- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
válasz
majnkopf #52440 üzenetére
Milyen egér? Nem a vevője romlott el? Van egy csomó típus aminek a vevőjét egy papírdarabbal ki kell ékelni aztán újra jó. Egeret ismerőnél próbáltad már?
Kurzor nem ragad másik monitoron. Az hülye ötlet volt.
gban arra gondolt, hogy indíts el egy windows telepítést. Ha ott se jó akkor HW gond. Írtam már korábban javaslatot, de inkább töröltem. Ha egy hétköznapi hitvány vírusírtó képes (volt) annyira kiírtani a dolgokat, hogy a rendszer sem indul többé, ott azért lehetnek meglepetések.
Mikori telepítés? Miért baj az újratelepítés? Használj másik egeret. Mazochista módon szerencsétlenkedsz inkább. -
válasz
majnkopf #52440 üzenetére
Oprendszer telepítőt ha indítasz, akár merevlemez nélkül, azzal megnézed, van-e egér. Elég hamar látszik, még a tényleges telepítés megkezdése előtt.
Ha van, a telepített oprendszerrel van a gond.
Ha itt sincs egér, inkább hardver gond.
Ha meg inkább hardver gond, akkor egy usb bővítőkártyával megnézném a használt oprendszered alatt. -
KROK640
nagyúr
válasz
majnkopf #52425 üzenetére
"mármint úgy érted hogy alaplap ram stb ? nem vagyok fogyatékos tudom mi a konfig
" - mégse írtad le most se és a profilodban sincs.
Ilyesmi felsorolásra gondoltam :
Asrock B560M Pro4
Intel Core I5-10400F (2900MHZ, 6C/12T, 12MB cache)
32GB GSkill AEGIS DDR4 3200MHZ RAM
EVGA RTX 3060 XC BLACK GAMING 12GB GDDR6
Samsung 980 Pro 1TB M2
4TB TOSHIBA P300 5400rpm 128MB SATA
2TB WD Green WD20EZRX SATA
LG HL-DT-ST GH24NSB0 DVD RAM meghajtó
Corsair CX550F RGB 550W
Gigabyte Custom Airbrushed Tower!
X-Falcon Z-88 Outemu Blue Switch 105
Acer Predator GN246HL monitor (1920×1080)Értelemszerűen a kérdéses gép hardvereivel
Igen, néha a vírusirtók is tudtak károkat csinálni sajnos
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
majnkopf #52419 üzenetére
Nos az olvasás elején azt gondoltam, hogy én tudom mi a baja (biztos szar!
) de a végére rájöttem, hogy az alaplap déli hídját kizárhatjuk.
Viszont baromi jó lenne a teljes konfigot leírni, mert az is lehet, hogy valami specifikus hibáról van szó.
Az jó, hogy leírtad, hogy mit tettél eddig. Egyébként a vírust sem tartom kizártnak. Külön furcsa, hogy nem mindennel csak az egérrel csinálja ezt. (ha külső winyóval, meg billentyűzettel is ezt csinálná, akkor lenne tippem). -
válasz
majnkopf #47506 üzenetére
(0) A hibát okozhatja a gyengélkedő tápegység is. Sőt, egy merülő vagy lemerült BIOS elem (CR2032 3V) is okozhat megmagyarázhatatlan hibákat. Milyen tápot használsz? Tegyél bele egy új elemet, ha nem tudod megmérni (multiméterrel) a jelenlegit.
(1) Én VGA és HDD nélkül MemTest86-tal USB-ről bootolva meggyőződnék a memória modulok épségéről, ez egyben megdolgoztatja a CPU-t és az alaplap legfontosabb részeit.
(2) Ha stabil a gép, akkor megnézném, van-e frissebb BIOS, attól ami benne van és frissíteném.
(3) Utána jönne a Windows a HDD-vel.
(4) Ezek után tenném csak be a VGA-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED monitor topik
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest