- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Formaster
addikt
Első körben a hibanaplót kéne kiolvasni. Lehet valami oprendszer probléma, de az így kiszűrhető lenne. Nem tartom kizártnak azonban a bios setupot sem, pont azért, mert ez a game nem izzasztja meg a procit alap esetben, tehát ha autón vannak a feszek, akkor alacsonyan tartja magát, de lehetséges, hogy néhány ponton hirtelen fellépő processzor terhelés van, amit nem jól reagál le az auto beallítás és nem ad elég feszt a procinak, ezért az hibázik. Hibanapló!
-
Valahogy rá kellene mérni a tápra hogy pontosak e a feszültségek.
Lassan 10éve szívtam hasonló hibával miután egy villámcsapás benézett az interneten keresztül. A hálókártya ott helyben kuka lett, kár hogy az alaplapi volt. Ráadásul volt hálózatvédelem de pont akkor áthidaltam mert szarakodott a net és olyankor az volt a protokoll hogy ha ilyen van lehet az UPS avatkozik be károsan - nem így történt.
Ezután egy hónapig zavarmentesen ment minden, terhelés minden játszott, aztán random újraindulgatott azzal a különbséggel hogy terhelés se kellett. Évszakváltó front is volt, a kora nyárias hőfokokat, extrém nyárias hőfokok követték és a váratlan újraindulások
A vicc az egészben hogy úgy gondolkodtam az alaplap lesz fos, így a hálókarival egyetemben új lapot is vettem, ha beszarik azonnal beépítem alapon. 1hónap múlva amikor ez bekövetkezett, minden kutatás nélkül irány a bolt, beépítés és tesztelés. Minden OK. Hazaviszem és én akkurátusan úgy döntöttem hogy kompletten újrahúzom a rendszert - teljesen feleslegesen szinte, mert pontosan ugyanazt a lapot raktam vissza vadonat újan.
Nem baj, lesz egy tiszta rendszer gondoltam: mire az összes szart felraktam, játékokat, stb. frissítések tömkelege és tökéletesen visszaállt az alaplapcsere előtti állapot úgy hogy még a windows tálca és asztal elrendezése is pontosan ugyanaz lett, egy több mint 8órás procedúra végén akkor most már játszunk egyet ha már ilyen szépen alakult minden.
HL2
M elindít (szintén Source motor), egyik kedvenc szerver kiválaszt és nem emlékszek pontosan de vagy már a csatlakozás/betöltés kezdetén vagy a pálya indításnál azonnal újraindult. Ezután 1hét alatt az egész gépet átdolgoztam kölcsön gépből, mindenféle ram és vga kombóval, mire kiderült hogy a táp 12V-os ága instabil.
A borzalom a szörnyűségben az, hogy egész idő alatt mindvégig ott volt a korábbi 500wattos Chieftec tápom amit az UPS érkezése miatt vettem ki a rendszerből az esetleges kváziszinusz érzékenység miatti UPS túlvezérlés lehetősége miatt. Ha alaplap csere nélkül is az elején azt berakom egyből megoldódott volna a gond...
Úgyhogy én azt mondom táp mérés, vagy kölcsön táp.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest