- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csattila01
tag
válasz
ferkovics #51223 üzenetére
Szia.
Az eredeti kérdésben említett Kingston SSD M.2 NVMe NV2-re. Előtte ezen nem volt semmi, mert frissen bontottam ki tegnap. A BIOS látja. Okozhatja esetleg a hibás hardverű SSD, hogy maga a telepítő fagy be? Nem csak akkor kéne neki, ha már elkezdené telepíteni az oprendszert? (...és ekkor nem tudná hova)
-
CorsairS
csendes tag
válasz
ferkovics #51022 üzenetére
Hali,
Köszönöm a tippet, úgy látszik ez lett a megoldás
Az estét gombelem és RAM nélkül töltötte az alaplap, CPU benne maradt. Reggel betettem az egyik RAM modult és rádugtam a táp kábeleket, és láss csodát elindult az alaplap. Délután ha hazaértem visszaépítem az ideiglenes konfigból a GPU-t és a vinyókat és remélem menni fog újra. -
Csorbi
addikt
válasz
ferkovics #50749 üzenetére
Akkor ezt ide: HDD probléma
-
rbkzndrs
tag
válasz
ferkovics #50728 üzenetére
Nem kell adatot menteni nincs rajta semmi pont az újratelepítés miatt. Nincs sajna másik gép amire rá lehetne tenni, boot menüből sem látszik. Hardver sentinel nem nyílik meg amíg be van dugva a HDD. Az a kérdésem, hogy akkor ez fix nem javítható és az MM-ben van-e ajánlott HDD?
-
-
válasz
ferkovics #45356 üzenetére
Igénytelen, automata fordítóval készült és szakmailag sem tartalmaz igazán jelentős információt.
Annak aki nem vágja a témát még zavaró is lehet a nyelvezete.
Az ilyen "felépítésű" oldalakkal már volt baj (tracker és egyéb nem kívánatos kód telepítése miatt).
Nem a te hibád és még véletlenül sem gondolom, hogy rosszat akartál volna. A megjegyzésem nem neked, hanem a weboldalnak szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Üzleti vita és megbeszélés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- CHIEFTEC UNC-410S-B-U3-OP Rack ház
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest