- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
senior tag
válasz
joecontra #49433 üzenetére
Nekem Rog Strix B450-es lap van, és AMI a BIOSa, így rosszat néztem, mivel abban az 1 hosszú 3 rövid videókártya problémára utalhat (javaslom vedd ki, alkohollal tisztítsd meg az érintkezőket és a kártya slotot is fújd ki, hátha csak egy porszem került bele, nem kell gép sem hozzá). A lapot újként vagy használtan vetted (újnál nem kellene szerintem ezt kiírnia, esetleg egy teljes képet tudnál a kiírásról feltenni)?
akkor az Y-t nyomd meg, akkor elvileg utána nem fogja kérni
Ha Y-t nyomok nem csinál semmit, nem enged tovább. Ha N-t nyomok akkor megy tovább.
- Jelen esetben a Z billentyű lesz a nyerő, mert az az angol kiosztásban az Y. -
blp85
senior tag
válasz
joecontra #49431 üzenetére
[BIOS jelzések] elviekben a billentyűzettel van baja.
"1 hosszú+3 rövid hangjelzés: Hiba történt a billentyűzet inicializálása során. Ellenőrizze a megfelelő csatlakoztatást!"
A processzor csere előtt a BIOSban kikapcsoltad az fTPM-et (gondolom a Bitlocker nem is volt engedélyezve, mert akkor a rendszer sem töltene be). A bekapcsolásnál nem kér Y vagy N billentyűt, hogy helyreállítsa fTPM-et (ha nincs Bitlocker, akkor az Y-t nyomd meg, akkor elvileg utána nem fogja kérni).
-
joecontra
addikt
válasz
joecontra #49070 üzenetére
Heló!
Nos lecseréltem a fél gépet: táp, lap, proci, ház. A szitu ugyanaz, 1 hosszú 3 rövid sípolás. Mivel úgy éreztem, hogy ezzel én már nem boldogulok elvittem szervízbe. Srácnál elindult a gép de bootloop-olt. Lapon slotok kitisztítása, és a RAM modul megpucolása megoldotta nála a gondot.
Nálam is működik, de szinte mindig 3-szor vagy 4-szer neki kell futni a bekapcsolásnak mire elindul. Addig 1 hosszú 3rövid sípolás van. Nem mellesleg minden boot-nál új processzort észlelnew cpu installed ftpm/psp nv corrupted
hibával.Mire tippeltek, mi lehet még a gond?
Üdv,
J -
ricsi99
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Asus rtx3080 ryzen5900x
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest