- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
Bence942 #37781 üzenetére
A rendszer stabilitásában szerep jut a ramoknak, merevlemezeknek, processzornak, alaplapnak, hűtésnek, tápnak, tuningnak... Memtest a ram modulokra, HDSentinel a merevlemezekre, alaplapra az AIDA stabilitásteszt, hőfok ellenőrzésre szinte bármely monitorozó alkalmazás, cpu-ra is van pár alkalmazás, ami terheli és/vagy teszteli. A tápot lehet ugyan teszterrel is tesztelni, de a legigazibb ha terhelés közben méred a feszültségeket.
Azaz arra szeretnék rávilágítani, hogy próbák, tesztek nélkül nem tudunk rábökni, hogy ez vagy az a gondSzóval, amit lehet azt tedd meg, majd azoknak az eredményeknek az ismeretében, már tippelni is lehet, vagy épp meg is lesz a leggyengébb láncszem.
-
batman.
senior tag
válasz
Bence942 #37781 üzenetére
Itt találsz egy tápegység kalkulátort.
Írd be az alkatrészeid, stb.. és majd javasol valamit.
A jelenlegi tápodról egy fénykép azért segítene, ha már nincs semmi információ arról, hogy mennyi idős, és mennyit volt használva. -
batman.
senior tag
válasz
Bence942 #37776 üzenetére
A teljesítménye alapján bírni kellene a tápnak. Az nem derült ki, hogy mennyi idős, és mennyire „leharcolt”, mert ha 5-6 éven felül van és mindennap 12 óránál többet ment, és eközben volt terhelve rendesen akkor lehet, már nem tudja tökéletesen leadni azt amire tervezték.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Bence942 #37607 üzenetére
Nos akkor lassan írom. A dx12-re hegyezett kártyákon a dx8-9-10, de még a 11-re írt játékok is bizony rosszabbul teljesítenek több esetben is. Ott volt eredetileg az nvidia 950 és az amd 460 szériája, ami pariban van. A régebbi gémek bizony rosszabbul teljesítettek a 460 dx12 támogatásával, mint a 950 dx11-e. Na? Nem én hülyéztelek le, vagy én nem hülyéztelek le. Egy hsz alapján te minősítettél egy szakmai topikot. Az eredeti kérdésed, pedig a CS és 1060 páros volt és próbáltam egy terelgetést irányodba. Tudomásul veszem, hogy nem értek hozzá. Nem probléma
Az általad felvázolt hw probléma mögött én szoftvereset sejtettem inkább.
Only read mára, hogy ne zavarjalak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest