- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zsolt112 #29789 üzenetére
Elméletem szerint az automatikus frissítések (minden programnál, azaz oprendszer-böngésző-vírusírtó-különböző segédprogik), emellett a vírusirtó valós idejű ellenőrzése, tűzfal védelme, és még a fene tudja miféle folyamatok együtt futása együttesen okoznak ilyen gondokat (azaz laggolást). Érdemes minden frissítést kézire állítani, felesleges folyamatokat leállítani (pl nyomtatókeresés, stb),. Én ezek után kutatok, hogy az adobe readertől kezdve az atyaúristenig ne akarjon automata lenni.Így aránylag tartható a dolog.
A valós idejű ellenőrzés-védelem a vírus irtónál mindezt meg tudja fejelni: bármerre viszed az egeret, minden hivatkozást figyel, minden reklámot néz, vizsgál, és a vizsgálat ideje alatt azt blokkolja is arra a kis időre, amíg el nem tudja dönteni, hogy az adott folyamat milyen besorolást kaphat. Ha ezek össze adódnak, ebből alakul ki a laggolás.
tata93: Monitorozd a géped hőfokait játék közben. Ha a hűtő lötyögött, egy pasztázás minőség ellenőrzés sem ártana. -
törölt tag
válasz
Zsolt112 #29773 üzenetére
Ürítsd ki a böngésződ. Nem tudom, mit használsz, próbálj másikat használni.Nekem is csinál ilyet a gép, ki szoktam pucolni a regisztryt, eltávolítok minden sütit, nem csak CCleanerrel, hanem a böngésző beállításain belül is tisztítok minden megjegyzett cuccot. (űrlapkitöltési előzmények, stb). Ütemezett dolgokat lődd ki az oprendszerből. Csinálj töredezettségmentesítést. Hirtelen ennyi.
k-adiróbálj helyreállítást- javítást futtatni. (oprendszer telepítőről). Dos alatt is lehet futtatni hdd tesztet. Illetve másik gépben is megnézheted a hdd-t. Okozhat ilyet memória hiba is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- BestBuy ruhás topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged