- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #25386 üzenetére
Valóban az lehet a gond... mert más lapra tettem fel az OS-t anno 2010-ben. Csak alternatívaként kapcsoltam be néha, amióta SSD-re tértem át. De most összeraktam egy torrentező gépet, ami mehet akár 7/24-ben, s nemes egyszerűséggel alaplap reset után feldugtam az új lapra a régi vinyót. Működik is szépen, csak játszani kell bekapcskor vele (plusz fél perc) - ezért meg nem raknám felrtétlenül újra...
Nem lehet valahogy megkerülni az újratelepítést.
Vagy a frissítőtelepítés megoldás lehet??? -
Ryder62
őstag
válasz
sz.balazs.95 #25380 üzenetére
Sztem én is elkezdek egyesével, alkatrészeket kizárni.
Alaplapra tippelek.
-
berzebub
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25359 üzenetére
Ha hűtő nélkül nem melegszik a proci akkor döglött lehet a lap,de biztosat csak csere cuccokkal tudnál,vagy szervíz,vagy gari ha van még.
-
berzebub
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25356 üzenetére
Akkor már csak a lap meg a proci maradt.Szedd ki a lapot és a procit a házból és próbáld indítani asztalon,lehet valamelyik támasztó zárlatol.Ha nem indul,akkor csere proci vagy alaplap amit tudsz szerezni és próba.Ha kint van a cucc a házból,próbálj meg ráindítani procihűtő nélkül,de csak fél másodpercre,melegszik-e a proc?
-
berzebub
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25351 üzenetére
Ha memória és vga nélkül ráindítasz csipog?
-
berzebub
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25349 üzenetére
Kérj egyet kölcsön,ha tudsz valami minőségit,ami terhelés alatt is képes leadni a 400w-t.
-
berzebub
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25347 üzenetére
Nem hiszem,hogy kompatibilitási gond lenne.Az a 750k cpu nem sokkal idősebb mint az a55-ös chipkészlet(ráadásul ez egy újabb fajta fm2es lap),sima trinity magos cucc,ha nem kell neked sata 3 meg usb3 és nem akarsz tuningolni akkor elég neked az a lap is.Én inkább táp,vga felé indulnék.Ha tippelnem kéne akkor táp
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
sz.balazs.95 #25337 üzenetére
Cseréld a lapot 88X-es csippel szereltre (ha újonnan vetted + kicsi ráfizetés). Az 55-ös már baromi régi, lehet inkompatibilitás erősen.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
sz.balazs.95 #25343 üzenetére
Nem lesz jó. Nincs a közelben átalakító hozzá? Ilyesmire gondolok: [link]
BIOS reset hozott eredményt?
-
válasz
sz.balazs.95 #25342 üzenetére
Csak egy másik kártya van, amivel lehetne tesztelni, de ahhoz nincs megfeleő csatlakozója a tápnak.
Mármint annak a kártyának felül van egy 6-pines foglalata, de a táp nem rendelkezik ilyen csatlakozóval.
Ezzel együtt el lehet még indítani a gépet egy teszt erejéig? -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
sz.balazs.95 #25339 üzenetére
BIOS reset volt? Akkor a VGA-t másik gépben meg kell nézni, vagy ebbe tenni másikat egy próba erejéig.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
sz.balazs.95 #25337 üzenetére
Üdv!
Másik, megbízható táppal tesztelném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest