- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andr3w88
csendes tag
eddig egy micase wr350 volt, de úgy gondoltam hogy biztos a táp lesz úgyhogy ma vettem egy Chieftec 450W CTG-450-80P et. De aztán amikor ránéztem megint csak ez volt. terhelés alatt egyébként valamelyest megváltoznak ezek az értékek, és mióta megvettem nem volt újraindulás ez kb 4,5 óra. így néz ki terhelés alatt.
Biosban amikor néztem, értékeket nem írt ki csak annyit hogy okés. úgy emlékszem.
-
psg5
veterán
Hát nem tudom, de ha biosfrissítés után viszi vissza gariba és kiderűl, hogy rosszul végezte és a lap behalt, akkor sokra nem megy vele...Nemhogy egy új alaplaot kell vennie, de a szervízt is fizetnie kell. (bár hozzá teszem valószínűleg ha cmos reset nem válik be , akkor valóban a garipróba a legjobb megoldás...)
Persze lehet, hogy nem a hibás biosfrissítés volt a baj... -
proci985
MODERÁTOR
igen, nekem sincs más ötletem. csak annyi a vicc, hogy szétszedés előtt még ment minden... és az amit leírtam, az történt fél7 és éjjel 1 között. reggel rakhatom össze, már nincs erőm még szívni vele. azért az enyhén WTF volt, amikor a POST szerint minden remekül ment, ehhez képest nem adott képet
direkt még ki is próbáltam egyébként vidkari nélkül, hogy a POST észleli e a hibát vagy simán némasági fogadalmat tett, de arra pittyegett rendesen.
egészben az az érdekes, hogy ha a post kussban van, az általában azt jelenti, hogy valami hatalmas gáz van, pl a lap vagy a táp totál halott. namost, tápban a venti pörgött végig rendesen, lapon (és memóriákon) meg az összes led égett, ventik is kaptak áramot és a procihűtő szabályozása is rendben volt.
aztán változások is voltak, egy időben indult csak nem adott képet, aztán utánna se kép se hang, de cserébe 3 másodpercenként újraindulgatott (cmos resetre se reagált, itt kezdtem átállni minimáltesztre), aztán egyszer csak ment.
anno a p5km volt ilyen, hogy nem bírtam stabilizálni. prime ment, prime + 3dmark ment, asztalon meg rendszeresen eldobta magát
. három hónap alatt sikeresen az őrületbe kergetett. eladtam, megvettem a gigát, utána hirtelen a gép stabil lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest