Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Воланд #8744 üzenetére

    igen, nekem sincs más ötletem. csak annyi a vicc, hogy szétszedés előtt még ment minden... és az amit leírtam, az történt fél7 és éjjel 1 között. reggel rakhatom össze, már nincs erőm még szívni vele. azért az enyhén WTF volt, amikor a POST szerint minden remekül ment, ehhez képest nem adott képet:DDD direkt még ki is próbáltam egyébként vidkari nélkül, hogy a POST észleli e a hibát vagy simán némasági fogadalmat tett, de arra pittyegett rendesen.

    egészben az az érdekes, hogy ha a post kussban van, az általában azt jelenti, hogy valami hatalmas gáz van, pl a lap vagy a táp totál halott. namost, tápban a venti pörgött végig rendesen, lapon (és memóriákon) meg az összes led égett, ventik is kaptak áramot és a procihűtő szabályozása is rendben volt.

    aztán változások is voltak, egy időben indult csak nem adott képet, aztán utánna se kép se hang, de cserébe 3 másodpercenként újraindulgatott (cmos resetre se reagált, itt kezdtem átállni minimáltesztre), aztán egyszer csak ment.

    anno a p5km volt ilyen, hogy nem bírtam stabilizálni. prime ment, prime + 3dmark ment, asztalon meg rendszeresen eldobta magát:D. három hónap alatt sikeresen az őrületbe kergetett. eladtam, megvettem a gigát, utána hirtelen a gép stabil lett.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák