-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gashad
csendes tag
válasz
Cyberboy42 #50715 üzenetére
Ezt is próbáltam ,viszont ilyenkor nem csak a monitor hanem az egér+bill is elszáll mintha áramot sem kapnának.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Cyberboy42 #50664 üzenetére
Mindegyiknél lehetnek anomáliák.
Sok esetben a BIOS is lehet ludas (egy későbbi rev-ben sok esetben javult a ram kezelése), vagy szimplán enyit tud és kész.
Az XMP órajel amúgy sem garantált, csak egy lehetőség, vagy megy vagy nem. -
Lavar
aktív tag
válasz
Cyberboy42 #41085 üzenetére
Én is így gondolom, köszi!
Vagyis remélem, mert akkor már olyat veszek, amit a következő konfigba tovább tudok vinni. Hétvégéig kiderül.
-
genom01
csendes tag
válasz
Cyberboy42 #40264 üzenetére
A rendszer régóta a gépemen van, és tegnap tudtommal frissítés sem volt.
Volt már ilyen probléma a géppel, akkor szervizbe vittem. A szervizes sem csinált vele semmit, csak ott a pulton összerakta, és működött minden ahogy kell. Pénzt sem kért. Hazahoztam, és tegnapig itthon is rendben volt.
Sajnos nem tudok új drivert keresni, mert nincs sem egér, sem billentyűzet. Próbáltam ps2/USB átalakítóval az egeret, se nem működik.
Ide is csak telefonról tudok írni. -
Intruder A 6
aktív tag
válasz
Cyberboy42 #40254 üzenetére
Sikerült egy Kedves PH-es kollégánál kiprobálni a procit is délelőtt, hazaértem szétbombáztam majd mindent darabonként tettem be, egyenlőre megy
-
Intruder A 6
aktív tag
válasz
Cyberboy42 #40251 üzenetére
Na vga-t meg a tápot ki tudtam probálni másik gépben, akkor vagy lap vagy proci lehet a gond!
Mi tud elromlani egy prociban nemtudom, még sosem volt procival gond, ha a lap a hibás soha többet nemveszek Asus lapot, eddig mindig behaltak gari után amik voltak, egyet sem tudtam eladni! -
badxgirl
aktív tag
válasz
Cyberboy42 #39261 üzenetére
Nem, a videokártyát a férjem vette újonnan, ő használta, aztán lett az enyém.
A régi procimmal hibátlan minden szóval a bios frissítés sem kutyulhat. Vagy a proci körül van valami gixer ami valószínűtlen, vagy az alaplap és proci közti kompatibilitás hézagos
-
t-joco
tag
válasz
Cyberboy42 #39207 üzenetére
Köszi,kipróbálom! Csak az AMD videókártyáknál jelentkeznek ezek a "tünetek",vagy más kártyáknál is? mit olvastál? a régebbi driver telepítése másnál megoldotta a problémát?
-
dSERiES
senior tag
válasz
Cyberboy42 #37656 üzenetére
Hát nem tudom, még garis. Lehet kiszerelem és másik gépben megpróbálom.
1080-am volt ez csak ilyen átmeneti kártya, a 1080-at simán vitte, nem volt gond vele, most akkor lehet kezdi megadni magát?
Meg az a furcsa hogy ha megy, semmi nincs vele, le is terheltem rendesen... akkor jó neki a táp csak bekapcskor szarakodik? -
Bence942
tag
válasz
Cyberboy42 #37611 üzenetére
i7 7700 a cpu rá jöttem itt a függőleges kép frissítés lesz gond a driver és a játék között , valamiért nem passzolnak, így is most van 370 is meg van 180 is tudom a cs cpu-t használ mint inkább vga-t de azért egy i7 ne tudna 300 fixet? amikor egy i5 2500 tudta akkor az úgy furcsa
-
Bence942
tag
válasz
Cyberboy42 #37598 üzenetére
Helló igen ezt furcsállom én is hát ez előtt héten cseréltem gtx 950ről 1060ra de nem egyedi eset hogy kevesebb az fpsem , de azért az vicc hogy ennyire ne tudnák meg írni úgy az 1060 driverét hogy kezelje vagy úgy tudja kihasználni a vga-t mint egy régebbi 950es kártyát. Az eset azért nem egyedi mert kb mindenki aki 1060 vagy felette lévő kártyával játszik írja hogy 50 és 150 fpse van (gyengébb processzor miatt) De nem értem hogy lehet ilyet így kiadni, mi az értelme?Állítottam pár dolgot hogy mi lehet a probléma de csak kicsivel lett jobb eddig volt olyan 180 és le le esett 100 volt hogy 80ra is (vicc kategória) most felmegy 300ig vagy felé , de még mindig leesik 120 körüli állapotokra , és nem találokrá semmi fixet semmi javítást nvidia oldalán is sokan rínak miatta és a steam oldalán is nem értem komolyan mondom nem értem
Amikor meg vettem a 950 akkor egy régi coddal volt ez most meg 1060 miatt a csvel van ez bravó
jöhet a surce 2 motor úgy érzem (de persze az még több év ha jön is..)
-
Tubk
csendes tag
válasz
Cyberboy42 #37425 üzenetére
végül valami mechanikus bill felismerési probléma volt de nem mondom biztosra mert közben megcseréltem ramokat is, de végül igy se úsztam meg mert annyi restart meg hibás indulás után sérült a windowsom igy ujra kellet telepitenem a gépet miután már rendesen elindult
-
pHantom x
tag
válasz
Cyberboy42 #37418 üzenetére
akkor azert is van mert az egyik fele a pöcöknek letörött es egy kicsi mozgasa van...
-
pHantom x
tag
válasz
Cyberboy42 #37412 üzenetére
ez a procim lesz... 80-90 fokon van jatek közben....
-
Man0gatya
aktív tag
válasz
Cyberboy42 #37413 üzenetére
Tápot tudom csak kipróbálni, azt holnap. a többihez vennem kell alkatrészt
-
nyikszi
őstag
válasz
Cyberboy42 #37412 üzenetére
Igen, köszi. Power rövidre zárva, nem indult. Ram helycsere megtörtént. Proci ki és vissza, semmi. Amúgy visszahívtak a boltból és mondta a szervizes, hogy nem emlékszik a BIOS frissítésre
Szóval szerintem az a kínja.
Ryzen topicban is erre jutottunk.
-
artur00328
csendes tag
válasz
Cyberboy42 #37395 üzenetére
Nem Újraraktam a wint kb 3 szor mert a stickel kínlódtam
-
Abrion
senior tag
válasz
Cyberboy42 #37394 üzenetére
a Creative SB Audigy jó volt eddig, ma megpróbálom elvinni a kedvenc pc boltba, ha ott sem lesz jó akkor kénytelen leszek venni egy ujjat, nem hiszem hogy az fél éves alaplapnak lenne PCI problémája, bárcsak lenne egy új kártyám PCI-ra.
-
QwErTy42
addikt
válasz
Cyberboy42 #37387 üzenetére
Sajnos nincsen elérhető másik monitor. A próbát meg nehezíti, hogy full random jön elő az esetek 10-20 százalékában. Van hogy napokig minden fasza utána meg ezt produkálja.
A monitor tényleg nem mai darab (2010). Néha (hetente egyszer talán) random elsötétül pár másodpercre majd visszajön a kép.
Most attól tartok, hogy nem csak gépet de monitort is kéne cserélnem... -
mircike1
tag
válasz
Cyberboy42 #37366 üzenetére
Köszi! Az angollal nincs gond (elég jól tudok angolul
), a számtech részét nem értem, de ezt is továbbítom az illetékesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- E-roller topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest