- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
boszme #43721 üzenetére
Van hogy a BIOS-ban nyomni kell egy FactoryDefault-ot, hogy lássa. Mintha találkoztam volna ilyennel. Ha úgysem akkor próbáld meg Legacy Enablad-et. Bár a BIOS-nak ettől függetlenül is kellene látni...P55 chipset nem gond.
Másik gépre kelle rádugni az SSD-t. Lehet egy partícionálás/formázás segít. Szerintem már ilyennel is találkoztam. -
asynur
tag
válasz
boszme #43695 üzenetére
Szia!
Nálam h55 gigabyte lapon ugyanezt írja minden indulásnál, de minden gond nélkül viszi az ssd-t, ennek is kéne. Bootoláskor megjelenik a háttértár detektálásnál? vagy a Biosban látszik valahol? ("hard disk boot priority" alatt kéne neki azt hiszem bár lehet ott már csak formázás után jelenik meg nem igazán emlékszem)
Más gépben próbáltad már ezt az ssd-t?
Kábeleket csekkold ha még nem tetted, biost alaphelyzetbe állítani és megnézni mit csinál. A sata drivert elvileg a telepítőnek kéne feltenni, nekem utoljára talán xp vagy 7 alatt kellett sata drivert vadászni telepítés alatt de ez is már csak igen halványan rémlik.
-
jokeph
nagyúr
válasz
boszme #43699 üzenetére
Kérdés 1: mi a cél OS ? W7/8/10?
külön AHCI driver nem szükséges ezekhez.
A BIOS-ba belépve a SATA portok (a P55-ös chipsethez tartozó SATA II-es portok (SATA2_0-ra legyen az SSD rádugva)) AHCI módba legyenek állítva, ez fontos az SSD optimális működéséhez.
Kérdés 2: pontosan melyik rev. a lapod ? (ez csak kíváncsiság részemről).
Eszmefuttatás: ha a GSATA_valamelyikre dugtad az SSD-t, az sanszosan nem kezeli. -
ZsZoli
csendes tag
a paszta leszedésének tuti módja, a ROTRING radír. kicsit élesre kell vágni szikével, hogy mindenhova beférjen. Az utolsó cseppig le lehet szedni az ezüstöt. Én úgy jártam egyszer, hogy maszatoltam a pasztát, merthogy félrecsúszott a borda felrakásnál. be sem indult a gép, nagy para volt zsír új proci, gari nélkül. aztán reggel eszembe jutott a megoldás. egyből működött!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Death Stranding (PC)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged