döntöttem, igen, és ajánlom akkor Neked is azt a topikot, mert elég sokszor ajánlják ott ezeket a tápokat...Na mindegy, nem akarok vitát generálni, csak kíváncsi voltam mire gondolsz, köszönöm a hozzászólást mindenesetre.
-
mpeti3
csendes tag
válasz
IstvánLászló #32870 üzenetére
Persze hogy működött.
Nincs igazából lényeges előzmény, eddig minden rendben volt, azért vettem új tápot, mert összedobok egy NAS-t és ezt a 300W-at pakolom abba.Annyi fejlemény történt, hogy azóta megint minden rendben van... Nem csináltam semmit (kicsit megmozgattam a dolgokat, de ezt előtte is csináltam és mégse), kicsit pihent az egész, aztán újra bekapcsoltam (még este) és azóta minden ok. Érthetetlen számomra, csak arra tudok gondolni, hogy valami miatt valami elektronika letilthatott, vagy valami rosszul érintkezett, mondjuk a proci, vagy lehet van valami hajszál repedés a lapon, ilyesmi jutott az eszembe.
Viszont az érdekelne, hogy miért okozhat problémát, ha ilyen a tápom? Milyen problémára gondolsz?
-
mpeti3
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy új tápot a gépemhez (be quiet pure power 9 400W), ezt beszereltem, közben volt egy kis portalanítás, de procit nem vettem ki, ezután indítanám el is kezdett bejönni a Windows, majd az Üdvözöljük képernyőnél kikapcsolt a monitor és kész ennyi volt. Ettől fogva sehol semmi, ha bekapcsolom a gépet semmi hangjelzés semmi, még a bootig sem jut el, a monitor végig sötét marad...
Mi történhetett? És egyáltalán mi tévő legyek szerintetek?
Egy A10 5700-as proci van egy Gigabyte F2A88XN-WIFI lapban, Corsair 4GB memória egy darab modul, meg egy SSD, egy HDD, semmi egyéb.
Nem értem mi lehet, a memóriát átcseréltem, ki is húztam, úgy sem történt semmi pedig ekkor már visítania kellene. Visszatettem a régi tápot (SFX Power 2 300W), azzal se történik semmi.Még garanciás minden, de igazából fogalmam sincs ilyenkor mi a teendő, nem értem mi lehet a baj, plusz azt se tudom ilyenkor mit vigyek vissza, vagy egyáltalán mi van... Legalább valami hangnak lennie kellene szerintem nem? Mit próbálhatnék még?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest