- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
boszme #43721 üzenetére
Van hogy a BIOS-ban nyomni kell egy FactoryDefault-ot, hogy lássa. Mintha találkoztam volna ilyennel. Ha úgysem akkor próbáld meg Legacy Enablad-et. Bár a BIOS-nak ettől függetlenül is kellene látni...P55 chipset nem gond.
Másik gépre kelle rádugni az SSD-t. Lehet egy partícionálás/formázás segít. Szerintem már ilyennel is találkoztam. -
asynur
tag
válasz
boszme #43695 üzenetére
Szia!
Nálam h55 gigabyte lapon ugyanezt írja minden indulásnál, de minden gond nélkül viszi az ssd-t, ennek is kéne. Bootoláskor megjelenik a háttértár detektálásnál? vagy a Biosban látszik valahol? ("hard disk boot priority" alatt kéne neki azt hiszem bár lehet ott már csak formázás után jelenik meg nem igazán emlékszem)
Más gépben próbáltad már ezt az ssd-t?
Kábeleket csekkold ha még nem tetted, biost alaphelyzetbe állítani és megnézni mit csinál. A sata drivert elvileg a telepítőnek kéne feltenni, nekem utoljára talán xp vagy 7 alatt kellett sata drivert vadászni telepítés alatt de ez is már csak igen halványan rémlik.
-
jokeph
nagyúr
válasz
boszme #43699 üzenetére
Kérdés 1: mi a cél OS ? W7/8/10?
külön AHCI driver nem szükséges ezekhez.
A BIOS-ba belépve a SATA portok (a P55-ös chipsethez tartozó SATA II-es portok (SATA2_0-ra legyen az SSD rádugva)) AHCI módba legyenek állítva, ez fontos az SSD optimális működéséhez.
Kérdés 2: pontosan melyik rev. a lapod ? (ez csak kíváncsiság részemről).
Eszmefuttatás: ha a GSATA_valamelyikre dugtad az SSD-t, az sanszosan nem kezeli. -
ZsZoli
csendes tag
a paszta leszedésének tuti módja, a ROTRING radír. kicsit élesre kell vágni szikével, hogy mindenhova beférjen. Az utolsó cseppig le lehet szedni az ezüstöt. Én úgy jártam egyszer, hogy maszatoltam a pasztát, merthogy félrecsúszott a borda felrakásnál. be sem indult a gép, nagy para volt zsír új proci, gari nélkül. aztán reggel eszembe jutott a megoldás. egyből működött!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest