-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
leyo76
senior tag
válasz
darál0w #6758 üzenetére
hát ha csak annyira teszed be hogy beindul -e akkor talán nem kevés - asszem az egész vissza vezethető az első hsz-emhez (#6728) leyo76
-
leyo76
senior tag
válasz
darál0w #6748 üzenetére
Hát ha gyakorlatilag mindent kicseréltél a lap körül és nem változott a helyzet akkor tulajdonképpen csak lapnak lehet baja. Procik tényleg nagyon ritkán adják be a derekukat én arra nem gyanakodnék. Amit még megnéznék az tényleg a proc illeszkedése, hiába áll egy éve úgy ha paszta megadta magát, vagy kicsit elmozdult a hűtő akkor nem kapcsol be.
-
P100
senior tag
válasz
darál0w #6748 üzenetére
Nekem pont ugyanez volt pár napja egy géppel. Hosszas babrálás után rájöttem, hogy a hűtőpaszta ami a procira volt kenve kifolyt és eltömített néhány lyukat, a proci foglalatban (amibe a proci tűi mennek). Nem tudom, hogy csinálta.
A procit már megnézted? Nincs valami hasonló nyűgje? Esetleg nem szakadt el/tört meg az a kábel, ami a bekapcsoló gombról indul ki az alaplapra? Lehet mindig amikor bekapcsolod, egyből ki is kapcsol a gép. Bár ez elég valószínűtlen, de egy próbát megér
Ilyenkor én át szoktam nézni minden egyes kábelt, hogy mindkét felén jól csatlakozik-e.
Szerk.: eszembe jutott, hogy még akkor csinálta teljesen ugyanezt egy gépem, amikor összeszerelés után elfelejtettem bedugni a ventit, így túlmelegedett a proci és kikapcsolt. Aztán hiába próbáltam újra és újra bekapcsolni, csak 2 mp-re sikerült, utána megint lekapcsolta magát. Persze esetedben nyilván nem ez a gond, de szerintem a procival lesz valami... legalábbis az ilyen hibák nálam mindig a CPU-hoz voltak köthetők.
-
jaja1981
addikt
válasz
darál0w #6726 üzenetére
Így van.
Ha másik táppal sem jó és mondjuk kiveszed a ramokat és nem csipogja ki, akkor tuti a lap a hibás.Kristf:
90%-hogy alaplap.
Más nem mehet úgy tönkre a notiban, hogy nem indul el, és nem is csipog semmit.fülesmackó:
Ez olyan lesz, mint régen a sima kis dos-os boot-os valami, amit azért tettek a gépre, hogy ne oprendszer nélkül adják, de semmire nem volt jó.
Format és valami rendes oprendszert telepíts.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest