- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbo03
őstag
válasz
rabidman #1187 üzenetére
Én ebből azt szürtem le h a lapod meghalt mert ha nem kezel semmit se a dvd-n meg a vinyón kivül akkor sztem meghalt mert ahogy már leirtad szinte minden megy másik gépbe de a tiédbe semmi se. Naon remélem h nem nkm lesz igazam sajnod ha a lapodba szinte semmi se megy akkor már nincs több ötletem. Majd jön egy nálam okosabb és mond vlmi okosat. Jah ha van rajta gari akkor gyorsan vissza gariba.
Mod: B.Pathern: Örülök h megoldódott naon de naon kevés lehetett nekin a 230W táp ha egytáltalán meg se nyikkant.
[Szerkesztve] -
Norbo03
őstag
válasz
rabidman #1164 üzenetére
Hát szerintem tedd meg az alap intézkedéseket ahogy ezt biztos más is írná. Szét szed összerak, CMOS clear...... elem kivétel vagy elem csere. Jah amikor procihütőt cseréltél ujrapasztáztad a procit mert az is csinálhat ilyen jelenségeket asszem. Jah meg naon jó lenne ha lenne speaker-ed mert ha hallanád a csippanást vagyis sipolást már lehetne következtetni h mi a baja ha egyáltalán van csippanás. Jah és milyen dolgok voltak azelőtt mielőtt meghalt ha meghalt a lap? Sztem még ne temesd el naon sok baja lehet. Jah tényleg eszembe jutott még 1 sztori nem lehet h aproci hütőd 1500 RPM-től kevesebbet forog? Mert az Abit alaplapok olyanok h ha a procinak a hütője 1500 RPM alatt fprpg akor ugy érzékeli mint ha nem menne a proci hütő ezért inkább else indul de ez neked csak akkor lenne jó ha bekapcsolnád a gépet és utána 2-3 sec alatt leállna mert érzékelni h rossz a hütő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged